!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Ο πατέρας μου είναι νεοναζί, δεν τον δίκασε κανένας"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Re: "Ο πατέρας μου είναι νεοναζί, δεν τον δίκασε κανένας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:52
Θάνος Πλεύρης: Άδικη η κριτική σε μένα
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Υπάρχουν διακριτές διαφορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της Δημοκρατίας του πατέρα μου. Σίγουρα είναι μια αμήχανη στάση».

Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των δικαστών, τόνισε την κρισιμότητα της δίκης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πλέον καταδικασθέντες, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να του μεταφέρει την αμηχανία του.

«Έχουμε πολιτικές διαφωνίες και θεωρώ ότι η κριτική σε μένα είναι άδικη».

Ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δείξει ότι δικάζεται για την ιδεολογία της και όχι για τις εγκληματικές της πράξεις.

«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δε δικάζει ιδέες είναι ο ίδιος ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί ενώ πολλάκις έχει εκφράσει τη θέση του».

Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν έλαβαν ελαφρυντικό είναι αντιμέτωπη με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές καθώς σήμερα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της τιμωρίας που θα επιβάλει το δικαστήριο για όσα τους καταλογίζει.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/than ... patera-moy
Τίμιος ο καταδρομέας, και δεν του το'χα...εκτός βέβαια και αν τα λέει αυτά σε πλήρη συμφωνία με τον μπαμπά :)
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Prepon έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:19
Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:05
Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:02 τσούζει ο γίγας Κωνσταντίνος Πλεύρης. Και στα 81 του ξεσκίζει αριστεράτζες.
"Ξεσκίζει αριστεραντζες" το ζόμπι επειδή καθυστέρησε τη διαδικασία έξι ώρες και έβγαινε ο λαγός και έγραφε στο σάιτ του για τεράστια νίκη (λίγες ώρες μετά απορρίφθηκε η γελοία αίτηση του για ελαφρυντικά λόγω φιλοζωίας); :smt005:

Για πες τελικά τωρα που αθωώθηκαν και αποδείχθηκε η σκαιβορια πότε θα βγει ο Μιχαλολιάκος να κάνει μηνύσεις για να χτίσει την προίκα της κόρης του; :smt005:
Ναι, έτσι παρορμητικα έδρασε ο Πλεύρης, αυτός είναι ο χαρακτήρας του.
Για να καυλαντισει μωρέ.....

Του Παναγιώτη Στάθη

Χτίσιμο επιχειρημάτων ώστε να μπλοκάρει την άρση της ασυλίας του από την Ευρωβουλή, κάνει αυτή την ύστατη ώρα της δίκης στο Εφετείο της Αθήνας, στην οποία εμφανίστηκε – όπως είχε δικαίωμα- δεύτερη φορά μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας.

Δεκαπέντε μήνες μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την Χρυσή Αυγή και τον καυγά με ηγεσία του κόμματος που του ζητούσε πίσω την έδρα, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής που έχει ιδρύσει τον φορέα Εθνική Λαϊκή Συνείδηση εμφανίζεται και κάνει "κούγκι" την διαδικασία στο Εφετείο με αίτηση εξαίρεσης και κυρίως με δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις.

Από τις διατυπώσεις του Λαγου καθίστανται σαφή δυο πράγματα:

-Πρώτον πως μιλώντας στην Ελλάδα για "θεμελιώδη δικαιώματά του" που "καταπατούνται" για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας και της αρχής της δίκαιης δίκης, ουσιαστικά χτίζει νομική επιχειρηματολογία για να μπλοκάρει ή τέλος πάντων να δυσκολέψει την άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο. Αυτό έχει ένα ισχυρό κίνητρο για τον ίδιο αφού ουσιαστικά σημαίνει πως όχι μόνο θα μπορεί να είναι ευρωβουλευτής (κάτι που ανεξάρτητα από την φυλάκισή του ή όχι θα ισχύει) με όλα τα προνόμια αλλά κυρίως πως δεν θα οδηγηθεί στις φυλακές μετά την καταδίκη του .

-Δεύτερον πως με την δημόσια παρουσία του και κυρίως μιλώντας για "67 αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους που επιχειρείται να χύσουν το αίμα τους" , δηλαδή μιλώντας εξ ονόματος όλων – πλην προφανώς του 68ου του Ρουπακιά- επιχειρεί να κάνει μια ηγετική εμφάνιση σε έναν χώρο που έχει μείνει – κατά την κρίση του – ακέφαλος. Αρα να κεφαλαιοποιήσει σε επόμενο χρόνο και πολιτικά οφέλη.

Το "χτίσιμο"
Ο Λαγός παράλληλα αναφέρει πως έχει ομάδα 8 νομικών που θα δομήσουν την προσφυγή που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της όποιας απόφασης. Βέβαια σε αυτό υπάρχουν δυο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με τυχόν παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας, για την οποία η απόφαση μπορεί μεν να βγεί άμεσα αλλά δεν έχει ουσιαστικό αντίκρισμα , πλην μιας αστικής αποζημίωσης.

Σε δεύτερο χρόνο όμως προφανώς χτίζεται αγωγή για τη στιγμή (μετά από χρόνια) που θα καταστεί αμετάκλητη η υπόθεση στην Ελλάδα, οπότε με την εξάντληση των ενδίκων μέσων έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΕΔΔΑ( Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) ζητώντας την επανάληψη της δίκης. Αυτό άλλωστε προβλέπεται στο άρθρο 525 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας "Επανάληψη σε όφελος του καταδικασμένου". Αναφέρει πως : "1. Η ποινική διαδικασία που περατώθηκε με αμετάκλητη απόφαση επαναλαμβάνεται, προς το συμφέρον του καταδικασμένου για πλημμέλημα ή κακούργημα, μόνο στις εξής περιπτώσεις: ….6) αν με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Δ.Δ.Α.) διαπιστώνεται παραβίαση δικαιώματος που αφορά το δίκαιο χαρακτήρα της διαδικασίας που τηρήθηκε ή την ουσιαστική διάταξη που εφαρμόσθηκε. Στην τελευταία περίπτωση δεν απαιτείται η διαπιστωθείσα από το Ε.Δ.Δ.Α. δικονομική παραβίαση να επηρέασε αρνητικά την κρίση του ποινικού δικαστηρίου".
Αυτό καρντια μου είναι άλλη ιστορία... Το ζητούμενο είναι ποια είναι η περιβόητη τεράστια χθεσινή νίκη, το ότι θα προσέφευγαν στο ευρωκοινοβούλιο και στο εδδα είναι κάτι που το ισχυριζόταν και πριν ο λαγός... Εν προκειμένω η μόνη... νίκη που υπήρξε είναι ότι καθυστερησαν τη δική ένα εξάωρο :smt005:

Κατά τ αλλά η ομάδα νομικών που αναφέρεται στο κείμενο διαβασα ότι είναι "νομικοί του apf" δηλαδή μιας πρώην ευρωομαδας στο ευρωκοινοβούλιο με ναζιστικά κομματα. Οι μόνοι της ευρωβουλευτές πλέον είναι τρεις Σλοβάκοι από ενα ναζιστικό κόμμα που ο αρχηγός του χθες καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση

Καλά θα πάει αυτό :003:
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:31
CRWH έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:20 Τριπλετα ξεφτιλας οι πρωην ΛΑΟΣαιοι, ο ενας μπαισεξουαλ, ο αλλος γλυφει σε καθε αφορμη τους Εβραιους που εφτυνε και ο τριτος και ο πιο αργος απο ολους γυρναει στα μεσα και προσβαλει τον πατερα του επειδη κανει τη δουλεια του στην τελικη.
Βρε Θοδωράκο μου δεν ειναι bi, μη λες παπαριτσες.
Οκ, αμα το λες εσυ δεκτο.
Απο που τον κρατανε τοτε, γιατι απο καπου τον κρατανε ειναι βεβαιο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

CRWH έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:31
Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:31
CRWH έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:20 Τριπλετα ξεφτιλας οι πρωην ΛΑΟΣαιοι, ο ενας μπαισεξουαλ, ο αλλος γλυφει σε καθε αφορμη τους Εβραιους που εφτυνε και ο τριτος και ο πιο αργος απο ολους γυρναει στα μεσα και προσβαλει τον πατερα του επειδη κανει τη δουλεια του στην τελικη.
Βρε Θοδωράκο μου δεν ειναι bi, μη λες παπαριτσες.
Οκ, αμα το λες εσυ δεκτο.
Απο που τον κρατανε τοτε, γιατι απο καπου τον κρατανε ειναι βεβαιο.
Στα επαγγελματικά.
Όλους απο κάπου τους κρατάνε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως ο μονος λογος για τον οποιο εκανε καριερα στην πολιτικη ο συγκεκριμενος ηταν το επιθετο του!κανω λαθος;
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

dotcom έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:16 Ο Πλεύρης είναι πλέον 81 χρονών, γίνεται να έχει το δικαίωμα να ασκεί τη δικηγορία ποιος τον χέζει;
Fixed.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:29
dotcom έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:16 Ο Πλεύρης είναι πλέον 81 χρονών, γίνεται να έχει το δικαίωμα να ασκεί τη δικηγορία ποιος τον χέζει;
Fixed.
Πονας;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

περαστικος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:31
Γιάννης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:29
Fixed.
Πονας;
Όχι. Θα έπρεπε; Άλλοι έχουν λόγο να πονάνε αυτές τις μέρες.
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:56
Κατσαρίδης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:54 Που είπε ότι είναι νεοναζι;
χρησιμοποίησε τον πολιτικά ορθό όρο "εθνικοσοσιαλιστής"

Δλδ ...σοσιαλιστής και αυτός, σύμφωνα με τους παντιντς αυτού του φόρουμ. Άντε να το πει κάποιος αυτό στον πρεσβύτη Πλεύρη
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Υπάρχουν διακριτές διαφορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της Δημοκρατίας του πατέρα μου. Σίγουρα είναι μια αμήχανη στάση».

Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των δικαστών, τόνισε την κρισιμότητα της δίκης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πλέον καταδικασθέντες, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να του μεταφέρει την αμηχανία του.

Ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δείξει ότι δικάζεται για την ιδεολογία της και όχι για τις εγκληματικές της πράξεις.

«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δε δικάζει ιδέες είναι ο ίδιος ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί ενώ πολλάκις έχει εκφράσει τη θέση του».

Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν έλαβαν ελαφρυντικό είναι αντιμέτωπη με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές καθώς σήμερα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της τιμωρίας που θα επιβάλει το δικαστήριο για όσα τους καταλογίζει.
Τίμιος ο καταδρομέας, και δεν του το'χα...εκτός βέβαια και αν τα λέει αυτά σε πλήρη συμφωνία με τον μπαμπά :)
Παψε ρε τσολι που θα μιλησεις για τον πατερα σου μαρεβοκωλογλυφτη .
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:34 Παψε ρε τσολι που θα μιλησεις για τον πατερα σου
:smt005:
Άβαταρ μέλους
perseus

Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:36
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:34 Παψε ρε τσολι που θα μιλησεις για τον πατερα σου
:smt005:
Τι σου κανει εντυπωση?
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο μπαμπας πλευρης νεοναζι?

και αυτος τωρα τελειωσε χαιδελβεργη :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:34

Αυτό πάει στον Θάνο; Η στον Σενέκα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
perseus

Gewponos90 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:39
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:34

Αυτό πάει στον Θάνο; Η στον Σενέκα;
Στον Πλεύρη ,ο Σενέκας ειναι κουλογλυφτης .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”