!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ειλικρίνεια

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: ειλικρίνεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Paris έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:11 μυριστηκε αιμα η Μπλουροζ
κι όμως, χτύπησε φλέβα

διότι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν

ένας άνθρωπος χαοτικός, πώς μπορεί να είναι ειλικρινής
εάν του είναι αδύνατο να βάλει σε τάξη τις σκέψεις και τα
συναισθήματάτου

Γενιάμας, δεν επιθυμούν όλοι να καταθέτουν δημόσια
τις αλήθειεςτους, αυτό εννοώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:55
lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:35 Όποιος δεν είναι ειλικρινής αλλά μετέρχεται το ψεύδος λίγο ή πολύ, είναι κακότυχος, του συμβαίνουν συμφορές, δεν έχει την ευλογία του Θεού και κινδυνεύει να μην σωθεί η ψυχή του.
Αλλά και ο λαός μας λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ή ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον 1ο χρόνο χαίρονται, και άλλα.
Μην μετέρχεστε το ψεύδος. Κι αν κάποια στιγμή δεν θέλετε να λέτε την αλήθεια για χι ψι λόγους, να αποφεύγετε να απαντήσετε κι όχι να ψεύδεστε.

.

Λονελάι μου τό " ιαματικό ψεύδος " πού λένε καί οι μαυροφούστανοι έμποροι τού θεού τί είναι ;;;

.
Αν κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, μιλάνε για δήθεν ιαματικά ψεύδη δεν έχουν καμία σχέση με το χριστιανικό ήθος. Στο χριστιανισμό το πράμα είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπεται το ψεύδος και η παραποίηση της αλήθειας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:18
Α κοίτα
Επειδή δε θα τα εκφράσω όπως πρεπει τα βρίσκω έτοιμα
Συμφωνώ με τη Ναιδα
να ενημερωσωσω πως απαγορευεται ο προσηλυτισμος και πως είναι αμαρτία να προσπαθεις να εκμεταλλευτεις στιγμες ενδοσκοπησης και ερωτηματων της συμπχορουμιτισσας Νυχτας
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Ναι αλλά δε μου είπες τότε τι εννοείς ειλικρίνεια... πραγματικά είμαι περίεργος νύχτα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:20
κι όμως, χτύπησε φλέβα

διότι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν

ένας άνθρωπος χαοτικός, πώς μπορεί να είναι ειλικρινής
εάν του είναι αδύνατο να βάλει σε τάξη τις σκέψεις και τα
συναισθήματάτου

Γενιάμας, δεν επιθυμούν όλοι να καταθέτουν δημόσια
τις αλήθειεςτους, αυτό εννοώ

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Paris έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:22
Α κοίτα
Συμφωνώ με τη Ναιδα
να ενημερωσωσω πως απαγορευεται ο προσηλυτισμος και πως είναι αμαρτία να προσπαθεις να εκμεταλλευτεις στιγμες ενδοσκοπησης και ερωτηματων της συμπχορουμιτισσας Νυχτας
Εντάξει θα σβήσω τις λέξεις γέροντα και τις παυλες και θα φτιάξω ενα κείμενο που να μην φαίνονται

Η ειλικρίνεια χωρίς διάκριση δεν είναι σωστό
Αυτό με λίγα λόγια και ξεκολλα δεν είμαστε στη θρησκειολογια καχύποπτος εισαι
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:20 Η ειλικρίνεια είναι η ευγενέστερη μορφή βλακείας.
Λίμπκνεχτ
σοβαρα τώρα; εχουμε πηγη μήπως;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:21
lonelyrider έγραψε: 17 Ιαν 2021, 19:35 Όποιος δεν είναι ειλικρινής αλλά μετέρχεται το ψεύδος λίγο ή πολύ, είναι κακότυχος, του συμβαίνουν συμφορές, δεν έχει την ευλογία του Θεού και κινδυνεύει να μην σωθεί η ψυχή του.
Αλλά και ο λαός μας λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ή ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον 1ο χρόνο χαίρονται, και άλλα.
Μην μετέρχεστε το ψεύδος. Κι αν κάποια στιγμή δεν θέλετε να λέτε την αλήθεια για χι ψι λόγους, να αποφεύγετε να απαντήσετε κι όχι να ψεύδεστε.

.

Λονελάι μου τό " ιαματικό ψεύδος " πού λένε καί οι μαυροφούστανοι έμποροι τού θεού τί είναι ;;;

.
Αν κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, μιλάνε για δήθεν ιαματικά ψεύδη δεν έχουν καμία σχέση με το χριστιανικό ήθος. Στο χριστιανισμό το πράμα είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπεται το ψεύδος και η παραποίηση της αλήθειας.
Μην είσαι τόσο αυστηρός. Το δεν είμαι ειλικρινής δεν σημαίνει πάντα ότι κάνω κακό ή έχω πονηρό σκοπό. Μπορεί κάποιος να μην είναι ειλικρινής γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:22 Ναι αλλά δε μου είπες τότε τι εννοείς ειλικρίνεια... πραγματικά είμαι περίεργος νύχτα
ειλικρίνεια είναι να εκφράζω αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι,
κυρίως όταν ερωτηθώ αλλά και όχι, και να μη χρησιμοποιώ
διπλωματικές παπαρίτσες για να αποφύγω να έρθω σε δύσκολη θέση

μάλλον
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

.

.
Πήρε η θρησκεία μια "αξία" και την έκανε νόμο θεού. Λογικό για τις παλιότερες εποχές που έπρεπε να χαλιναγωγήσουν τους ανθρώπους. Πόσο καλύτερα θα ήταν ο κόσμος μας ακολουθούσε τις αξίες ως στάση ζωής;
Είναι λάθος να εμπλέκουμε τις αξίες με την θρησκεία γιατί υπάρχουν και άθεοι πλέον και τείνουν να είναι περισσότεροι από τους πιστούς.
the end
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:24

Α κοίτα
Συμφωνώ με τη Ναιδα
Εντάξει θα σβήσω τις λέξεις γέροντα και τις παυλες και θα φτιάξω ενα κείμενο που να μην φαίνονται

καθολου καχυποπτος
σιγουρη σε έχω πως φανατικα προσπαθείς να προσηλυτίσεις
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Δεν έχω αυτό το διακονημα άλλο αν ρώτησα να γραφω
Σκουπα μονο

Κι εσυ προσπαθουσες να προσηλυτισεις πως γίνονται τα μπιφτεκια
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:24

Α κοίτα
Συμφωνώ με τη Ναιδα

Τίποτα να μην σβήσεις μπλου. Έχεις δικαίωμα να γράφεις όπως σου γουστάρει. Όποιος ενοχλείται να μην σε διαβάζει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:28

.

.
Πήρε η θρησκεία μια "αξία" και την έκανε νόμο θεού. Λογικό για τις παλιότερες εποχές που έπρεπε να χαλιναγωγήσουν τους ανθρώπους. Πόσο καλύτερα θα ήταν ο κόσμος μας ακολουθούσε τις αξίες ως στάση ζωής;
Είναι λάθος να εμπλέκουμε τις αξίες με την θρησκεία γιατί υπάρχουν και άθεοι πλέον και τείνουν να είναι περισσότεροι από τους πιστούς.

Δεν θα δώσεις ψευδή μαρτυρία στον πλησίον σου.
Αυτή είναι εντολή του Θεού. Δεν το πήρε η θρησκεία και το κανε αυτή νόμο του Θεού.
Λάθος τα λες. Τα χεις μπερδέψει.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:30 Δεν έχω αυτό το διακονημα άλλο αν ρώτησα να γραφω
Σκουπα μονο

Κι εσυ προσπαθουσες να προσηλυτισεις πως γίνονται τα μπιφτεκια
Θεάρα :smt005:

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”