!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι attention whore.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι attention whore.
Σε ζηλεύουνε ρε μαλάκα, εσένα σε λίγο καιρό θα σε ξέρουν οι πάντες ενώ αυτούς; ποιος θα τους ξέρει;
Γράψτους στα αρχιδία σου και προχώρα.
Α, και μάθε κινέζικα, οπωσδήποτε!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ,
ΠΧΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΆΝΤΡΑ!
να είσαι ταπεινός, να κρατάς πάντα τη μπάλα χαμηλά, να μη μας ξεχάσεις!
ΠΧΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΆΝΤΡΑ!
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αφού είμαι Προσωπικότητα ρε σύντροφε και γι' αυτό ζηλεύουν. Γράφει εδώ ο κάθε πουθενάς με 0 προσωπικότητα και με προχθεσινό γκέη χιούμορ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:12 Σε ζηλεύουνε ρε μαλάκα, εσένα σε λίγο καιρό θα σε ξέρουν οι πάντες ενώ αυτούς; ποιος θα τους ξέρει;
Ε όχι!
Τα κινέζικα γιατί; (Μ' αρέσει η ελληνική)
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εδώ θα είμαι μέχρι να κλείσει το πχώρουμ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:14 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ,
ΠΧΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΆΝΤΡΑ!
Έτσι λες... τώρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:18Εδώ θα είμαι μέχρι να κλείσει το πχώρουμ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:14 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ,
ΠΧΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΆΝΤΡΑ!
.
.
Μεγαλύτερο τάρκετ κρουπ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:16Αφού είμαι Προσωπικότητα ρε σύντροφε και γι' αυτό ζηλεύουν. Γράφει εδώ ο κάθε πουθενάς με 0 προσωπικότητα και με προχθεσινό γκέη χιούμορ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:12 Σε ζηλεύουνε ρε μαλάκα, εσένα σε λίγο καιρό θα σε ξέρουν οι πάντες ενώ αυτούς; ποιος θα τους ξέρει;
Ε όχι!
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κοίτα στόχος μου εδώ είναι να πιάσω φιλίες, όπως είπα σε άλλο νήμα που πήγε στον πάτο. Από κει και πέρα αυτό θα με κρατήσει εδώ. Θα δούμε.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:20Έτσι λες... τώρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:18Εδώ θα είμαι μέχρι να κλείσει το πχώρουμ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:14 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ,
ΠΧΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΆΝΤΡΑ!
![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε διανοείσαι πόσο εθισμένη είμαι στο πχώρουμ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:21Μεγαλύτερο τάρκετ κρουπ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:16Αφού είμαι Προσωπικότητα ρε σύντροφε και γι' αυτό ζηλεύουν. Γράφει εδώ ο κάθε πουθενάς με 0 προσωπικότητα και με προχθεσινό γκέη χιούμορ.sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:12 Σε ζηλεύουνε ρε μαλάκα, εσένα σε λίγο καιρό θα σε ξέρουν οι πάντες ενώ αυτούς; ποιος θα τους ξέρει;
Ε όχι!
Ξέρω ότι θα είναι πολύ σκληρό, συναιστηματικά, για εμάς, να σε αποχωριστούμε, αλλά είναι για το καλό σου!
Εξάλλου πάντα θα θυμόμαστε περήφανα από που ξεκίνησες!
Εξάλλου πάντα θα θυμόμαστε περήφανα από που ξεκίνησες!
.
.
Όχι, μη!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 11:13 Σκέφτομαι μήπως ασχοληθώ με την πραγματική ζωή και παρατήσω αυτό το πχώρουμ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πρέπει να γίνει και αυτό κάποτε.sharp έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:47Όχι, μη!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 11:13 Σκέφτομαι μήπως ασχοληθώ με την πραγματική ζωή και παρατήσω αυτό το πχώρουμ.![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-