Αυτή με τον μήνα βγαίνει πιο φθηνά γενικά.enaon έγραψε: 28 Ιουν 2018, 16:08εννοείς σκλάβα με τον μήνα, ή αυτό που εννοεί ο ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ;
όχι δεν έχω εκεί τίποτα από τα δύο, είναι χώρος ανεξαρτησίας, με τα καλά του και τα κακά του![]()
πάντως γιαυτό ξεκίνησα το νήμα λέγοντας οτι έχω μιά απορία για τα κορίτσια, εμείς ξέρω πώς σφουγγαρίζουμε, πώς κάνουμε δουλειές γενικά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σφουγγάρισμα κάτω απο το κρεβάτι.
Re: Σφουγγάρισμα κάτω απο το κρεβάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καθημερινό σεξ ε; Ναι, οκ!
Δεν ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει. Μετά τον γάμο μου, όλα τα κρεβάτια που είχα ακουμπούσαν στο πάτωμα παντού.
Στην δε Βραζιλία είχα στρώμα νερού. Δεν υπάρχει καλύτερο, και για ύπνο και για σεξ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν υπάρχει χρόνος για σφουγγάρισμα, άλλη δουλειά δεν θα έκανα! Σκούπισμα μόνο. Τα διπλά κρεβάτια τα πήραμε και κάπως χτιστά γύρω γύρω και δεν ξέρω τι γίνεται από κει κάτω... Μια φορά στους πολλούς μήνες θα ασχοληθεί κάποιος.
Η ηλεκτρική δεν είναι δική μου δουλειά προς το παρόν. Μια στο τόσο σηκώνουμε στρώματα και τα λιάζουμε και σκουπίζεται ό,τι έχει μαζευτεί που δεν φαίνεται.
Μωρό σκυλάκι είχαμε δοκιμάσει παλιά και δεν μας έκανε το άθλημα, ένας λόγος ήταν και το σφουγγάρισμα, όσο λίγο και να κρατούσε η φάση για αυτό και δεν έχουμε κατοικίδια.
Μωρό σκυλάκι είχαμε δοκιμάσει παλιά και δεν μας έκανε το άθλημα, ένας λόγος ήταν και το σφουγγάρισμα, όσο λίγο και να κρατούσε η φάση για αυτό και δεν έχουμε κατοικίδια.
Τραβάς λίγο το κρεβάτι και σφουγγαρίζεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτά είναι αυταρχικές μέθοδες.omg kai 3 lol έγραψε: 28 Ιουν 2018, 16:05
η δικια μου δεν μπαινει στη κρεβατοκαμαρα οταν λειπω ή δε κοιμαμαι η πορτα ειναι παντα κλειστη,
Εγώ όταν είναι η γάτα μου μέσα χτυπάω διακριτικά την πόρτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban