Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
αρχίζουν να ποστάρουν περιοδικά τριακονταετίας μπας και πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Πούλα, πούλα καλε μου χρυσαυγιτη...Πούλα!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΜπλεΜπουμπυς
Επιχορηγηση πηραν .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Οι X.A. τουλάχιστον δικαιολογούνται μια και δεν παίρνουν επιχορήγηση. \
Σταματησε ομως μετα τις κατηγοριες για συσταση εγκληματικης συμμοριας
Εχει ανασταλει δλδ η εκταμιευση μεχρι να τελεσιδικισει η δικη για τις εγκληματικες πραξεις.
Εαν αθωωθουν θα τους αποδοθουν.
Να τα λεμε οπως ειναι.
Κανεις δημοκρατικος πολιτης δεν θα θελε να διαπιστωσει οτι οι φοροι του πηγαν για να χρηματοδοτουνται εγκληματικες πραξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 06 Ιούλ 2018, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Πούλα, πούλα...Πούλα!
Naranjita έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 09:30 μιλαει και η αριστερά που μονο προφυλακτικα δεν εχει έχει βγάλει με τον Τσε.
![]()
![]()
Μόνο προφυλακτικά όμως. Γιατί όλα τα άλλα, τα έχουν βγάλει.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Νήμα που αγγίζει τα όρια γκρίζας διαφήμισης.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Πούλα, πούλα...Πούλα!
Για μένα όλα τα κομματόσκυλο, είναι ίδια. Διαφωνώ , οτι είναι whataboutism αυτό.Stalker έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του whataboutism μπρο, να πετάς ένα όλοι ίδιοι είστε και να νομίζεις ότι καθάρισες. Source: κυριολεκτικά όλο το ποστ χίστορι του ΜπλεΜπούμπη.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΜπλεΜπουμπυς
Σιγα μην τα αποκηρυξανμίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
αρχίζουν να ποστάρουν περιοδικά τριακονταετίας μπας και πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα
...αλλα και ποιος θα τους πιστευε;
O διαολος θα απαγγειλει και την Αγια Γραφη για να πετυχει τον σκοπο του.
- metaxoskolikas
η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον εκπροσωπεί απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 06 Ιούλ 2018, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- metaxoskolikas
Α, δηλαδή προμοτάρουν την χ.α. και προσπαθούν να την ισχυροποιήσουν, αλλά της κόβουν και την επιχορήγηση που παίρνουν όλα τα άλλα κόμματαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:10Επιχορηγηση πηραν .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Οι X.A. τουλάχιστον δικαιολογούνται μια και δεν παίρνουν επιχορήγηση. \
Σταματησε ομως μετα τις κατηγοριες για συσταση εγκληματικης συμμοριας
Εχει ανασταλει δλδ η εκταμιευση μεχρι να τελεσιδικισει η δικη για τις εγκληματικες πραξεις.
Εαν αθωωθουν θα τους αποδοθουν.
Να τα λεμε οπως ειναι.
Κανεις δημοκρατικος πολιτης δεν θα θελε να διαπιστωσει οτι οι φοροι του πηγαν για να χρηματοδοτουνται εγκληματικες πραξεις.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δηλαδή τα αποκυρήξανε; Ή απλώς βρήκανε νέο όνομα για τα ίδια πράγματα;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:16η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον αντιπροσωπεύει απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- ΜπλεΜπουμπυς
metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:16η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον αντιπροσωπεύει απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
"Ναι, είμαστε ναζί, αλλά δεν είμαστε κλέφτες"
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Συγγνώμη, το βίντεο με το "κάνε μου χάιλ χίτλερ" του πότε είναι; Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω ιδέα πότε το γύρισε ο Παππάς.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:16η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον εκπροσωπεί απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:04 Μα πού να δεις απάντηση
- metaxoskolikas
δεν τα έχουν αποκηρύξει διότι αποτελεί όπως και να το κάνουμε το παρελθόν του κόμματοςμίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:18Δηλαδή τα αποκυρήξανε; Ή απλώς βρήκανε νέο όνομα για τα ίδια πράγματα;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:16η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον αντιπροσωπεύει απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:09
Δηλαδή μετανοιώσατε για εκείνα τα κείμενα; Τα έχουνε αποκυρήξει ή ισχύουν ακόμη;
Θα έπρεπε φυσικά να τα έχουν αποκηρύξει για να μη δίνουν λαβές, αλλά είναι πεισματάρηδες και δε θέλουν να δείξουν ότι τους ανάγκασε κάποιος να το κάνουν
Ο εθνικισμός δεν είναι άλλο όνομα για τον χιτλερισμό, είναι άλλο πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 06 Ιούλ 2018, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Λαθος ο ναζισμος ειναι μορφη εθνικισμου οπως και μορφη καπιταλισμου.metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:20δεν τα έχουν αποκηρύξει διότι αποτελεί όπως και να το κάνουμε το παρελθόν του κόμματοςμίστερ μαξ έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:18Δηλαδή τα αποκυρήξανε; Ή απλώς βρήκανε νέο όνομα για τα ίδια πράγματα;metaxoskolikas έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 10:16
η χ.α. έχει επανειλημμένα πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός την εξέφραζε το 1980, πλέον αντιπροσωπεύει απλώς τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.
Θα έπρεπε φυσικά να τα έχουν αποκηρύξει για να μη δίνουν λαβές, αλλά είναι πεισματάρηδες και δε θέλουν να δείξουν ότι τους ανάγκασε κάποιος να το κάνουν
Ο εθνικισμός δεν είναι άλλο όνομα για τον χιτλερισμό, είναι άλλο πράγμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- metaxoskolikas
το ζήτημα είναι ότι έχετε μείνει πίσω
Όπως δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστικά καθεστώτα, έτσι και το χιτλερικό έχει εξαερωθεί δεκαετίες τώρα.
Τη θέση τους έχουν πάρει ο ευρωκομμουνισμός και ο ορμπανικού τύπου εθνικισμός
Όπως δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστικά καθεστώτα, έτσι και το χιτλερικό έχει εξαερωθεί δεκαετίες τώρα.
Τη θέση τους έχουν πάρει ο ευρωκομμουνισμός και ο ορμπανικού τύπου εθνικισμός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση