!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πονος στα δοντια

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Πονος στα δοντια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

killzone έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:30
Δημοκρατικός έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:29
killzone έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:28

Σε πρωτη φαση λεει καθαρισμα πετρα και υστερα θα δουμε
Κάθε πότε έκανες καθαρισμό πέτρας στο παρελθόν;
εχω να κανω 5 χρονια
Θέλει σε ετήσια βάση.

Επίσης, αν πήγαινες 5 χρόνια σε οδοντίατρο και δεν σε έκανε καθαρισμο, θέλει και αλλαγή οδοντίατρου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Να ξέρετε επίσης ότι τα δόντια,από μια ηλικία και πέρα έχουν την φυσική τάση να αναπληρώνουν τα κενά .

Δε σημαίνει τίποτα ότι χάνω πίσω δόντι ( που δε φαίνεται) , τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν επώδυνη δράση.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

killzone έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:24 ουτε νερο μπορω να πιω ουτε να φαω σαν ανθρωπος δεν μπορω ρε σεις ουτε να αναπνευσω απο το στομα και σημερα ουτε να βουρτσισω τα δοντια ο πονος ειναι πολυ οξυς λες κ εχω παθει καμια ψυξη εκει μεσα ειναι δυνατον ; :xena:

πονανε τα δοντια στο πανω μερος δεξια οπως κοιταζω την οθονη

Νευραλγια το εχω υποψην μου αλλα ειμαι ακομα 30ετων και δεν εχω θεμα να πλενω προσωπο.

στην ακτινογραφια ναι εδειξε εσωκλειστους φρουνιμητες στο κατω μερος αλλα στο πανω δεν δημιουργηθηκαν καθολου φρουνιμητες

επισης διαβαζω για οδοντικη ιγμοριτιδα τι καινουργιο ειναι αυτο ;

οσο για τον υπνο κοιμαμαι καλα δεν εχω θεμα απλα πριν μια εβδομαδα σφιχτηκα πολυ απο μια εργασια που επρεπε να την τελειωσω συντομα.
Ποιο εμβόλιο εκανες;
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

killzone έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:24 ουτε νερο μπορω να πιω ουτε να φαω σαν ανθρωπος δεν μπορω ρε σεις ουτε να αναπνευσω απο το στομα και σημερα ουτε να βουρτσισω τα δοντια ο πονος ειναι πολυ οξυς λες κ εχω παθει καμια ψυξη εκει μεσα ειναι δυνατον ; :xena:

Νευραλγια το εχω υποψην μου αλλα ειμαι ακομα 30ετων και δεν εχω θεμα να πλενω προσωπο.

στην ακτινογραφια ναι εδειξε εσωκλειστους φρουνιμητες στο κατω μερος αλλα στο πανω δεν δημιουργηθηκαν καθολου φρουνιμητες

οσο για τον υπνο κοιμαμαι καλα δεν εχω θεμα απλα πριν μια εβδομαδα σφιχτηκα πολυ απο μια εργασια που επρεπε να την τελειωσω συντομα.

.

Τόσες μέρες δέν πλακώθηκες στά Νιφλαμόλ ;;;

Ο καθαρισμός σού γαμάει την αδαμαντίνη τού σμάλτου καί σε λίγα χρόνια αρχίζουν τά προβλήματα.....

Λεύκανση νά κάνεις.....

Αφού όταν αναπνέεις πονάς κάποια τρύπα υπάρχει μάλλον.....

Καί να αλλάξεις οδοντίατρο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

killzone έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:52 Ρε παιδια εχει εδω και 3 μερες δεν μπορω να πιω νερο ουτε να φαω με πιανει πονος στα μισα δοντια στο πανω μερος

πηγα στο οδοντιατρο καναμε ακτινογραφιες αλλα δεν φαινεται καπου το προβλημα το μονο που ειδε εχω πολυ πετρα κ θα γινει καθαρισμος
αλλα ο πονος δεν μπορει να καταλαβει απο που οφειλετε σας εχει τυχει κατι τετοιο ;
Άλλαξε οδοντίατρο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Έχεις κάνει απονεύρωση σε κάποιο δοντι; Μαλλον έχεις κάποια φλεγμονή. Φαε ωμο σκόρδο και κρεμμύδι για μερικές ημέρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Μαλλον εβγαλα ακρη φαινεται να ειναι ενα κρυολογημα ο πονος προερχεται απο βλεννογονες ουσιες που πιεζει το νευρικο συστημα απο την μυτη προς τα ουλα εκανα την μαλακια τωρα που ξεκινησαν τα κρυα να ειμαι εκτεθιμενος εξω ζεστος anyway δοκιμασα να πιω ζεστο τσαι και ειδα οτι δεν αντεδρασε εχει τωρα πινω εδω και πολυ ωρα καργα ζεστα τσαγια πρασινα φρουτα του δασους χαμομηλια να το εγαμησει να ησυχασουμε ξεκινησα κ να τρωω σαν ανθρωπος αλλα αντιδραει οταν πινω κρυα νερα η φρουτα θα φανει στις επομενες μερες

ευχαριστω σε οσους με συμπαρασταθηκαν :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

killzone έγραψε: 15 Ιαν 2021, 00:55 Μαλλον εβγαλα ακρη φαινεται να ειναι ενα κρυολογημα ο πονος προερχεται απο βλεννογονες ουσιες που πιεζει το νευρικο συστημα απο την μυτη προς τα ουλα εκανα την μαλακια τωρα που ξεκινησαν τα κρυα να ειμαι εκτεθιμενος εξω ζεστος
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Όσο και να προσέχεις την στοματική υγιεινή αν δεν μειώσεις τα γλυκά, ξινά, ζεστά, και κρύα δεν κάνεις τίποτα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 01:54
killzone έγραψε: 15 Ιαν 2021, 00:55 Μαλλον εβγαλα ακρη φαινεται να ειναι ενα κρυολογημα ο πονος προερχεται απο βλεννογονες ουσιες που πιεζει το νευρικο συστημα απο την μυτη προς τα ουλα εκανα την μαλακια τωρα που ξεκινησαν τα κρυα να ειμαι εκτεθιμενος εξω ζεστος
Εικόνα
Εικόνα

και καπχοιοι λενε οτι δεν ειμαστε Απογονες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 01:54
Εικόνα
Να σαι καλα (και οι 2)
Το χρειαζόταν η ψυχούλα μου αυτο το γέλιο
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

killzone έγραψε: 15 Ιαν 2021, 00:55 Μαλλον εβγαλα ακρη φαινεται να ειναι ενα κρυολογημα ο πονος προερχεται απο βλεννογονες ουσιες που πιεζει το νευρικο συστημα απο την μυτη προς τα ουλα εκανα την μαλακια τωρα που ξεκινησαν τα κρυα να ειμαι εκτεθιμενος εξω ζεστος anyway δοκιμασα να πιω ζεστο τσαι και ειδα οτι δεν αντεδρασε εχει τωρα πινω εδω και πολυ ωρα καργα ζεστα τσαγια πρασινα φρουτα του δασους χαμομηλια να το εγαμησει να ησυχασουμε ξεκινησα κ να τρωω σαν ανθρωπος αλλα αντιδραει οταν πινω κρυα νερα η φρουτα θα φανει στις επομενες μερες

ευχαριστω σε οσους με συμπαρασταθηκαν :romance-hearteyes:
κλάσε λιγο που θελω να δω κατι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Νευραλγία του τριδύμου. Πάνε να σου συνταγογραφίσουν αντι-επιληπτικά (κάνουν και γι αυτή την περίπτωση). ΔΕΝ είναι από τα δόντια, άσχετα με το αν μοιάζει για κάτι τέτοιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στύγιος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:45
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:41
Στύγιος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:35

Κλάσε μου μια μάντρα ,εμβολιασμένε :a015:
https://www.esos.gr/arthra/71090/n-kera ... iologeitai
Ο Στύγιος είναι 23 χρόνια καθηγητής , πριν την δικηγόρο ..
Μπορείς να κάνεις μαλάκια για 1 χρόνο.
Μπορείς να κάνεις την ίδια μαλακία για 23 χρονια.
Στη δεύτερη περίπτωση σίγουρα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”