!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
Penewhat??
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- unholydiver
Re: Μεταμόσχευση πέους σε τρανς άνδρες:πρόβλημα η εύρεση δοτών που είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους
Sorry τα αγγλικά μου μέσα ....................διείσδυση
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I will never look at it the same way again.
Wtf??
Wtf??
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ε μα όχι ρε γαμώτο, να μην βρίσκεται δότης να κόψει την πούτσα του να τη δώσει στα κορίτσια. Πραγματικά, τι δράμα.georgebi έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:43 Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί η εύρεση δοτών. Είναι αμφίβολο αν οι cis άνδρες και οι οικογένειές τους θα είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους, ενώ η τρανσφοβία θα μπορούσε να τους αποθαρρύνει από κάποια σχετική δωρεά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- unholydiver
"Πολύ καλό παιδί ο Τάκης, εκτός από εθελοντής αιμοδότης είναι και δωρητής πέους"klg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 20:07Ε μα όχι ρε γαμώτο, να μην βρίσκεται δότης να κόψει την πούτσα του να τη δώσει στα κορίτσια. Πραγματικά, τι δράμα.georgebi έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:43 Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί η εύρεση δοτών. Είναι αμφίβολο αν οι cis άνδρες και οι οικογένειές τους θα είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους, ενώ η τρανσφοβία θα μπορούσε να τους αποθαρρύνει από κάποια σχετική δωρεά.
Έχουν ξεφύγει εντελώς οι μαλάκες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
μετα θάνατον εννοεί ρε αστροπελέκια
Αν αποδειχτεί ότι το κάνουν γιά ρατσιστικούς λόγους δεν πρέπει να υποχρεωθούν να παραδώσουν τα πέη τους στους ειδικούς ;klg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 20:07Ε μα όχι ρε γαμώτο, να μην βρίσκεται δότης να κόψει την πούτσα του να τη δώσει στα κορίτσια. Πραγματικά, τι δράμα.georgebi έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:43 Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί η εύρεση δοτών. Είναι αμφίβολο αν οι cis άνδρες και οι οικογένειές τους θα είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους, ενώ η τρανσφοβία θα μπορούσε να τους αποθαρρύνει από κάποια σχετική δωρεά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι να σου πω, όπως έγραψαν εύστοχα σε αυτό το νήμα και άλλοι, ας πάρουν τα κομμένα από τις trans-γυναίκες, γιατί πρέπει να υπάρξει συζήτηση να τους "δωρίσει" cis άντρας το καυλί του;Μπίστης έγραψε: 14 Οκτ 2020, 21:21Αν αποδειχτεί ότι το κάνουν γιά ρατσιστικούς λόγους δεν πρέπει να υποχρεωθούν να παραδώσουν τα πέη τους στους ειδικούς ;klg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 20:07Ε μα όχι ρε γαμώτο, να μην βρίσκεται δότης να κόψει την πούτσα του να τη δώσει στα κορίτσια. Πραγματικά, τι δράμα.georgebi έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:43 Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί η εύρεση δοτών. Είναι αμφίβολο αν οι cis άνδρες και οι οικογένειές τους θα είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους, ενώ η τρανσφοβία θα μπορούσε να τους αποθαρρύνει από κάποια σχετική δωρεά.
![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:48 Ας βάλουν προβοσκίδα ελέφαντα, αποφεύγοντας όμως μετά τα ράφια με τις μπανάνες.
Η επιστήμη πρέπει να κατευθυνθεί σε προοδευτικούς δρόμους βρίσκοντας πραγματικά πέη γιά τις ενδιαφερόμενες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- unholydiver
Πέρα από την πλάκα, δεν μπορούν να πάρουν τα πέη από τις trans-γυναίκες γιατί δεν τους τα κόβουν (τα αρχίδια όμωςklg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 21:24 Τι να σου πω, όπως έγραψαν εύστοχα σε αυτό το νήμα και άλλοι, ας πάρουν τα κομμένα από τις trans-γυναίκες, γιατί πρέπει να υπάρξει συζήτηση να τους "δωρίσει" cis άντρας το καυλί του;
Ξέρω τι κάνουν δυστυχώς, απλά είπα να γράψω και εγώ τη μαλακία μου.unholydiver έγραψε: 15 Οκτ 2020, 12:36Πέρα από την πλάκα, δεν μπορούν να πάρουν τα πέη από τις trans-γυναίκες γιατί δεν τους τα κόβουν (τα αρχίδια όμωςklg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 21:24 Τι να σου πω, όπως έγραψαν εύστοχα σε αυτό το νήμα και άλλοι, ας πάρουν τα κομμένα από τις trans-γυναίκες, γιατί πρέπει να υπάρξει συζήτηση να τους "δωρίσει" cis άντρας το καυλί του;). Αν δεν έχεις πρόβλημα με αίματα εγχειρίσεις κτλ ψάξε να δεις βίντεο από εγχείρηση αλλαγής φύλου, μιλάμε για κανονικό έγκλημα και όχι ιατρική επέμβαση.
Αγορια, οχι κοριτσια. Βρωμοχιτλερ!klg έγραψε: 14 Οκτ 2020, 20:07Ε μα όχι ρε γαμώτο, να μην βρίσκεται δότης να κόψει την πούτσα του να τη δώσει στα κορίτσια. Πραγματικά, τι δράμα.georgebi έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:43 Η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί η εύρεση δοτών. Είναι αμφίβολο αν οι cis άνδρες και οι οικογένειές τους θα είναι διαθέσιμοι να δωρίσουν το πέος τους, ενώ η τρανσφοβία θα μπορούσε να τους αποθαρρύνει από κάποια σχετική δωρεά.
1000 ΧΡΟΝΙΑ DICKREICH
-
the Bachelor
πεος όχι
αλλά @@ ας πάρουν τα δικά μου
αλλά @@ ας πάρουν τα δικά μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-