!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι βιομηχανίες θα θέλατε να δείτε στη χώρα μας;

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Mole

Re: Τι βιομηχανίες θα θέλατε να δείτε στη χώρα μας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

-Τι βιομηχανίες θα θέλατε να δείτε στη χώρα μας;
-Γκουλάγκ
So hab ich dich schon unbedingt
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Mole έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:59 -Τι βιομηχανίες θα θέλατε να δείτε στη χώρα μας;
-Γκουλάγκ
:zz:

απήβδησαν κι οι ελευθεριακοί (άλλοτε) αναρχοκομουνιστοτροτσκισταί (ω, τι φάση) και εύχουνται γκουλαγκ. το ζήσαμε κι αυτό :e040:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:58
Μπίστης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:16 Φτηνές κιθάρες. Να χτυπήσουμε την Κίνα
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλα η Κίνα γιγαντώθηκε στις ηλεκτρικές κιθάρες γιατι αυτές που πουλάει ειναι οι φθηνές εκδόσεις των αμερικανικών μεγάλων εταιρειών. Δεν ειναι περισσότερο κινεζικές απο τα iPhone που κατασκευάζονται εκεί. Είναι πχ squier που είναι της fender και epiphone της Gibson. Μέχρι κ στο headstock γράφουν squier by fender ξέρω γω
Δεν κάνω πλάκα, τα ξέρω όσα λες και παρακολουθώ και πολύ μικρότερες εταιρίες, έχει πολύ ψωμί και περιθωρια ο χώρος, το μέλλον ανήκει σε όποιον φτιάξει την πιό αξιόπιστη μεταξύ 200-400 ε, έχω μεράκι και ιδέες γιά το θέμα αλλά δεν κάνω γιά έμπορος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Βιομηχανιες οχημάτων, έχει και η τουρκία, ηλεκτρικών συσκευών, έχει και η Σλοβενία, όπλικών συστημάτων, έχει και η Βουλγαρία, επίπλων, γεμίσαμε σάπια έπιπλα του ΙΚΕΑ, ελαστικών, είχαμε άλλωστε, μετάλλου, τηλεκπικοινωνακών συσκευών.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

αερα. κοπανιστο.

βαρια βιομηχανια δεν παιζει, το χασαμε αυτο το τραινο.

υπηρεσιες, software, μοδα, σινεμα, ξεπλυμα χρηματος..
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
a8s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από a8s »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:00 αερα. κοπανιστο.
Το κάνουμε ήδη.
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Βασικά θα θέλα σπόρων (mosando φάση) και αγροτικών εφοδίων- λιπάσμάτων αρχικα
Ειναι τρομακτικο το ότι λίγοι κόλλοσοι ελέγχουν όλους σχεδόν τους σπόρους και την διατροφική παραγωγη του κόσμου.
Αν θές να έχεις ένα ίχνος ανεξαρτησίας πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να θρέψεις τον πληθυσμό σου. Αυτη τη στιγμη εαν θέλουν για οποιδήποτε λόγο να σου κάνουν ένα εμπάργκο σε τελείωσαν στη στιγμή, δεν χρειάζεται να πέσει ουτε μία τουφεκιά Οι πόλεμοι του μέλλοντος έτσι όπως πάει θα είναι για το φαί και το νερό.
Δευτερευόντως ενέργεια για απέξάρτηση απο πετρέλαιο για τους ίδιους λόγους
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Νομίζω μιλάς σωστά

Και νομίζω, εαν δεν κάνω λάθος, στον τομέα αυτό, οι ισραηλινοί τρέχουν μπροστά στην εκμετάλλευση φυκιών, τις μικρο άλγες.
Κοινώς, στην κυριολεξία παίζει να αγοράζουμε στο μέλλον φύκια για μεταξωτές κορδέλες
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Εξηγει με απλα λογακια γιατι δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να ερθουν βιομηχανιες στην Ελλαδα, με την υπαρχουσα εργατικη κατασταση.

Τα αλλα ειναι του καφενε.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

οτιδηποτε αφορα την στρατιωτικη μας βιομηχανια ωστε απο εισαγωγικη να γινουμε εξαγωγικη δυναμη...ιδιως πλοια θα επρεπε να υπηρχαν τα κινητρα να ναυπηγουνται και να πωλουνται στους εφοπλιστες
επισης ανανεωσιμες πηγες ενεργειας

και φυσικα πρωτα πρωτα να γινουμε ιρλανδια και σκανδιναβια...εφαρμογες,λογισμικο.δεν εχει και κοστος...γνωση απαιτειται
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

lafkiotis έγραψε: 09 Οκτ 2020, 14:56

Εξηγει με απλα λογακια γιατι δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να ερθουν βιομηχανιες στην Ελλαδα, με την υπαρχουσα εργατικη κατασταση.

Τα αλλα ειναι του καφενε.
Βασικά είμαι βέβαιος ότι αυτά που λέει είναι του καφενέ. Δεν κάθομαι να δω τρία τέταρτα βίντεο για να ακούσω αυτά που φαντάζομαι να λέει. Κανείς επενδυτής δεν σκέφτεται όταν κάνει μια επένδυση αν θα είναι εμπόδιο η εργατική νομοθεσία και λοιπές πίπες. Η γραφειοκρατία είναι πάντα ένα θέμα που συνυπολογίζεται, αλλά δεν έχει την σημασία που κάποιοι πιστεύουν ότι έχει, πάντως είναι σημαντικότερη από την εργατική νομοθεσία. Η δε κρατική διαφθορά μπορεί να είναι εμπόδιο μπορεί και αρωγός. Στην τελική όμως προέχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα.

Το πρώτο σημαντικό πράγμα είναι η ευκολία να στήσεις μια βιομηχανική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας με προϋπάρχον υλικό. Σε μια αποβιομηχανοποιημένη χώρα αυτό είναι εξαρχής δύσκολο. Το να στήσεις βιομηχανία από το μηδέν είναι ένα πράγμα που θέλει πολύ χρήμα και πολύ χρόνο, με μεγάλο συνολικό ρίσκο.

Το δεύτερο σημαντικό πράγμα είναι οι μισθοί και οι παροχές. Αν δεν μπορείς εύκολα και γρήγορα να στήσεις βιομηχανία, σε ενδιαφέρει τουλάχιστον να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μετά είναι η πρόσβαση σε υποδομές, η γεωγραφία (ανάλογα το είδος του εγχειρήματος), η πρόσβαση σε πηγές, κ.α.

Τα υπόλοιπα είναι πραγματικά για το καφενείο. Η συζήτηση είναι τεχνική, όχι πολιτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Στη δουλεια μου λεμε πολλες φορες "rubbish in, rubbish out".

Xωρις να τον ακουσεις για να σχηματισεις γνωμη, εχεις γνωμη. Ετσι σε αναθρεψανε, ετσι σκεφτεσαι.

Τεσπα, ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Δεν υπαρχει ειλικρινα κανενας λογος να ανοιξει μεγαλη ξενη βιομηχανια στην Ελλαδα. Ουτε κοντα στις αγορες ειναι, ουτε εχει την σωστη υποδομη, ουτε φτηνα εργατικα, κλπ.

Ουτε και εκεινη την διαφθορα που θα επετρεπε την γρηγορη εγκατασταση μιας βιομηχανιας δεν εχουμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

lafkiotis έγραψε: 09 Οκτ 2020, 16:33 Στη δουλεια μου λεμε πολλες φορες "rubbish in, rubbish out".

Xωρις να τον ακουσεις για να σχηματισεις γνωμη, εχεις γνωμη. Ετσι σε αναθρεψανε, ετσι σκεφτεσαι.

Τεσπα, ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος.
Τον έχω ακούσει πολλές άλλες φορές και πες μου ότι δεν λέει ακριβώς αυτό που είπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”