bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:58 Εκεί καταντησαμε
Και κανένα καλό άνθρωπο βουλευτή της περιφέρειας σου. ;
Επίσης ο ιερέας; οι αρχιμανδρίτες εκει;
Δε τους ξες.
Πες κάποια γιαγιά να τους πει παρε τηλ τη μητρόπολη
Δυνατό τρολ
bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:58 Εκεί καταντησαμε
Και κανένα καλό άνθρωπο βουλευτή της περιφέρειας σου. ;
Επίσης ο ιερέας; οι αρχιμανδρίτες εκει;
Δε τους ξες.
Πες κάποια γιαγιά να τους πει παρε τηλ τη μητρόπολη
bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:20Δηλαδή αν βλέπει ότι θα σκάσει απο ζήλια ο αντρας μου αν παω να δουλέψω κάπου θα βοηθήσει;
Σε πληροφορώ όχι
Γιατί θα γίνει χαμός στο σπίτι
Είναι διακριτικός
Μετά πρεπει να φωτιστεί ο ίδιος η εγώ με το τρόπο μου να τον πεισω
Αν βλέπει ότι το παιδι λυσσάει να παει έξω όμως είναι φοβικο θα το αφήσει; Όχι γιατί θα μας πρηξει πανε ελα
Δεν είναι έτσι απλά και βολικά όταν έχεις πνευματικό
Ζόρικα είναι όμως..... Λέγεται υπακοη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Η ακομα καλυτερα πνευματικο να τους φωτισει
Παραδειγμα έφερα για μένα τη γραία θα ισχυει;;;Δεν είμαι 20αρα.Κι έχω κι αλλά γενικά από αυτά που ξερωGewponos90 έγραψε: 02 Δεκ 2020, 14:17bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:20Δηλαδή αν βλέπει ότι θα σκάσει απο ζήλια ο αντρας μου αν παω να δουλέψω κάπου θα βοηθήσει;
Σε πληροφορώ όχι
Γιατί θα γίνει χαμός στο σπίτι
Είναι διακριτικός
Μετά πρεπει να φωτιστεί ο ίδιος η εγώ με το τρόπο μου να τον πεισω
Αν βλέπει ότι το παιδι λυσσάει να παει έξω όμως είναι φοβικο θα το αφήσει; Όχι γιατί θα μας πρηξει πανε ελα
Δεν είναι έτσι απλά και βολικά όταν έχεις πνευματικό
Ζόρικα είναι όμως..... Λέγεται υπακοη
Η ζήλια είναι αμαρτια
Δεν αξίζει να βάζω και να πληρώνω δικηγόρους για να βγάλω ένα χαρτί που θα μου δώσει κάποιες λίγες (ως μη ΝΔ) πιθανότητες να προσληφθώ. Κανονικά θα έπρεπε να έχω μία αποθήκη χαρτιών και να στέλνω αβέρτα μέιλ, όχι σαν αυτή τη μαλακία που τρέχω δέκα μέρες. Η πιστοποίηση εντοπιότητας ας πούμε ισχύει μόνο για δύο μήνες. Τρέχα μαλάκα άνεργε πάλι.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:16 Ξαναλέω βρες δικηγόρο. Ρωτα κάποιο να γνωρίζει έναν με διάθεση για δουλειά
Ποιος Κωστάκης;the comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:42τι έγινε Κωστάκη; κοιτάς να χωθείς στο δημόσιο κι εσύ;![]()
+vagabondo έγραψε: 02 Δεκ 2020, 13:47 Όσες φορές χρειάστηκα βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πήγαινα δημαρχείο με πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ και το Ε1 και μου το δίνανε εκείνη την στιγμή.
Πάνε αυτά. Τώρα ο Κούλης, ο πολέμιος της γραφειοκρατίας, μας επιβάλλει να πάμε στα ΚΕΠ, που αυτά θα τα στείλουν στον Δήμο, που ο Δήμος θα τα ψάξει να δώσει την πιστοποίηση κι ύστερα θα τα ξαναστείλει στα ΚΕΠ κι αυτά πρέπει να επικοινωνήσουν με εμένα να πάω να τα πάρω. Απλοποιημένα τα πράγματα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Δεκ 2020, 12:11 Η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας δεν εκδίδεται από τον Δήμο;
Επικοινώνησες εκεί μήπως μπορείς ηλεκτρονικά να στείλεις τα δικαιολογητικά (λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας);;
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και το εκτιμώ πολύ, αλλά για να γράφω χρειάζομαι χορτάτο στομάχι και καπνό. Αυτά θέλουν χρήματα για να υπάρχουν.Yochanan έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:53 O φίλτατος ΟΡ καλό είναι να τα αφήσει αυτα και να κάτσει να γράψει κανένα διήγημα γιατι γράφει πάρα πολύ όμορφα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν μπορείς να κάνεις για μόνιμη κατοικία ηλεκτρονικά. Είχα κάνει για εντοπιότητα μέσω του Ερμή στις 23/11 και μ' έχουν γράψει στ' αρχίδια τους. Τρεις εργάσιμες μέρες έλεγε.
Yochanan έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:53O φίλτατος ΟΡ καλό είναι να τα αφήσει αυτα και να κάτσει να γράψει κανένα διήγημα γιατι γράφει πάρα πολύ όμορφαAdidas έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:25 Αυτο κατανοητον και άξιο θαυμασμού να κοιτάζει με σοφία την συνολική εικονα προτού παρεμβει
Αλλα ο βλημας ειναι γεροντοπαλικαρο και με αυτα τα μυαλά ετσι θα μεινει (σχωρατε με)
Είναι και παραστρατημενος ιδεολογικα, καλο παιδι αλλα εμπλεξε μικρος με κομμουνιστικα, τον άρχισαν στην κατηχηση πονηροι άνθρωποι, καλο ειναι να βοηθηθει και μαζι με την σωτηρια του νοικοκυριου του, να σωθεί και η ταλαιπωρημένη ψυχούλα του
όλα τα κομμούνια ψευτοαριστερούληδες καταλήγουν πιο συστημικοί και από τον μεγαλύτερο φασίσταthe comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:42τι έγινε Κωστάκη; κοιτάς να χωθείς στο δημόσιο κι εσύ;![]()
Απευθύνσου στον Σύριζα. Έκαναν την Περιστέρα καθηγήτρια πανεπιστημίου από δασκάλα, την Νοτοπούλου υφυπουργό από καθαρίστρια, μέχρι και τον Καρανίκα διόρισαν!!!Βλήμα έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:16Αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να κρυφτούν στις τρύπες τους πολλοί χρήστες εδώ μέσα. Ούτε με αυτοκτονία δεν εξιλεώνονται. Μεγάλοι καρκίνοι, μεγάλο λάθος του Θεού η ύπαρξή τους.
Αλλά δεν πιστεύω τόσοι υποστηρικτές τους εδώ μέσα να αξίζουν τόσο επάξια το να χυθούν τα μυαλά τους στον δρόμο. Καλοί αθρώποι φαίνονται.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
τα ψευτό-κομμούνια σαν τον Κωστάκη...Adidas έγραψε: 02 Δεκ 2020, 17:57όλα τα κομμούνια ψευτοαριστερούληδες καταλήγουν πιο συστημικοί και από τον μεγαλύτερο φασίσταthe comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:42τι έγινε Κωστάκη; κοιτάς να χωθείς στο δημόσιο κι εσύ;![]()
θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας μπεμπάκι
Δεν είναι όλες οι προκυρήξεις για μπάτσους και στρατιωτικούς.the comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2020, 21:48τα ψευτό-κομμούνια σαν τον Κωστάκη...Adidas έγραψε: 02 Δεκ 2020, 17:57όλα τα κομμούνια ψευτοαριστερούληδες καταλήγουν πιο συστημικοί και από τον μεγαλύτερο φασίσταthe comet the course the tail έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:42
τι έγινε Κωστάκη; κοιτάς να χωθείς στο δημόσιο κι εσύ;![]()
θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας μπεμπάκι![]()
εμείς οι πραγματικοί αναρχοκομμουνιστοαριστεροί δεν καταδεχόμαστε να στελεχώσουμε τον κρατικό μηχανισμό![]()
εαακιτης εναντιον κνιτηΒλήμα έγραψε: 02 Δεκ 2020, 22:50 Μόνο άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την βιοπάλη θα ειρωνεύονταν έτσι έναν άνεργο που ψάχνει για δουλειά και τον εμπαίζει το σύστημα. Μετά πουλάτε κι αριστερά, ξεφτίλες.