Οι οποίοι ΑνατολικοΕυρωπαίοι κατά πάσα πιθανότητα σταμάτησαν να έρχονται, αφού δεν υπάρχουν δουλειές πια εδώ.metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:33τουλάχιστον αυτοί ψιλοενσωματώνονται.
παίζει ρόλο και η κοινή θρησκεία.
.
Οι οποίοι ΑνατολικοΕυρωπαίοι κατά πάσα πιθανότητα σταμάτησαν να έρχονται, αφού δεν υπάρχουν δουλειές πια εδώ.metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:33τουλάχιστον αυτοί ψιλοενσωματώνονται.
παίζει ρόλο και η κοινή θρησκεία.
δες τα νουμερα...metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:36άθλιο είναι την τελευταία δεκαετίαNorthern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:33Τι εννοεις; το δημογραφικο της ελλαδος ειναι αθλιο εδω και δεκαετιες..metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:55 η τουρκία που έχει υψηλό δείκτη γεννητικότητας είναι άλλη υπόθεση
Όσον αφορά την Ελλάδα εάν δεν υφίστατο η μαζική φυγή των νέων το πρόβλημα θα ήταν σαφώς πολύ λιγότερο έντονο ή μπορεί και να μην υπήρχε
Αρκεί να σκεφτείς το παραγωγικό δυναμικό που χάνεται και φυσικά το πόσες δυνητικές οικογένειες με παιδιά δεν δημιουργούνται στην Ελλάδα.
Ούτε παλιότερα ήταν ανθηρό, αλλά όχι αυτό το πράγμα.
Άσχετα πάντως του πώς έχει μεταβληθεί, εγώ αυτό που βλέπω είναι όλα τα παιδάκια να τα προορίζουν από νωρίς για εξωτερικό. Τα στέλνουν μετά και σε IB και τέτοια, τα προσανατολίζουν σε δουλειά έξω και παπαλα.
Πώς να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η δόλια η χώρα;
Δίχως φυσικά να σχολιάσουμε την απαράδεκτη πολιτική ως προς τα επιδόματα
Χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα και κόβουν τα επιδόματα
Αυτό είναι το ζήτημα να είμαστε στάσιμοι, σε μία ισορροπία και γιατί να μην έχουμε και μία ανεπαίσθητη αύξηση.Northern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:47δες τα νουμερα...metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:36άθλιο είναι την τελευταία δεκαετίαNorthern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:33
Τι εννοεις; το δημογραφικο της ελλαδος ειναι αθλιο εδω και δεκαετιες..
Ούτε παλιότερα ήταν ανθηρό, αλλά όχι αυτό το πράγμα.
Άσχετα πάντως του πώς έχει μεταβληθεί, εγώ αυτό που βλέπω είναι όλα τα παιδάκια να τα προορίζουν από νωρίς για εξωτερικό. Τα στέλνουν μετά και σε IB και τέτοια, τα προσανατολίζουν σε δουλειά έξω και παπαλα.
Πώς να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η δόλια η χώρα;
Δίχως φυσικά να σχολιάσουμε την απαράδεκτη πολιτική ως προς τα επιδόματα
Χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα και κόβουν τα επιδόματα
2011: 10,75 εκατομυρια
2001: 10,9
1991: 10,3
Στασιμη ουσιαστικα..
H Tουρκια την ιδια περιοδο ειχε:
2010: 72 εκ
2000: 63 εκ
1990: 54 εκ.
Η Τουεκια προσθεσε σε δυο δεκαετιες 18 εκατομυρια και εμεις 400 χιλιαδες..
Αυτα πριν την κριση..
Μπερδεύεις το έθνος με το κράτος.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:50 Μας εχουνε ζαλισει για τους μεταναστες, την παγκοσμιοποιηση, την ΕΕ, την Μερκελ αλλα για την μεγαλυτερη απειλη για το μελον της χωρας, το δημογραφικο δεν λενε τιποτε..
metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:49
Αυτό είναι το ζήτημα να είμαστε στάσιμοι, σε μία ισορροπία και γιατί να μην έχουμε και μία ανεπαίσθητη αύξηση.
Δε χρειάζεται να γίνουμε νιγηρία, ούτε ινδία.
ενω το εθνος παει για ..θριαμβο φανταζομαι..ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:51Μπερδεύεις το έθνος με το κράτος.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:50 Μας εχουνε ζαλισει για τους μεταναστες, την παγκοσμιοποιηση, την ΕΕ, την Μερκελ αλλα για την μεγαλυτερη απειλη για το μελον της χωρας, το δημογραφικο δεν λενε τιποτε..
Το κράτος θα κοιμηθεί όπως έστρωσε.
Όχι ρε συ, θα κάτσει να σε γηροκομήσει για να αποκτήσει κύρος.Northern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:55ενω το εθνος παει για ..θριαμβο φανταζομαι..ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:51Μπερδεύεις το έθνος με το κράτος.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:50 Μας εχουνε ζαλισει για τους μεταναστες, την παγκοσμιοποιηση, την ΕΕ, την Μερκελ αλλα για την μεγαλυτερη απειλη για το μελον της χωρας, το δημογραφικο δεν λενε τιποτε..
Το κράτος θα κοιμηθεί όπως έστρωσε.
Γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι (και να "ανησυχείς") για μια χώρα που την έχεις γράψει στα παπάρια σου;Northern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:47 δες τα νουμερα...
2011: 10,75 εκατομυρια
2001: 10,9
1991: 10,3
Στασιμη ουσιαστικα..
H Tουρκια την ιδια περιοδο ειχε:
2010: 72 εκ
2000: 63 εκ
1990: 54 εκ.
Η Τουρκια προσθεσε σε δυο δεκαετιες 18 εκατομυρια και εμεις 400 χιλιαδες..
Αυτα πριν την κριση..
εφόσον η χώρα σου δεν είναι έρημη, ούτε υπάρχει σταθερή μείωση του πληθυσμού της, δεν τίθεται ζήτημα.Northern Spirit έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:54metaxoskolikas έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:49
Αυτό είναι το ζήτημα να είμαστε στάσιμοι, σε μία ισορροπία και γιατί να μην έχουμε και μία ανεπαίσθητη αύξηση.
Δε χρειάζεται να γίνουμε νιγηρία, ούτε ινδία.
Αυτο ειναι το προβλημα σου; Μη γινεις Νιγηρια; Η οτι εισαι το 1,5 χιλιοστο του πληθυσμου του πλανητη που πλεον δεν σε υπολογιζει κανενας;
Γιωργης έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:24 Η ελλαδα εχει την τυχη να βρισκεται σε κομβικο σημείο σρα ολοι οι μεταναστες εξ αφρικης και ασιας αναγκαζονται να περνάν αλλα και να παγιδευονται εκει. Ουσιαστικα αυτοι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα θα νομιμοποιηθουν συν τους μεταναστες που θα επαναπροωθηθουν απο γερμανια, γρηγορα θα λυθει το προβλημα. Μετα η ελλαδα βρισκεται στην φαση νο δυο του μεταναστευτικου που σημαίνει οτι ολοι οι πακιστανοι και αφγανοι που ηρθαν μονοι τους αρχες 2000 φερνουν και τις οικογενεις τους πλεον. Οποτε ας μην τα βλεπει ολα τοσο αρνητικά ο νηματοθετης. Ας μην ξεχναμε οτι κιολας οτι πολιτισμμικα αλλα και φυλετικα δεν ειναι και τοσο μακρια αυτες οι φυλες απο τον νεο ελληνικο πολιτισμό οπορε θα υπαρηει και γρηγορη ενσωμάτωση. Εγω στα σουβλατζιδικα (αν και προτιμω τον ορο σταρταπ) που εχω στην ελλαδα και εχω προσλαβει πακιστανους και αυγανους (ολους νομιμους) ηδη εχουν φερει εκτοε απο γυναικες καο παιδια και τα ξαδερφια τους αλλα και αλλους συγγενείς. Δυναμη να μας δώνει ο θεος ν βοηθαμε τους συναθρωπους μας.
plouf έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 06:30Γιωργης έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:24 Η ελλαδα εχει την τυχη να βρισκεται σε κομβικο σημείο σρα ολοι οι μεταναστες εξ αφρικης και ασιας αναγκαζονται να περνάν αλλα και να παγιδευονται εκει. Ουσιαστικα αυτοι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα θα νομιμοποιηθουν συν τους μεταναστες που θα επαναπροωθηθουν απο γερμανια, γρηγορα θα λυθει το προβλημα. Μετα η ελλαδα βρισκεται στην φαση νο δυο του μεταναστευτικου που σημαίνει οτι ολοι οι πακιστανοι και αφγανοι που ηρθαν μονοι τους αρχες 2000 φερνουν και τις οικογενεις τους πλεον. Οποτε ας μην τα βλεπει ολα τοσο αρνητικά ο νηματοθετης. Ας μην ξεχναμε οτι κιολας οτι πολιτισμμικα αλλα και φυλετικα δεν ειναι και τοσο μακρια αυτες οι φυλες απο τον νεο ελληνικο πολιτισμό οπορε θα υπαρηει και γρηγορη ενσωμάτωση. Εγω στα σουβλατζιδικα (αν και προτιμω τον ορο σταρταπ) που εχω στην ελλαδα και εχω προσλαβει πακιστανους και αυγανους (ολους νομιμους) ηδη εχουν φερει εκτοε απο γυναικες καο παιδια και τα ξαδερφια τους αλλα και αλλους συγγενείς. Δυναμη να μας δώνει ο θεος ν βοηθαμε τους συναθρωπους μας.![]()
![]()
![]()

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ποιοι επικροτούν αυτό το post.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 08:53plouf έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 06:30Γιωργης έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:24 Η ελλαδα εχει την τυχη να βρισκεται σε κομβικο σημείο σρα ολοι οι μεταναστες εξ αφρικης και ασιας αναγκαζονται να περνάν αλλα και να παγιδευονται εκει. Ουσιαστικα αυτοι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα θα νομιμοποιηθουν συν τους μεταναστες που θα επαναπροωθηθουν απο γερμανια, γρηγορα θα λυθει το προβλημα. Μετα η ελλαδα βρισκεται στην φαση νο δυο του μεταναστευτικου που σημαίνει οτι ολοι οι πακιστανοι και αφγανοι που ηρθαν μονοι τους αρχες 2000 φερνουν και τις οικογενεις τους πλεον. Οποτε ας μην τα βλεπει ολα τοσο αρνητικά ο νηματοθετης. Ας μην ξεχναμε οτι κιολας οτι πολιτισμμικα αλλα και φυλετικα δεν ειναι και τοσο μακρια αυτες οι φυλες απο τον νεο ελληνικο πολιτισμό οπορε θα υπαρηει και γρηγορη ενσωμάτωση. Εγω στα σουβλατζιδικα (αν και προτιμω τον ορο σταρταπ) που εχω στην ελλαδα και εχω προσλαβει πακιστανους και αυγανους (ολους νομιμους) ηδη εχουν φερει εκτοε απο γυναικες καο παιδια και τα ξαδερφια τους αλλα και αλλους συγγενείς. Δυναμη να μας δώνει ο θεος ν βοηθαμε τους συναθρωπους μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()