ααααααααα-they beat them
-who beat
-καΐδας
-καΐδας beat?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκόλντεν Ντον Γκερλς-ειδική πτέρυγα μουσείου-ντισκάς
Re: Γκόλντεν Ντον Γκερλς-ειδική πτέρυγα μουσείου-ντισκάς
- Golden Age
Εεεεε, δεν αντέχεστε πια... Το θράσσος σας είναι άνω ποταμών!Λεγεών έγραψε: 19 Οκτ 2020, 20:11 Πρόκειται για άτομα που όσο υπήρχαν λεφτά κινούνταν παντού και το έπαιζαν σοσιαλιστές, αλλά μόλις κόπηκε η μάσα και μειώθηκαν οι συντάξεις το γύρισαν στον σκληρό εθνικισμό.
Πριν:

Μετά:

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρε συ Γολδεν, οι ΧΑ μεσα, ο ΓΤΠ μέσα...έμεινες ορφανό; 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Golden Age
Απο τα πακέτα ΠΑΣΟΚ, περάσατε στον "ταξικό αγώνα".Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:09 Ρε συ Γολδεν, οι ΧΑ μεσα, ο ΓΤΠ μέσα...έμεινες ορφανό;![]()
- Καραμελίτσα
Ωραίο είναι, 10 λεπτά που έχω δει. Τα κορίτσια γράφουν στην κάμερα.
Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει άλλο ντοκυμαντέρ για τη ΧΑ;
Z
Γολδεν, γιατί δεν μας είπες ότι παίζεις κι εσύ στο ντοκ; Σε πήρε το μάτι μου πίσω απο το pc στο κατάστημα του κόμματος, μαζί με την ΟυρανίαGolden Age έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:11Απο τα πακέτα ΠΑΣΟΚ, περάσατε στον "ταξικό αγώνα".Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:09 Ρε συ Γολδεν, οι ΧΑ μεσα, ο ΓΤΠ μέσα...έμεινες ορφανό;![]()
![]()
Υπάρχει το "Προσωπική Υπόθεση" στο Γιουτιούμπ, που είναι ακόμα καλύτερο.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:13 Ωραίο είναι, 10 λεπτά που έχω δει. Τα κορίτσια γράφουν στην κάμερα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ποιοι παίζουν;Λεγεών έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:24Υπάρχει το "Προσωπική Υπόθεση" στο Γιουτιούμπ, που είναι ακόμα καλύτερο.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:13 Ωραίο είναι, 10 λεπτά που έχω δει. Τα κορίτσια γράφουν στην κάμερα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ψηφοφόροι και αρκετός ακόμα κατιμάς. κάνουν γκεστ εμφανίσεις μερικοί από τους ανώτερους, αλλά απ' όσο θυμάμαι ασχολείται περισσότερο με το ποιόν των ψηφοφόρων και πως τους εκμεταλλεύονταν και τους έλεγαν ψέματα.Beria έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:25Ποιοι παίζουν;Λεγεών έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:24Υπάρχει το "Προσωπική Υπόθεση" στο Γιουτιούμπ, που είναι ακόμα καλύτερο.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:13 Ωραίο είναι, 10 λεπτά που έχω δει. Τα κορίτσια γράφουν στην κάμερα.
είναι μερικά φυντάνια εκεί, π.χ. ο τύπος που δείχνει περήφανα το Μάιν Κάμπφ στην βιβλιοθήκη του ή η άλλη που μοιράζει φυλλάδια στις γειτονιές
κοινός παρονομαστής ότι έχει κοπεί η μάσα και έχουν δει έσοδα/συντάξεις να μειώνονται, οπότε θέλουν κάποιον στα πράγματα να τους ταίσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 19 Οκτ 2020, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Tελευταιες Δημοτικες εκλογες, σκανε στο σχολειο οι υπεργυροι γονεις του Παππα με μαγκουρες να ψηφισουν, βγαινοντας η μητερα του δυσκολευεται να κατεβει το σκαλοπατι του σχολειου, πεταγεται ενας νεαρος απο το περιπτερο του ΚΚΕ και την βοηθαει να κατεβει. Ερχεται προς το περιπτερο της δεξιας παραταξης (η ΧΑ δεν κατεβηκε στην περιοχη μου), να μιλησει σε ενα γνωστο της και του λεει αστειευομενη "Εαν ηξερε ποιου η μανα ειμαι θα με σπρωχνε να παω παραπερα". Ακομα το θυμαμαι πολλες φορες και γελαω....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Nostalgia έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:28 Tελευταιες Δημοτικες εκλογες, σκανε στο σχολειο οι υπεργυροι γονεις του Παππα με μαγκουρες να ψηφισουν, βγαινοντας η μητερα του δυσκολευεται να κατεβει το σκαλοπατι του σχολειου, πεταγεται ενας νεαρος απο το περιπτερο του ΚΚΕ και την βοηθαει να κατεβει. Ερχεται προς το περιπτερο της δεξιας παραταξης (η ΧΑ δεν κατεβηκε στην περιοχη μου), να μιλησει σε ενα γνωστο της και του λεει αστειευομενη "Εαν ηξερε ποιου η μανα ειμαι θα με σπρωχνε να παω παραπερα". Ακομα το θυμαμαι πολλες φορες και γελαω....
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όπως όλοι όσοι υποστηρίζουν, ψηφίζουν και γενικά έχουν κάποιου είδους συμμετοχή σε αυτό το κόμμα.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Οκτ 2020, 17:37 Εχω να πω πως η Ουρανια εχει καπου, μια λασκαρισμενη βιδα. Και φαινεται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό το ΓΤΠ με μπέρδεψε κάπως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:09 Ρε συ Γολδεν, οι ΧΑ μεσα, ο ΓΤΠ μέσα...έμεινες ορφανό;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λογικό.Gherschaagk έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:30Αυτό το ΓΤΠ με μπέρδεψε κάπως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 21:09 Ρε συ Γολδεν, οι ΧΑ μεσα, ο ΓΤΠ μέσα...έμεινες ορφανό;![]()
Δεν πρόλαβε να γίνει το κόμμα διαλύεται. Τόσο ΓΤΠ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσες θα γράψεις πια; Πόσες; Γκώσαμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις