!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τα κοσμικά παράτησα because όλα τα υλικά αγαθά μάταια μπροστά στον Κύριο και τα μάτια της bluerose

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: τα κοσμικά παράτησα because όλα τα υλικά αγαθά μάταια μπροστά στον Κύριο και τα μάτια της bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:17 Εγώ λέω πως ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια και το λέω εγώ που παρεξηγώ κάτι τέτοια.
σε έξι μήνες θα ζητάς το κεφάλι του σε πιάτο, αλλά να μας ενημερώνεις πώς τα πάτε, από κοινωνικό ενδιαφέρον. :003:
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: τα κοσμικά παράτησα because όλα τα υλικά αγαθά μάταια μπροστά στον Κύριο και τα μάτια της bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

enaon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:21
Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:17 Εγώ λέω πως ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια και το λέω εγώ που παρεξηγώ κάτι τέτοια.
σε έξι μήνες θα ζητάς το κεφάλι του σε πιάτο, αλλά να μας ενημερώνεις πώς τα πάτε, από κοινωνικό ενδιαφέρον. :003:
Βρε τίποτα. Είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και είναι κύριος. Ποια φαντασιόπληκτη κάνει παράπονα;
Ορίστε κι η blue που την αφορά το νήμα, είπε όλα καλά. Ξεμπανάρετε το παιδί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:59 Καλά βρε άπονοι, πάλι τον μπανάρατε; Τι σας έκανε; Δεν ενοχλεί.
Bluerose, σε πείραξε αυτό το νήμα, σοβαρά τώρα.

.

Τόν μπάναραν γι αυτό το νήμα ;;;..... :o

Τό Σκεπτικός τού δικαστηρίου ποιό ήτο ;;;

Θά πέσει φωτιά νά μάς κάψει..... :fp:

Μπλού πάρε τηλέφωνο τόν Κύριο..... :a108:

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:29
Βρε τίποτα. Είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και είναι κύριος. Ποια φαντασιόπληκτη κάνει παράπονα;
και συ που το ξέρεις οτι αυτή που έκανε παράπονα είναι φαντασιόπληκτη; Διάβασες τα pm της; Επειδή δλδ σε σένα δεν έστειλε dick pic σημαίνει οτι δεν έστειλε και στις άλλες;
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:32
Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:59 Καλά βρε άπονοι, πάλι τον μπανάρατε; Τι σας έκανε; Δεν ενοχλεί.
Bluerose, σε πείραξε αυτό το νήμα, σοβαρά τώρα.

.

Τόν μπάναραν γι αυτό το νήμα ;;;..... :o

Τό Σκεπτικός τού δικαστηρίου ποιό ήτο ;;;

Θά πέσει φωτιά νά μάς κάψει..... :fp:

Μπλού πάρε τηλέφωνο τόν Κύριο..... :a108:

.

.
Εσυ εισαι σε θέση να σε ακουσει, παρε τηλ

Εγώ θα χρεωθω κι αλλα.. Δεν είμαι ικανη
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

mao mao έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:34
και συ που το ξέρεις οτι αυτή που έκανε παράπονα είναι φαντασιόπληκτη; Διάβασες τα pm της; Επειδή δλδ σε σένα δεν έστειλε dick pic σημαίνει οτι δεν έστειλε και στις άλλες;
Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι ! Μόνον αν είναι διχασμένη προσωπικότητα το έκανε.

Και τέλος πάντων και γι' αυτό υπάρχει λύση. Μία φορά που μου το έκαναν στο messenger, άρχισα να σχολιάζω με τεχνικούς όρους και ο λεβέντης εξαφανίστηκε για πάντα!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δεν τρως μπαν αν στειλεις ντικ πικ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:29 Βρε τίποτα. Είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και είναι κύριος. Ποια φαντασιόπληκτη κάνει παράπονα;
Ορίστε κι η blue που την αφορά το νήμα, είπε όλα καλά. Ξεμπανάρετε το παιδί.
τι σχέση εχει το μπαν με το αν γράφει, πότε τον εμπόδισε; Υποτιμάς τον χρήστη με τα χίλια ονόματα νομίζω, άλλος λόγος θα τον κρατάει μακριά μας. :lol:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

GoBack έγραψε: 11 Δεκ 2020, 22:38
Δεν τρως μπαν αν στειλεις ντικ πικ
μου λύνεις τα χέρια τώρα τύπε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”