!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση-κόλαφος στη Β.Ελλάδα: Το 86% κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ
Re: Δημοσκόπηση-κόλαφος στη Β.Ελλάδα: Το 86% κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ
Όχι και τόσο νωπή μειοψηφία.
Αν και δεν είναι ζήτημα αριθμών αλλά ιερότητας, αν δεν έχουμε ιερά και όσια ...
Αν και δεν είναι ζήτημα αριθμών αλλά ιερότητας, αν δεν έχουμε ιερά και όσια ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
οι μακεδονες κατα 86% πτυουν την συμφωνια συριζο γερμανοδουλικων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
λες και η "εξωτερική πολιτική" δεν επηρεάζει τα "ατομικά δικαιώματα".
Το "ατομικό δικαίωμα" να χρησιμοποιώ τον όρο "Μακεδονία" θα μπορώ να το ασκώ μετά την εφαρμογή της επίμαχης "εξωτερικής πολιτικής";
Το "ατομικό δικαίωμα" να χρησιμοποιώ τον όρο "Μακεδονία" θα μπορώ να το ασκώ μετά την εφαρμογή της επίμαχης "εξωτερικής πολιτικής";
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: οι μακεδονες κατα 86% πτυουν την συμφωνια συριζο γερμανοδουλικων
΄
http://thepresident.gr/2018/06/23/86-%C ... %AF%CE%B1/
Δημοσκόπηση κόλαφος: 86% κατά της συμφωνίας για τη Μακεδονία
Εντυπωσιακά τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία Interview στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα σε όλους τους Νομούς της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό και την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια.
Σύμφωνα με την Έρευνα, το 86% των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% του κοινού πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.
Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια. Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η “μακεδονική εθνικότητα”, και το όνομα και η “μακεδονική” γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.
Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.
Η έρευνα πραγματοιποιήθηκε από την εταιρία INTERVIEW – Δημοσκοπήσεις (Αρ. Μητρώου ΕΣΡ : 7 (επτά) Μέλος ESOMAR & WAPOR) για την Εφημερίδα Thessnews. Διεξήχθη στους Νομούς της Μακεδονίας, σε Δείγμα: 715 ατόμων, ηλικίας 18+, την περίοδο μεταξύ 19/6/ έως 22/6/2018 και έχει περιθώριο σφάλματος: +/-3,0%.
όι όι μανούλα μ'!
.
http://thepresident.gr/2018/06/23/86-%C ... %AF%CE%B1/
Δημοσκόπηση κόλαφος: 86% κατά της συμφωνίας για τη Μακεδονία
Εντυπωσιακά τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία Interview στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα σε όλους τους Νομούς της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό και την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια.
Σύμφωνα με την Έρευνα, το 86% των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% του κοινού πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.
Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια. Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η “μακεδονική εθνικότητα”, και το όνομα και η “μακεδονική” γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.
Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.
Η έρευνα πραγματοιποιήθηκε από την εταιρία INTERVIEW – Δημοσκοπήσεις (Αρ. Μητρώου ΕΣΡ : 7 (επτά) Μέλος ESOMAR & WAPOR) για την Εφημερίδα Thessnews. Διεξήχθη στους Νομούς της Μακεδονίας, σε Δείγμα: 715 ατόμων, ηλικίας 18+, την περίοδο μεταξύ 19/6/ έως 22/6/2018 και έχει περιθώριο σφάλματος: +/-3,0%.
όι όι μανούλα μ'!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Re: οι μακεδονες κατα 86% πτυουν την συμφωνια συριζο γερμανοδουλικων
Να διορθωθεί ο τίτλος.
'Μακεδόνες' είναι έθνος πλέον.
'Μακεδόνες' είναι έθνος πλέον.
Vae Victis
- Nandros
Τώρα διδάσκουν πρακτοριλίκι στην αγωγή του πολίτη;foscilis έγραψε: 24 Ιουν 2018, 11:09Η εξωτερικη πολιτικη ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα της κυβερνησης, τα ατομικα δικαιωματα δεν ειναι. Τι στο διαολο ολα τα εθνικια κανατε κοπανα στην αγωγη του πολιτη;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2018, 22:36Φυσικά.ksmyrn έγραψε: 23 Ιουν 2018, 21:44Πάντως αυτό με την "νωπή εντολή" είναι εντελώς ηλίθιο και κοντόφθαλμο. Πρέπει να είναι κάποιος αφελής-άσχετος ή να κρύβει δόλο όταν χρησιμοποιεί αυτήν την ατάκα. Δηλαδή αν βγει η ΧΑ κυβέρνηση με "νωπή εντολή" να εκσφενδονίσει έξω τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, όπως όπως με διάφορα τραγικά συμβάντα που θα συμβούν μη τηρώντας το Σύνταγμα πάνω στην φούρια, θα ισχύει πάλι;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
nik_killthemall έγραψε: 22 Ιουν 2018, 20:39εις τον πούτσο μου επάνω ! Και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο του πούτσου μου, που ήταν και οι σημερινοί ελληνόφωνοι βαλκανοπιθηκοι ! Κοίτα να δεις σύμπτωση δηλαδή.Juno έγραψε: 22 Ιουν 2018, 20:36Και πού ήταν τότε οι Σλαβοβούλγαροι Σκοπιανοί;nik_killthemall έγραψε: 22 Ιουν 2018, 16:49 Οι αρχαίοι Μακεδόνες για 4 αιώνες τουλάχιστον πριν την κατάκτηση απ'τους Ρωμαίους αυτοπροσδιορίζονταν ως Έλληνες, αρχαίοι Έλληνες. ....![]()
viewtopic.php?p=128144#p128144
Τι θα γίνει με εσένα ρε φίλε;
Όλο ένα πούτσο έχεις στο στόμα σου;
Ολοι οι οροι που χρησιμοποιεις εχουν συγκεκριμενη σημασια, οχι ο,τι σημασια νομιζεις οτι εχουν.ksmyrn έγραψε: 24 Ιουν 2018, 21:32 λες και η "εξωτερική πολιτική" δεν επηρεάζει τα "ατομικά δικαιώματα".
Μη μου παιζεις με τις λεξουλες λες και ειμαστε τριων χρονων, δεν προκειται να βγεις απο πανω, απλα αποδεικνυεις ποσο καλα εκανε ο Τσιπρας και σας εκλεισε αυτον τον παιδοτοπο για παντα. Και τι καθικι ηταν ο Σαμαρας που σας εγλειψε.
Οχι.
Διδασκουν τα αρθρα 1-120 του Συνταγματος οπως θα ηξερες αν ειχες παει κανα σχολειο θειος.
Έτσι λες εσύ. Στην ερώτηση δεν απαντάς όμως.foscilis έγραψε: 24 Ιουν 2018, 23:47Ολοι οι οροι που χρησιμοποιεις εχουν συγκεκριμενη σημασια, οχι ο,τι σημασια νομιζεις οτι εχουν.ksmyrn έγραψε: 24 Ιουν 2018, 21:32 λες και η "εξωτερική πολιτική" δεν επηρεάζει τα "ατομικά δικαιώματα".
Μη μου παιζεις με τις λεξουλες λες και ειμαστε τριων χρονων, δεν προκειται να βγεις απο πανω, απλα αποδεικνυεις ποσο καλα εκανε ο Τσιπρας και σας εκλεισε αυτον τον παιδοτοπο για παντα. Και τι καθικι ηταν ο Σαμαρας που σας εγλειψε.
Το ατομικό δικαίωμα να τραγουδάω το "Μακεδονία ξακουστή..." θα το έχω; ή θα έρθουν οι αστυνομικοί του "αντιρατσιστικού" τμήματος να με συλλάβουν ως και εγώ δεν ξέρω γιατί; Την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι κάποιοι πολέμήσαν για να παραμείνουμε ελεύθεροι Έλληνες και όχι υπόδουλοι των Τούρκων, Βουλγάρων και όποιων άλλων θέλανε να μας κατέχουν θα την μαθαίνουν τα παιδιά μου στο σχολείο; Έτσι όπως λέει το Σύνταγμα, μιας που το επικαλείσαι.
Η εξωτερική πολιτική έχει αντίκτυπο στα ατομικά δικαιώματα. Ότι κάνει η κάθε κυβέρνηση έχει αντίκτυπο στα ατομικά δικαιώματα. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, μπορώ να πάω να ψαρέψω ελεύθερα και άφοβα στην Ελληνική θάλασσα;
(παρακαλώ εάν απαντήσετε να μην γράψετε άλλα ντι άλλων, ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ θα ήταν αρκετό. Ευχαριστώ)
...
(Αν και το ΝΑΙ και ΟΧΙ μάλλον το μπερδεύουν κάποιοι...)
- Golden Age
- nik_killthemall
Προάγω τον νεοελ πολιτισμό, βοηθάω όπως μπορώ, έχουμε όλοι το χρέος να το κάνουμεJu-87 έγραψε: 24 Ιουν 2018, 23:13nik_killthemall έγραψε: 22 Ιουν 2018, 20:39εις τον πούτσο μου επάνω ! Και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο του πούτσου μου, που ήταν και οι σημερινοί ελληνόφωνοι βαλκανοπιθηκοι ! Κοίτα να δεις σύμπτωση δηλαδή.
viewtopic.php?p=128144#p128144
Τι θα γίνει με εσένα ρε φίλε;
Όλο ένα πούτσο έχεις στο στόμα σου;
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Θα το έχεις.ksmyrn έγραψε: 25 Ιουν 2018, 07:17
Το ατομικό δικαίωμα να τραγουδάω το "Μακεδονία ξακουστή..." θα το έχω; ή θα έρθουν οι αστυνομικοί του "αντιρατσιστικού" τμήματος να με συλλάβουν ως και εγώ δεν ξέρω γιατί; Την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι κάποιοι πολέμήσαν για να παραμείνουμε ελεύθεροι Έλληνες και όχι υπόδουλοι των Τούρκων, Βουλγάρων μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα
στη μακεδονια εγινε η δημοσκοπησηNorthern Spirit έγραψε: 23 Ιουν 2018, 20:49 68% οχιτζηδες στο τελευταιο δημοψηφισμα..Τωρα 86% οχιτζηδες....
Ειμαι απολυτως βεβαιως οτι η χωρα βρισκεται στο σωστο δρομο οταν τοσοι πολλοι ειναι αντιθετοι..
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Nandros
Ανηψούδ' το Σύνταγμα αναφέρεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και εδώ μέσα στο πχόρουμ βλέπω κάποιοι, κατ' όνομα Έλληνες, τον έχουν χεσμένο, υποστηρίζοντας ξένα συμφέροντα συνεχώς και! αδιαλείπτως!foscilis έγραψε: 24 Ιουν 2018, 23:53Οχι.
Διδασκουν τα αρθρα 1-120 του Συνταγματος οπως θα ηξερες αν ειχες παει κανα σχολειο θειος.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 58 Απαντήσεις