Γιατί έτσι τουρκομανε φίλε μου, δε τα κατανοειτε αυτά εσείς οι των στεπων. Και εγώ Τουμπιωτης λέω ότι είμαι, ποτέ δεν λέω πως είμαι Θεσσαλονικιος.Maspoli έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:18Και γιατί δε λένε στο σποτ ότι το ζυμαρικό έχει φτιαχτεί ένα με "ευρωπαϊκό βασιλικό" και με "ευρωπαϊκό τυρι";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η Barilla βάζει σε σποτ ελληνική μουσική;
- Sid Vicious
Re: Γιατί η Barilla βάζει σε σποτ ελληνική μουσική;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η Barilla είναι ιταλική εταιρεία. Έχει βέβαια εργοστάσια και στην Ελλάδα μιας και είχε εξαγοράσει τη Μίσκο.
Τριτοκοσμική χώρα η Κρήτη Γκέοργκ;Georg Von Balkanen έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:38 Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την πολιτισμική ταυτότητα από διάφορες τριτοκοσμικες χώρες για να συγκινησουν τους καταναλωτές - appeal στο συναίσθημα. Είναι ένα είδος μάρκετινγκ.
Δε νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντωμεταξύ, ο "Θεσσαλονικιός" δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:24Γιατί έτσι τουρκομανε φίλε μου, δε τα κατανοειτε αυτά εσείς οι των στεπων. Και εγώ Τουμπιωτης λέω ότι είμαι, ποτέ δεν λέω πως είμαι Θεσσαλονικιος.Maspoli έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:18Και γιατί δε λένε στο σποτ ότι το ζυμαρικό έχει φτιαχτεί ένα με "ευρωπαϊκό βασιλικό" και με "ευρωπαϊκό τυρι";
.
.
-
the comet the course the tail
είναι κάποιες φορές που αναρωτιέσαι... έχει λύσει τα υπαρξιακά, τα οικονομικά, τα εργασιακά του και τον απασχολούν τα μακαρόνια;;; ή εκεί βρίσκει μια διέξοδο;;; 
- Sid Vicious
Ναι ξέρωsys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:28Εντωμεταξύ, ο "Θεσσαλονικιός" δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:24Γιατί έτσι τουρκομανε φίλε μου, δε τα κατανοειτε αυτά εσείς οι των στεπων. Και εγώ Τουμπιωτης λέω ότι είμαι, ποτέ δεν λέω πως είμαι Θεσσαλονικιος.Maspoli έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:18
Και γιατί δε λένε στο σποτ ότι το ζυμαρικό έχει φτιαχτεί ένα με "ευρωπαϊκό βασιλικό" και με "ευρωπαϊκό τυρι";
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Το β, Πιερία.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:32Ναι ξέρωsys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:28Εντωμεταξύ, ο "Θεσσαλονικιός" δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:24
Γιατί έτσι τουρκομανε φίλε μου, δε τα κατανοειτε αυτά εσείς οι των στεπων. Και εγώ Τουμπιωτης λέω ότι είμαι, ποτέ δεν λέω πως είμαι Θεσσαλονικιος.
![]()
Από κάποιο νησί δεν ήταν αυτός; Ή από Κατερίνη;
.
.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αν μιλάμε για το Γιάννη, του Διονυσίου, από τον Κολινδρό Πιερίας.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:32Ναι ξέρωsys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:28Εντωμεταξύ, ο "Θεσσαλονικιός" δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη.Sid Vicious έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:24
Γιατί έτσι τουρκομανε φίλε μου, δε τα κατανοειτε αυτά εσείς οι των στεπων. Και εγώ Τουμπιωτης λέω ότι είμαι, ποτέ δεν λέω πως είμαι Θεσσαλονικιος.
![]()
Από κάποιο νησί δεν ήταν αυτός; Ή από Κατερίνη;
Τσάκαλος.Jolly Roger έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:33αν μιλάμε για το Γιάννη, του Διονυσίου, από τον Κολινδρό Πιερίας.
.
.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όλα τ' αλάνια από 'κει. Κι ο Κοεμτζής από Αιγίνιο.sys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:35Τσάκαλος.Jolly Roger έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:33αν μιλάμε για το Γιάννη, του Διονυσίου, από τον Κολινδρό Πιερίας.
![]()
- Οργισμένος
Οτι εργοστασια εχει στην ελλαδα ανηκουν σε ελληνικη θυγατρικη της εταιρια.Maspoli έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 22:26Η Barilla είναι ιταλική εταιρεία. Έχει βέβαια εργοστάσια και στην Ελλάδα μιας και είχε εξαγοράσει τη Μίσκο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Λίνο Βεντούρα
Σε κάποια φάση τα ζυμαρικά των λιντλ ήταν από την ΜΑΚΒΕΛ, που ήταν από τα καλύτερα στην Ελλάδα. (ή μήπως αυτό γινόταν στα αλντι; )
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Golden Age
Έχουν αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα.
Τα σεφατζίδικα τηλεριάλυτι, τους έκαναν διαρκώς διαφήμιση.
Αποτέλεσμα είναι να αυξηθεί η αγορά αυτών και να πέσει των ελληνικών εταιρειών που έχουν αξιολογότατα μακαρόνια.
Τα σεφατζίδικα τηλεριάλυτι, τους έκαναν διαρκώς διαφήμιση.
Αποτέλεσμα είναι να αυξηθεί η αγορά αυτών και να πέσει των ελληνικών εταιρειών που έχουν αξιολογότατα μακαρόνια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αφού και τα μπαρίλα εδώ φτιάχνονται
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τα αγαπημένα μου πάντως από μπαρίλα είναι τα παπαρντέλε αλ ούοβο με αυγά αχυρώνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 17 Νοέμ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό