!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψάρεμα

Χλωρίδα - πανίδα και άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Ψάρεμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:06 εχω κι εγω λουτσο.

οκ μου φαίνονται πιο νορμάλ απ' το 6κιλο χωρίς να μπορώ να καταλάβω πόσα κιλά είναι.
enterprise-psi έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:19 .........

Περί άλφα, στην Χιο, βουτάμε με θείο, για ψαροντουφεκο, πρέπει να ήμουν 10 χρονων, μου δείχνει ξαφνικά κάπου, βλέπω ενα βράχο, λεω τι λέει, ξαφνικά κομμάτι του βράχου αρχίζει και κινείται καταπάνω μου, ρίχνω στα τυφλά, αναδύομαι στην επιφάνεια, περπατάω πάνω στην θάλασσα σαν τον τζέσους , και τρέχω στην ακτή :lol:

Τα μπουρδέλα, είναι εξωγήινα, στο ενα τους πλοκάμι, έχουν περισσότερους νευρώνες απο συριζαιο :lol:
σουήτ τζίζας!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:18

κι εδω βλεπουμε το χταποδι που ενω τελικα ειναι μικρο και αποφασιζω να το αφησω, ερχεται και βεντουζαρει στο χερι μου, και δεν φευγει για αρκετα λεπτα.
Τώρα που το πες: να προσέχετε οι εγκυούλες αμα πατε για ψαροντουφεκο και βρειτε χταποδι γιατι αμα το φατε μπορει να βεντουζαρει το μωρο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:37

οκ μου φαίνονται πιο νορμάλ απ' το 6κιλο χωρίς να μπορώ να καταλάβω πόσα κιλά είναι.
ο πρωτος ηταν 4.5, οι αλλοι μικροι. απο το ιδιο κοπαδι ενας της παρεας εβγαλε εναν 9.5, κι εμενα περασε διπλα απο το κεφαλι μου ενα χτικιο που το ματι του ηταν σαν πιατακι του καφε, αλλα δεν μπορουσα να μανουβραρω το οπλο και να του ριξω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:43
Gherschaagk έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:37

ο πρωτος ηταν 4.5, οι αλλοι μικροι. απο το ιδιο κοπαδι ενας της παρεας εβγαλε εναν 9.5, κι εμενα περασε διπλα απο το κεφαλι μου ενα χτικιο που το ματι του ηταν σαν πιατακι του καφε, αλλα δεν μπορουσα να μανουβραρω το οπλο και να του ριξω.

what?! :o
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Yochanan έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:41
Τώρα που το πες: να προσέχετε οι εγκυούλες αμα πατε για ψαροντουφεκο και βρειτε χταποδι γιατι αμα το φατε μπορει να βεντουζαρει το μωρο.
ναι, καλο ειναι να το σκοτωνετε πριν το φατε, ακομη καλυτερο να το μαγειρευετε. επισης να μη βλεπετε πολλα χενται.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:48
ναι, καλο ειναι να το σκοτωνετε πριν το φατε, ακομη καλυτερο να το μαγειρευετε. επισης να μη βλεπετε πολλα χενται.
Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:18

κι εδω βλεπουμε το χταποδι που ενω τελικα ειναι μικρο και αποφασιζω να το αφησω, ερχεται και βεντουζαρει στο χερι μου, και δεν φευγει για αρκετα λεπτα.
:011: :011: Αφού φαινότανε ότι ήταν βρέφος! Φαινόταν όλο το κεφαλάκι του από την αρχή. Καμιά φορά κάθονται και χαζεύουν έτσι το δύτη, από περιέργεια.
Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 12:11

εδω εχουμε βιντεακι για εκμαθηση στους νεοφωτιστους. το χταποδακι εχει κανει καταπληκτικη παραλλαγη, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν θα μπορεσετε να το δειτε μεχρι που κινηθηκε. το πολυ εμπειρο ματι θα μπορεσει να καταλαβει τη θεση του, απο τον ρουφιανο το χανο :003: απο αυτον καταλαβα κι εγω την υπαρξη του.

εντιτ. κατι εχει παθει αυτο το βιντεο; η μονο εγω το βλεπω σαν να πηγαινει γρηγορα, κι ενω ειναι 40 δευτ. να τελειωνει στα 20;
Αυτό όντως, ούτε ήξερα ότι υπάρχει σε ελληνικές θάλασσες, γιατί και να υπήρχε, δεν το είχα δει.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

νύχτα έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 16:48 εμένα γιατί δε με φώναξες να βοηθήσω; ;12218
Νυχτουλαααα μου συγνώμη .
Πεθαίνω γ κείμενο σου

Brb
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
lyna

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 11:08 Να δω τη Lyna με στολή και ψαροτούφεκο και ας πεθάνω.
Έπρεπε μλκ να με δεις με στολή κ στραπλες μαγιώ να γελάς κ να κατουρας στη στη θάλασσα :003:

Για ψαροντούφεκο δεν μπορώ . Για καλάμι άνετα, είμαι καλή.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
lyna

Όχι κ γερο.
Γριούλα
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

lyna έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:57

Έπρεπε μλκ να με δεις με στολή κ στραπλες μαγιώ να γελάς κ να κατουρας στη στη θάλασσα :003:

Δοθείσης ευκαιρίας :smt047
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
lyna

Cecily Anne έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 22:22
lyna έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:57

Δοθείσης ευκαιρίας :smt047
:romance-hearteyes:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Yochanan έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:57
Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:48
Εικόνα
meh, δεν εισαι σε φορμα.κατι λουτσους "να" με το συμπαθειο, δωσαμε για πρωτη υλη, μπορουσες και καλυτερα.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

lyna έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:07 Νυχτουλαααα μου
τί να πω κι εγώ, όλο γύλους έπιανα :smt013
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικολογία & Φύση”