!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο vegan σουβλατζής που έχει προσλάβει τον "μισό" Ρουβίκωνα..βρήκε τον μπελά του!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Ο vegan σουβλατζής που έχει προσλάβει τον "μισό" Ρουβίκωνα..βρήκε τον μπελά του!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

waldorf έγραψε: 30 Σεπ 2020, 18:03
Null έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:52

Εγώ όταν δεν θέλω κρέας στην πίτα παίρνω με χαλούμι και μανιτάρια πλευρώτους ...
Εγώ πάλι αν δεν θέλω να φάω κρέας βάνω στην πίτα κοτόπουλο :102: .
:smt023 το λεω χρονια τωρα οτι το κοτοπουλο δεν ειναι κρεας. σε λιγο θα βγαλουνε κρεας και το ψαρι. ελεος.

υγ: γαμάτη υπογραφή, κατευθείαν απο τα αρχεία του J. Edgar Hoover
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Ο vegan σουβλατζής που έχει προσλάβει τον "μισό" Ρουβίκωνα..βρήκε τον μπελά του!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Το κοτόπουλο είναι από κάσιους εκεί? :lol:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Γαμήστε τον.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Beria έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:35 Πόθεν προκύπτει ότι ο βιγκανοσουβλατζής (θεέ μου) έχει προσλάβει τον μισό Ρουβίκωνα ;
Μάλλον ο ΟΠ το έβγαλε από τον πισινό του
Σοβαρα τωρα, καθεσαι και ασχολεισαι με τον αργοσχολο και του κανεις και σοβαρες ερωτησεις? :p2:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Άλλο ένα καθίκι που θέλει να είναι μικροαφεντικό κι απειλεί με μπράβους. Σκατοσουβλατζής.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Να σε σερβιρει ρουβικωνας να κολλησεις aids,σκουλαμεντο και χολερα μαζι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Cavaliere έγραψε: 30 Σεπ 2020, 18:29 Άλλο ένα καθίκι που θέλει να είναι μικροαφεντικό κι απειλεί με μπράβους. Σκατοσουβλατζής.
Μπα αλήθεια ( καταρχην σκατα στα μουτρα ολων . αφεντικου που μπλεχτηκε με τα πιτουρα και λοιπων ) απο ποτε ο υπαλληλος απαιτει στον εργοδοτη να κανει κατι που εχει σχεση με τη λειτουργια του μαγαζιου . Αυτο μπορει να το κανει μονο καποιος συνέταιρος

μισο λεπτο που κοιταξα τα σχολια εχουμε να κανουμε με τη μιση αλήθεια ( πως και ετσι :a040: )
Μου αρέσει που δεν λες ούτε τι απαίτησε η εργαζόμενη ούτε πως απειλησατε τον μαγαζάτορα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

waldorf έγραψε: 30 Σεπ 2020, 18:03
Null έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:52

Εγώ όταν δεν θέλω κρέας στην πίτα παίρνω με χαλούμι και μανιτάρια πλευρώτους ...
Εγώ πάλι αν δεν θέλω να φάω κρέας βάνω στην πίτα κοτόπουλο :102: .
Άλλη σχολή σκέψης και αυτή. Εγώ πάλι ότι τρώει και χέζει για κρέας το λογαριαζώ, ψάρια, μαλάκια, όστρακα ινκλουντεντ
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

''Παρέμβαση''...... Ρουβίκωνα στο Cookoomela Grill στα Εξάρχεια...

και προσφορά ''κινήτρων'' για να κλείσει και να φύγει...

το ντου στο 0.50 ....πιο πριν επιβλητική περιπολία των Ρουβικώνων στην επικράτεια τους...

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Έχει ωραίο μενού το μαγαζί, αν και το βέγκαν του είναι κυρίως μανιτάρι. Αλλά αυτό ακούγεται ωραίο.
ΚΕΜΠΑΠ
Σουτζουκάκια από βιολογική φακή, χειροποίητη σάλτσα ντομάτας – αυθεντική σικελική συνταγή, τυρί αμυγδάλου, τομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό και χειροποίητες πατάτες.
Z
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

under έγραψε: 30 Σεπ 2020, 18:44 Να σε σερβίρει Ρουβίκωνας να κολλήσεις AIDS, σκουλαμέντο και χολέρα μαζί.
:smt005: :smt005: :smt005:

A, σκουλαμέντο είναι τελικά το πιο διαδεδομένο;
Γιατί εγώ -και αρκετοί ακόμα- το είχαμε πρωτακούσει ως σκουλαμέντρα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”