!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

waldorf έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 16:52
Daje έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:27 Αν γινει ομως μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και το δικαστηριο κρινει οτι υπηρχε δολος, δεν μπορει να αρθει το τηλεφωνικο απορρητο και να δουνε ποιος εκανε την καταγγελια? (στην περιπτωση που η καταγγελια γινει ανωνυμα με τηλεφωνημα με αποκρυψη)
Πως θα κριθεί ότι υπήρχε δόλος αν δεν ξέρουμε ποιός έκανε την καταγγελία;
Δεν μπορει να ζητησει αρση τηλεφωνικου απορρητου?
Δεν ξερω αν αυτο ισχυει μονο για σοβαρα αδικηματα ή και για τετοιου ειδους περιπτωσεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Daje έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:23
Daje έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 14:27 Αν γινει ομως μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και το δικαστηριο κρινει οτι υπηρχε δολος, δεν μπορει να αρθει το τηλεφωνικο απορρητο και να δουνε ποιος εκανε την καταγγελια? (στην περιπτωση που η καταγγελια γινει ανωνυμα με τηλεφωνημα με αποκρυψη)
Δεν ξερω αν αυτο ισχυει μονο για σοβαρα αδικηματα ή και για τετοιου ειδους περιπτωσεις.
Τι ζημια παθαίνει ο συκοφαντηθης;
Οκ, θα ερθει καποιος από την κοινωνική υπηρεσία να ελέγξει.
Και;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

talaipwros έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:30

Και;
Αν σου το έκανε αυτό κάποιος που σε αντιπαθεί για εκφοβισμό ;
Για να σου δημιουργήσει πρόβλημα ;
Μιλάμε για περιπτώσεις που οι καταγγελίες δεν ευσταθούν ,
Να μην έχεις το δικαίωμα να προβεις κι εσύ σε μήνυση ;
talaipwros

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:34
talaipwros έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:30

Και;
Αν σου το έκανε αυτό κάποιος που σε αντιπαθεί για εκφοβισμό ;
Για να σου δημιουργήσει πρόβλημα ;
Μιλάμε για περιπτώσεις που οι καταγγελίες δεν ευσταθούν ,
Να μην έχεις το δικαίωμα να προβεις κι εσύ σε μήνυση ;
Αν δεν ευσταθεί θα εχεις μία επίσκεψη και τέλος.
Κανε μήνυση κατ'αγνωστων, αλλα οι αγνωστοι θα πρεπει να μεινουν άγνωστοι
talaipwros

Επίσης δεν υπάρχει ζημία, έγινε η καταγγελία, έγινε επίσκεψη ιδιωτική, ολα καλά, τέλος.
Δεν υπάρχει βλαβη στην υπόληψη, αν δεν θες, δεν το μαθαινει κανείς έξω από τις κοινωνικές υπηρεσίες
ΑΙΝΕΙΑΝ06

talaipwros έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:38 Επίσης δεν υπάρχει ζημία, έγινε η καταγγελία, έγινε επίσκεψη ιδιωτική, ολα καλά, τέλος.
Δεν υπάρχει βλαβη στην υπόληψη, αν δεν θες, δεν το μαθαινει κανείς έξω από τις κοινωνικές υπηρεσίες
Σε καταγγειλω για κάτι (συκοφαντικό) αλλά ...δεν έχεις πρόβλημα , δεν θα το μάθει κανένας παρά μόνον αυτοί που σε ανέκριναν !!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:40
talaipwros έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:38 Επίσης δεν υπάρχει ζημία, έγινε η καταγγελία, έγινε επίσκεψη ιδιωτική, ολα καλά, τέλος.
Σε καταγγειλω για κάτι (συκοφαντικό) αλλά ...δεν έχεις πρόβλημα , δεν θα το μάθει κανένας παρά μόνον αυτοί που σε ανέκριναν !!
...ναι :smt017
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 09:45 ..μπορεί κάποιος να καταγγείλει ανώνυμα στο χαμόγελο του παιδιού για τυχόν κακοποίηση η παραμέληση κάποιου παιδιού ;
Αν ναι , έχει δικαίωμα ένας γονιός να κάνει μυνηση κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση σε αυτόν που έκανε την καταγγελία σε περίπτωση που η καταγγελία δεν ευσταθεί ;

Οι νομικής αυτής φύσεως απορίες μου δεν αφορούν εμένα και την οικογένειά μου ..
Οι ΜΚΟ αυτές του χώρου του παιδομαζώματος έχουν πάρει αρμοδιότητες που δεν θα έπρεπε. Επειδή ζουν απο την εισαγωγή παιδιών αν πάρεις ανώνυμα το πιο πιθανό θα είναι να τους δώσεις ευκαιρία για να κάνουν νέο πελάτη ακόμα και αν δεν συντρέχει κανένας λόγος. Ο εισαγγελέας που είναι υπεύθυνος πιθανόν να δέχεται δωράκια ή να είναι συναίτερος στην πραγματικότητα γιατί σαυτόν τον κόσμο κανένας δεν είναι άγιος και μορφωμένοι άνθρωποι δεν θα κάνουν ληστείες σε τράπεζες αλλα κάτι πιο κατάλληλο για τα προσόντα τους. Ασυδοσία, ατιμωρησία, αυθαιρεσία όλα μαζί σε ένα στο ελληνικό δημόσιο που ο κάθε παπάρας στήνει το παραμάγαζό του.
Οπότε αν θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα σε κάποιον πάρε μια ΜΚΟ και μετά μπορείς να δώσεις και ένα πενηντάρικο στην κοινωνική λειτουργό (με το πενηντάρικο και τη γαμάς αν θες) και μην στεναχωριέσαι το παιδάκι θα μπει μέσα στα σίγουρα.
Αν αναρωτιέσαι αν λέω μαλακίες σκέψου μόνο πως μπορεί αυτό να αποφευχθεί, μαχαίρι και καρπούζι οι ίδιοι. Φυσικά μετά έχει και δίκη αλλά μέχρι εκεί θα περάσουν μήνες το μωρό θα έχει ξεχάσει τους γονείς αυτοί θα έχουν χωρίσει και το πιθανότερο είναι να βγάλουν και κανένα μαχαίρι η να ρίξουν κανένα κλωτσομπουνίδι οπότε καθάρισε το ζήτημα άπαξ και δια παντός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 12 Νοέμ 2020, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μιλάμε για το δικαίωμα του να γίνονται ανώνυμες καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμία συνέπεια εάν είναι ψευδείς η συκοφαντικές
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 18:57 Μιλάμε για το δικαίωμα του να γίνονται ανώνυμες καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμία συνέπεια εάν είναι ψευδείς η συκοφαντικές
μη φοβάσαι να πεις οτι γουστάρεις. Να φοβηθείς αν κάνεις καταγγελία οτι ολα πάνε καλά. Εκεί πρόσεχε.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Δεν πας για συκοφαντία γιατί μπορείς να πεις οτι έτσι μου φάνηκε. Δεν το είπες στη γειτονιά για να είναι συκοφαντία.
Αν πεις οτι κάθε μέρα φωνάζει και νομιζεις οτι το βαράνε έχεις κάνει καλή δουλειά και δεν γλιτώνουν και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τι ειναι αυτο που θα μαθουν; οτι υπαρχει καποιος ζαβος εκει εξω που δε με χωνευει; ε, και;

το κανω εικονα.

ειμαι σπιτι και παιζω μονοπολυ με το γιο, χτυπανε καουδουνι και μπαινουν για ελεγχο. τα βλεπουν ολα αριστα, μιλανε με το παιδι που τους λεει κατι σε "ειστε μπιτι βλαμμενοι; ο μπαμπας μου ειναι ο καλυτερος μπαμπας του κοσμου" με καλυτερες εκφρασεις βεβαια. :003:

ζητανε συγωνμη για την ενοχληση, και αναγνωριζουν οτι πραγματι ειμαι ο καλυτερος μπαμπας, και με τη βουλα πλεον, απλως εχω καποιον μιναρα που με εχθρευεται.

η υποληψη μου, δεν πληγωθηκε. το αντιθετο, εκει που οι υπηρεσιες δεν με ηξεραν καν, πλεον εχουν αποψη, οτι ειμαι ο καλυτερος.

τι μυνηση να καμω; ποιος μου εκανε κακο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Τώρα μπορείς να κάνεις και ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα για ενδοοικογενειακή βία σε ξένα ζευγάρια..
anastasiaM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anastasiaM »

Λοιπόν εγώ έπεσα θύμα ψευδους καταγγελίας. Μας δημιούργησε αναστάτωση στις διακοπές μας. Μας πήραν από το τιποτα να μας πουν ότι έχουν εισαγγελική εντολή για να μας τσεκαρουν.
Ήρθε δύο φορές κοινωνική λειτουργός. Αναγκαστικα να ψάξω τη δασκάλα της κόρης μου καλοκαιριατικα για να βεβαιώσει ότι το παιδί δεν κακοποιείται και δεν παραμελείται. Μίλησε ιδιαιτέρως με το παιδί που την έστειλε αδιαβαστη.
Έφαγα άγχος σχεδόν δύο εβδομάδων. Έχω κατάθλιψη και έκανα μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο. Ανέβασα δόσεις. Δεν έτρωγα πόσες μέρες.
Ξέρω ποιοι και γιατί το έκαναν. Έχω στοιχεία. Οι ίδιοι μας φώναξαν αστυνομία γιατί μαζέψαμε αδέσποτο σκύλο. Ευτυχώς τον είδαμε κάνει τα πάντα. Η διεύθυνση επειδή εδώ είναι εξοχή δεν υπάρχει ακριβώς. Αλλά η περιγραφή στην εντολή είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που έδωσαν στην αστυνομία.
Φάγαμε ψυχική οδύνη. Νεύρα. Το παιδί να κλαίει και να φοβάται. Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα;;;
anastasiaM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anastasiaM »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 11:03
τι ειναι αυτο που θα μαθουν; οτι υπαρχει καποιος ζαβος εκει εξω που δε με χωνευει; ε, και;

το κανω εικονα.

ειμαι σπιτι και παιζω μονοπολυ με το γιο, χτυπανε καουδουνι και μπαινουν για ελεγχο. τα βλεπουν ολα αριστα, μιλανε με το παιδι που τους λεει κατι σε "ειστε μπιτι βλαμμενοι; ο μπαμπας μου ειναι ο καλυτερος μπαμπας του κοσμου" με καλυτερες εκφρασεις βεβαια. :003:

ζητανε συγωνμη για την ενοχληση, και αναγνωριζουν οτι πραγματι ειμαι ο καλυτερος μπαμπας, και με τη βουλα πλεον, απλως εχω καποιον μιναρα που με εχθρευεται.

η υποληψη μου, δεν πληγωθηκε. το αντιθετο, εκει που οι υπηρεσιες δεν με ηξεραν καν, πλεον εχουν αποψη, οτι ειμαι ο καλυτερος.

τι μυνηση να καμω; ποιος μου εκανε κακο;
Δεν είναι τόσο απλό. Δεν έρχονται έτσι. Σε παιρνουν τηλέφωνο και ερχεται κοινωνική λειτουργός. Σου φέρνει ένα χαρτί από τον εισαγγελέα. Μιλάει με τους δυο, χωρια με το παιδί. Κάνει έκθεση στον εισαγγελέα. Σε ενημερώνει λογικά αν υπάρχει συνέχεια.
Δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση να διαχειριστούμε όμως καταστάσεις που δημιουργούν άγχος. Ούτε όλα τα παιδιά είναι αγγελούδια. Ούτε θέλω να μου έρθει καμμία κοινωνική λειτουργός στο άσχετο στις διακοπές μου. Να με βάζει στη διαδικασία να ψάχνω μάρτυρες. Να βάζει στη διαδικασία το παιδί μου να στεναχωριέται. Τη δασκάλα τη βρήκα επειδή παραθέριζε σε χωριό κοντά. Τη ρώτησαν μέχρι και αν συνοδεύουμε το παιδί στο σχολείο ή αν παει μονο του. Στο ΚΕΝΤΡΟ της Θεσσαλονίκης! ΕΛΕΟΣ ρε. Αν το παιδί παει μονο του στη θάλασσα. Αν έχει φίλους (αρχηγός της παρέας είναι). Και όλα αυτά Αυγουστο μήνα. Λόγω απλά κακίας. Δηλαδή εγώ πρεπει να πω ότι αυτό ήταν καλό; Να τους σκίσω θέλω για την αναστάτωση. Και θα δω μόλις γυρίσω στην πόλη αν μπορεί να γίνει αρση απορρήτου για τις κλήσεις. Και να βρουν τα κινητά που έκαναν την καταγγελία εκείνη την ώρα. Λογικά μπορούν να βρουν αν κάποιο ήταν στην περιοχή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”