Τιποτα προδοτες θα εσφαξε και αυτος για αυτο μου κλαιτεObi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:56Ενω ο Φλωρακης που κατεσφαξε τον κοσμο στο Καρπενησι τη κοπανησε στην ΕΣΣΔ ξαναγυρισε για σαμποταζ και αντι να εκτελεστει επιτοπου πηρε χαρη δεν ειναι αποδειξη οτι σας χαριστηκε το κρατος της δεξιας.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:50 Ο Ραλλης ηταν ο μονος προδοτης ηγετης που γλυτωσε τον τουφεκισμο σε ολη την Ευρωπη. Αποδειξη τους πως το κρατος της Δεξιας, μονο στην Ελλαδα συνεργαστηκε ενεργα με τους Ναζι και τους συνεργατες τους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διστομο
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Διστομο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θέλουμε να δούμε κι εμείς ρε ΤΑΥΓΕΤΗΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:17εγω
δεν σου γεμιζω το ματι;
επειδη υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση ως συνηθως για το θεμα εχω στα χερια μου την εκθεση του κατοχικου νομαρχη που περιγραφει τα γεγονοτα λεπτο προς λεπτο ,οπως και ενα βιβλιο παλιο ενος διστομιτη,
τα υπολοιπα ειναι του κομμουνιστικου κωλου μην δινετε σημασια
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έλα μωρέ μλκ, με κομμουνιστη μιλάς. Αν θες να συνεννοηθεις καλύτερα μιλα με μια βρύση.Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 21:53Απο το να τους σερβιρουν καφεδακι μεχρι να τους βασανιζουν και να τους παραμορφωνουν τα πτωματα εχει μια μικρη διαφορα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Obi Wan Iakobi
Ναι προδοτες που δεν δεχτηκαν να γινει η χωρα τους σοβιετια με συνορα στον Ολυμπο οπως ηθελε ο δηλωσιας.
Και φυσικα εσφαξε ανημπορους τραυματιες σε νοσοκομειο ο μεγας καπετανιος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Η πλακα ειναι οτι το πιθανοτερο προκειται για αναρχικο ουτε καν κομμουνιστη αλλα παρα το ξυλο που εχουν φαει κατα καιρους και απο τα ΚΝΑΤ εχουν μια περιεργη ελξη για το τοτε ΚΚΕΠτολεμαίος έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:10
Έλα μωρέ μλκ, με κομμουνιστη μιλάς. Αν θες να συνεννοηθεις καλύτερα μιλα με μια βρύση.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Να ξερεις οτι ο Ταυ εχει αποκτησει μυθικες διαστασεις,θυμαμαι διαβαζα σε ενα blog,φιλοαριστερο μαλιστα,διθυραμβους
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
- Obi Wan Iakobi
-
Στρακαστρουκας
Οχι. Προδοτες ηταν οι συνεργατες των Ναζι. Δεν μπορω να βλεπω βλακειες, ποναν τα ματια μουObi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:14Ναι προδοτες που δεν δεχτηκαν να γινει η χωρα τους σοβιετια με συνορα στον Ολυμπο οπως ηθελε ο δηλωσιας.
Και φυσικα εσφαξε ανημπορους τραυματιες σε νοσοκομειο ο μεγας καπετανιος.
- Obi Wan Iakobi
Αυτοι ηταν προδοτες ενω οι αλλοι πατριωτες.Καλα το πας.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:28
Οχι. Προδοτες ηταν οι συνεργατες των Ναζι. Δεν μπορω να βλεπω βλακειες, ποναν τα ματια μου
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Στρακαστρουκας
Θα απαντησεις στο topic μου για την πεινα το 1941-942? Ποιος ηταν περισσοτερο υπευθηνος? Ο αντικομμουνιστης Γερμανος η ο αντικομμουνιστης Αγγλος? ΥΓ το ΚΚΕ δεν ειχε οργανωθει ακομα. Αρα καθε απαντηση που θα εχει μεσα τις λεξεις "ΚΚΕ", "Κομμουνισμος" κτλπ ειναι χρονικα ακυρηObi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:31Αυτοι ηταν προδοτες ενω οι αλλοι πατριωτες.Καλα το πας.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:28
Οχι. Προδοτες ηταν οι συνεργατες των Ναζι. Δεν μπορω να βλεπω βλακειες, ποναν τα ματια μου
- Obi Wan Iakobi
Οι Αγγλοι που ειχαν επιβαλλει ναυτικο αποκλεισμο οι υποτιθεμενοι συμμαχοι μας.Οι Γερμανοι ηταν στρατος κατοχης το συμφερον τους κοιταζαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:34
Θα απαντησεις στο topic μου για την πεινα το 1941-942? Ποιος ηταν περισσοτερο υπευθηνος? Ο αντικομμουνιστης Γερμανος η ο αντικομμουνιστης Αγγλος? ΥΓ το ΚΚΕ δεν ειχε οργανωθει ακομα. Αρα καθε απαντηση που θα εχει μεσα τις λεξεις "ΚΚΕ", "Κομμουνισμος" κτλπ ειναι χρονικα ακυρη
Το ΚΚΕ δεν ειχε λαβει εντολη απο Μοσχα να κινηθει.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Για πες μου τωρα εσυ ποιος εφταιγε για τον λιμο της Ουκρανιας?οι σταλινικοι οι φασιστες ποιος?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Στρακαστρουκας
Α οι ιδιοι που "ελευθερωσαν" την Αθηνα στα Δεκεμβριανα....ΟκObi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:50Οι Αγγλοι που ειχαν επιβαλλει ναυτικο αποκλεισμο οι υποτιθεμενοι συμμαχοι μας.Οι Γερμανοι ηταν στρατος κατοχης το συμφερον τους κοιταζαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:34
Θα απαντησεις στο topic μου για την πεινα το 1941-942? Ποιος ηταν περισσοτερο υπευθηνος? Ο αντικομμουνιστης Γερμανος η ο αντικομμουνιστης Αγγλος? ΥΓ το ΚΚΕ δεν ειχε οργανωθει ακομα. Αρα καθε απαντηση που θα εχει μεσα τις λεξεις "ΚΚΕ", "Κομμουνισμος" κτλπ ειναι χρονικα ακυρη
Το ΚΚΕ δεν ειχε λαβει εντολη απο Μοσχα να κινηθει.
-
Στρακαστρουκας
Σιγουρα οχι το ΚΚΕ. Εκτως και αν εχεις στοιχειαObi Wan Iakobi έγραψε: 07 Δεκ 2020, 22:51Για πες μου τωρα εσυ ποιος εφταιγε για τον λιμο της Ουκρανιας?οι σταλινικοι οι φασιστες ποιος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern