!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρατζαφερης
- Obi Wan Iakobi
- wooded glade
Re: Καρατζαφερης
Ο φύρερ ήταν το αβγοαβγικό κόμμα της περασμένης δεκαετίας αλλά όλη η ιστορία ήταν κόλπο ντε φαβ.
Και η προσάρτηση του Παναγιώταρου που μας δείχνετε πιό πριν.
Ο φύρερ την πάτησε γιατί τον βάρεσε το αστροπελέκι να ζητάει δύο μύρια από τον Σαμαρά !
Λες και ήταν αυτός ο Ριέρα και ο Σαμαράς ήταν ο Μαρινάκης ! Έτσι την πάτησε όπως ήταν φυσικό και του έμεινε να βγαίνει στην τηλεόραση και να μας λέει ιστορίες από τον πόλεμο.
Ο φύρερ την πάτησε γιατί τον βάρεσε το αστροπελέκι να ζητάει δύο μύρια από τον Σαμαρά !
Λες και ήταν αυτός ο Ριέρα και ο Σαμαράς ήταν ο Μαρινάκης ! Έτσι την πάτησε όπως ήταν φυσικό και του έμεινε να βγαίνει στην τηλεόραση και να μας λέει ιστορίες από τον πόλεμο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Obi Wan Iakobi
Δεν συγχωρει ο προεδροςwooded glade έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 01:53 Ο φύρερ ήταν το αβγοαβγικό κόμμα της περασμένης δεκαετίας αλλά όλη η ιστορία ήταν κόλπο ντε φαβ.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Την εποχή που είχε τα πάνω του δεν μάσαγε. Μέχρι κι εμένα θα έβαζε στο κόμμα. Όλοι οι καλοί χωράνε.
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
Αν εβλεπες τι ειχε παρελασει στο πρωτο συνεδριο θα δηλωνες αιωνια πιστη.Ολη η ελιτ παπατσακαλος,αδερφος Ανδρεα,βασιλονοικοκυρες,οτι μπορεις να φανταστεις.Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 02:16
Την εποχή που είχε τα πάνω του δεν μάσαγε. Μέχρι κι εμένα θα έβαζε στο κόμμα. Όλοι οι καλοί χωράνε.![]()
Ειχε και εφημεριδα υπερ του πολυχρονεμενου
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Σε πιστεύω, αδερφέ. Κάτι μου είχαν αναφέρει κάποιοι πλανόδιοι.Obi Wan Iakobi έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 02:21Αν εβλεπες τι ειχε παρελασει στο πρωτο συνεδριο θα δηλωνες αιωνια πιστη.Ολη η ελιτ παπατσακαλος,αδερφος Ανδρεα,βασιλονοικοκυρες,οτι μπορεις να φανταστεις.Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 02:16
Την εποχή που είχε τα πάνω του δεν μάσαγε. Μέχρι κι εμένα θα έβαζε στο κόμμα. Όλοι οι καλοί χωράνε.![]()
Ειχε και εφημεριδα υπερ του πολυχρονεμενου![]()
![]()
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
2003Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 02:23 Σε πιστεύω, αδερφέ. Κάτι μου είχαν αναφέρει κάποιοι πλανόδιοι.![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
- Obi Wan Iakobi
- Obi Wan Iakobi
Ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον Γιώργο Καρατζαφέρη: «Εγώ πέθανα και ξέρω πώς είναι»

Εζησε μια φοβερή μεταθανάτια εμπειρία το 2014, όταν έπαθε έμφραγμα και πέρασε για λίγο στην «άλλη ζώνη», βλέποντας την πύλη του παραδείσου.
«Εγώ πέθανα και ξέρω πώς είναι» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης, περιγράφοντας τη συναρπαστική ζωή του.
Εντεκα χρονών παιδάκι πουλούσε γάλα στους Αμερικανούς και εξαιτίας τους πήρε τίτλο σε ανδρικούς αγώνες γυμναστικής, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τη σύζυγό του Βένη, την πανέμορφη Μις Ευρώπη του 1970, που του άλλαξε τη ζωή.
Αποκαλύπτει ότι εκτός από πολιτική, μαγειρεύει και καλό μουσακά.
Εχει χτίσει έξι εκκλησίες, αφιερωμένες στους δικούς του ανθρώπους, ενώ διαθέτει και καλή φωνή, την οποία ακούνε κάθε Παρασκευή βράδυ οι γείτονές του στις Τζιτζιφιές, αφού βγαίνει στο μπαλκόνι του καναλιού του και τραγουδάει: «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία».

Εζησε μια φοβερή μεταθανάτια εμπειρία το 2014, όταν έπαθε έμφραγμα και πέρασε για λίγο στην «άλλη ζώνη», βλέποντας την πύλη του παραδείσου.
«Εγώ πέθανα και ξέρω πώς είναι» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης, περιγράφοντας τη συναρπαστική ζωή του.
Εντεκα χρονών παιδάκι πουλούσε γάλα στους Αμερικανούς και εξαιτίας τους πήρε τίτλο σε ανδρικούς αγώνες γυμναστικής, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τη σύζυγό του Βένη, την πανέμορφη Μις Ευρώπη του 1970, που του άλλαξε τη ζωή.
Αποκαλύπτει ότι εκτός από πολιτική, μαγειρεύει και καλό μουσακά.
Εχει χτίσει έξι εκκλησίες, αφιερωμένες στους δικούς του ανθρώπους, ενώ διαθέτει και καλή φωνή, την οποία ακούνε κάθε Παρασκευή βράδυ οι γείτονές του στις Τζιτζιφιές, αφού βγαίνει στο μπαλκόνι του καναλιού του και τραγουδάει: «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία».
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ο Τρομάρας

Ο γνωστός παλαιστής Γιώργος Τρομάρας προσχώρησε στο ΛΑΟΣ. Το γεγονός ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης γράφοντας στο facebook:
«O αγωνιστής της ζωής, το μεγαλύτερο όνομα της Ελληνικής επαγγελματικής πάλης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελευθέρα Πάλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ είναι και αυτός μαζί μας στην Πατριωτική Παράταξη».
Ο Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 και από μικρός ασχολήθηκε με την πάλη. Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής» καθώς κατάφερνε να τραβάει με τα χέρια του ακόμη και αμαξοστοιχίες.
Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω απο 35 κράτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.

Ο γνωστός παλαιστής Γιώργος Τρομάρας προσχώρησε στο ΛΑΟΣ. Το γεγονός ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης γράφοντας στο facebook:
«O αγωνιστής της ζωής, το μεγαλύτερο όνομα της Ελληνικής επαγγελματικής πάλης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελευθέρα Πάλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ είναι και αυτός μαζί μας στην Πατριωτική Παράταξη».
Ο Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 και από μικρός ασχολήθηκε με την πάλη. Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής» καθώς κατάφερνε να τραβάει με τα χέρια του ακόμη και αμαξοστοιχίες.
Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω απο 35 κράτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση