!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τελικά πόσο θωρακιΖμένος είναι αυτός ο Έβρος?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Τελικά πόσο θωρακιΖμένος είναι αυτός ο Έβρος?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 22:55
Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:45
Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:38 Είναι εξηγήσιμος ο διπλασιασμός τον Αύγουστο.
Λόγω του Ουρους Ρεις ο στρατός ήταν σε κόκκινο συναγερμό και οι μονάδες σε χώρους διασποράς μακριά από το ποταμι και παράλληλα καποιοι αστυνομικοί σε άδειες όπως όλος ο κόσμος, άρα μειωμένη παρουσία στο ποτάμι και από τις δύο εντεταλμένος για την φύλαξη δυνάμεις.
Θα δούμε στην συνεχεια τώρα και τους επόμενους μήνες αν θα συνεχίσουν να περνάνε.
:fp:
Έχουν κάψει το μισό Έβρο, επειδή οι σκοποί είχαν ρεπό. Τί άλλο θ' ακούσουμε απ' τη νουδού.
Θα δούμε, μη βιάζεστε...

Τί θα δούμε ρε, σοβαροί είσαστε?
Κάνανε το σόου για τις κάμερες στην αρχή, και τώρα τ' αφήσανε όλα μπουρδέλο. Κλασική νουδού. Αυτά που λές, ούτε 'συ ο ίδιος δεν τα πιστεύεις.
Eθνικοκοινωνιστης
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για τις φωτιές;
Ρωτάω γιατί σήμερα γράφτηκε ότι η πρόσφατη στην Λευκιμη και Δαδια προκλήθηκε από βολές του στρατού.

Επίσης έχεις κάποια εξήγηση δική σου γιατί διπλασιαστηκαν τον Αύγουστο;
Πού τα διάβασες αυτά για τις βολές του στρατού? Στο βιότοπο κάνουν τις βολές τους? Εγώ πάλι διαβάζω εδώ:
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-periohi/
οτι η περιοχή αποτελεί πέρασμα των "υπερδραστήριων". Σταματάνε, ανάβουν φωτιά για να μαγειρέψουν, ή εσκεμμένα βάζουν φωτιά στην περιοχή (το κάνουν, αν δείς τη μαρτυρία του βοσκού που είναι στην περιοχή και το κάψανε το μαντρί, και κάψανε και άλλες επιχειρήσεις). Πολύ απλό.
Εκτός αν θέλεις να μας πείς οτι οι μετανάστερς είναι καλοί και δεν κάνουν τέτοια. Το είδαμε πόσο καλοί είναι.
Πιστεύω λοιπόν οτι λές ψέματα, και εφευρίσκεις κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία, για να βγάλεις λάδι τη γαμημένη τη δεξιά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:21
Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:45

:fp:
Έχουν κάψει το μισό Έβρο, επειδή οι σκοποί είχαν ρεπό. Τί άλλο θ' ακούσουμε απ' τη νουδού.
Θα δούμε, μη βιάζεστε...

Τί θα δούμε ρε, σοβαροί είσαστε?
Κάνανε το σόου για τις κάμερες στην αρχή, και τώρα τ' αφήσανε όλα μπουρδέλο. Κλασική νουδού. Αυτά που λές, ούτε 'συ ο ίδιος δεν τα πιστεύεις.
Eθνικοκοινωνιστης
Ρωτάω γιατί σήμερα γράφτηκε ότι η πρόσφατη στην Λευκιμη και Δαδια προκλήθηκε από βολές του στρατού.

Πού τα διάβασες αυτά για τις βολές του στρατού? Στο βιότοπο κάνουν τις βολές τους? Εγώ πάλι διαβάζω εδώ:
οτι η περιοχή αποτελεί πέρασμα των "υπερδραστήριων". Σταματάνε, ανάβουν φωτιά για να μαγειρέψουν, ή εσκεμμένα βάζουν φωτιά στην περιοχή (το κάνουν, αν δείς τη μαρτυρία του βοσκού που είναι στην περιοχή και το κάψανε το μαντρί, και κάψανε και άλλες επιχειρήσεις). Πολύ απλό.
Εκτός αν θέλεις να μας πείς οτι οι μετανάστερς είναι καλοί και δεν κάνουν τέτοια. Το είδαμε πόσο καλοί είναι.
Πιστεύω λοιπόν οτι λές ψέματα, και εφευρίσκεις κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία, για να βγάλεις λάδι τη γαμημένη τη δεξιά.
Στ αρχιδια μας τι πιστεύεις, άμα είχες ψάξει λίγο θα το έβρισκες κι εσύ.

Ξεστραβωσου:

https://www.google.com/amp/s/www.avgi.g ... dias%3famp

Και δεν είναι το μοναδικό, το γράφουν κι άλλοι.

Να πω ότι δεν γράφω σε κάθε ευκαιρία την γνώμη μου για τους λαθρο.... ξέρεις πολύ καλά τι πιστεύω γι αυτούς.

Δεν μου απαντησες ομως, πως εξηγείς εσύ τον διπλασιασμό των λαθρο στον Έβρο τον Αύγουστο;

Edit

Ένα ακόμα γιατί η ΑΥΓΉ μπορεί να μην σου κάνει σαν πηγή.

https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... ikes%3famp
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:32
Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2020, 23:21

Στ αρχιδια μας τι πιστεύεις, άμα είχες ψάξει λίγο θα το έβρισκες κι εσύ.

Ξεστραβωσου:

https://www.google.com/amp/s/www.avgi.g ... dias%3famp

Και δεν είναι το μοναδικό, το γράφουν κι άλλοι.

Να πω ότι δεν γράφω σε κάθε ευκαιρία την γνώμη μου για τους λαθρο.... ξέρεις πολύ καλά τι πιστεύω γι αυτούς.

Δεν μου απαντησες ομως, πως εξηγείς εσύ τον διπλασιασμό των λαθρο στον Έβρο τον Αύγουστο;

Edit

Ένα ακόμα γιατί η ΑΥΓΉ μπορεί να μην σου κάνει σαν πηγή.

https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... ikes%3famp
To ένα είναι απ' την ΑΥΓΗ :smt005: :smt005: :smt005: και μόλις κατάλαβες τη βλακεία έκανες, μου έφερες την άποψη της WWF Ελλάς, που "οργίστηκε" κιόλας, λες και βρήκε τους υπεύθυνους. Μετά παρεξιγιέστε όταν σας λέμε νεοζαίους.
Τότε γούσταρε ο Έρντο να στείλει, τότε έστειλε. Καταλαβαίνεις οτι το να μου πείς οτι πέρασαν επειδή... έχουν άδειες οι αστυνομικοί, και βγήκε εκτός στρατοπέδων ο στρατός είναι ό,τι πιο ηλίθιο θα μπορούσες να πείς, έτσι?
Τα σώματα ασφαλείας σε καμία περίπτωση δε θα δώσουν άδεια αν αυτό είναι επιβλαβές για την ασφάλεια της αποστολής τους. Δε λειτουργούν με τη λογική "το κλείνουμε το μαγαζί, ξαναρχόμαστε μετά από 1 μήνα". Ούτε και ο στρατός αν είναι να πάει "στους χώρους διασποράς" (πού το είδες) εγκαταλείπει τους χώρους που φύλαγε. Εφόσον η αποστολή μιας μονάδας για τη φύλαξη εξακολουθεί και ισχύει, κάποια τμήματα της μονάδας παραμένουν και φυλάνε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:01]

To ένα είναι απ' την ΑΥΓΗ :smt005: :smt005: :smt005: και μόλις κατάλαβες τη βλακεία έκανες, μου έφερες την άποψη της WWF Ελλάς, που "οργίστηκε" κιόλας,....

Τότε γούσταρε ο Έρντο να στείλει, τότε έστειλε.
Και η ΑΥΓΉ για την WWF λέει..
Και μέχρι να πει κάτι διαφορετικό η πυροσβεστική αυτή η θέση είναι πιο έγκυρη από τις μαλακιες σου.

Τον Μάρτιο είχε γαμηθει ο σουλτάνος να στειλει "πρόσφυγες" στην Ευρώπη, μάζεψε 10δες χιλιάδες στο ποτάμι και κατάφεραν να περάσουν όσοι και τον Αύγουστο περίπου.
Κι αφού όσοι στέλνονται από τον Ερντογαν περνάνε ούτε και τότε το φύλαγαν ο στρατός και η αστυνομία.
Σωστά;
Ρωτάω γιατί αν το φύλαγαν τότε πρέπει να μας πεις γιατί έπαψαν τώρα να το φυλάνε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chainis έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:18

To ένα είναι απ' την ΑΥΓΗ :smt005: :smt005: :smt005: και μόλις κατάλαβες τη βλακεία έκανες, μου έφερες την άποψη της WWF Ελλάς, που "οργίστηκε" κιόλας,....

Και μέχρι να πει κάτι διαφορετικό η πυροσβεστική αυτή η θέση είναι πιο έγκυρη από τις μαλακιες σου.

Τον Μάρτιο είχε γαμηθει ο σουλτάνος να στειλει "πρόσφυγες" στην Ευρώπη, μάζεψε 10δες χιλιάδες στο ποτάμι και κατάφεραν να περάσουν όσοι και τον Αύγουστο περίπου.
Κι αφού όσοι στέλνονται από τον Ερ τογαν περνάνε ούτε και τότε το φύλαγαν ο στρατός και η αστυνομία.
Σωστά;
Tον χαζό παριστάνεις?
Το Μάρτιο τους σταμάτησαν γιατί αν δεν τους σταμάταγαν θα τον έτρωγε μαύρο φίδι τον Κούλη. Είχε μόλις σαπίσει στο ξύλο τους νησιώτες (θυμίζοντας εικόνες Πισοδερίου) γιατί δεν ήθελαν τους πράκτορες της ΜΙΤ στο έδαφός τους, εθνοφρουροί παρέδιδαν τα όπλα τους, και κάτι έπρεπε να κάνει για να δείξει οτι και καλά δεν είναι ακριβώς ίδιος με τον Σύριζα. Επειδή όμως στην πράξη είναι ίδιος κι απαράλλαχτος, όλο το παραμυθάκι με το "ο Έβρος είναι τεθωρακισμένος" τελείωσε όταν έφυγαν οι κάμερες.
Και σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ (ξεκάθαρα το λένε όσοι γνωρίζουν οτι εκεί είναι περάσματα λαθρο), και φυσικά και η καταδίκη στον κτηνοτρόφο που πήγε να υπερασπίσει τη ζωή του και την περιουσία του, που τον καταδικάσατε, αντί να συλλάβετε τους πράκτορες της ΜΙΤ που τον χτύπησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αποδεικνύεις οτι είσαι ένα συριζάκι, που επικαλείται την ΑΥΓΗ. Άντε και με την Εφημερίδα των Συντακτών παραμάσχαλα. Νεοζαίε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

H αμηχανη στιγμη που ο συριζανελιτης μοιραζει ζαιικες ταμπελες .
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Νταξει μπορεί να μην έκανε τίποτα για τις ροές αλλά απέλυσε δημόσιους υπάλληλους και ακύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Νon4me έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:26 H αμηχανη στιγμη που ο συριζανελιτης μοιραζει ζαιικες ταμπελες .
Η αμήχανη στιγμή που ο "σκληρός Νεοδημοκράτης" επικαλείται ως πηγή την... Αυγή.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:24 Το Μάρτιο τους σταμάτησαν γιατί αν δεν τους σταμάταγαν θα τον έτρωγε μαύρο φίδι τον Κούλη. Είχε μόλις σαπίσει στο ξύλο τους νησιώτες (θυμίζοντας εικόνες Πισοδερίου) γιατί δεν ήθελαν τους πράκτορες της ΜΙΤ στο έδαφός τους, εθνοφρουροί παρέδιδαν τα όπλα τους, και κάτι έπρεπε να κάνει για να δείξει οτι και καλά δεν είναι ακριβώς ίδιος με τον Σύριζα. Επειδή όμως στην πράξη είναι ίδιος κι απαράλλαχτος, όλο το παραμυθάκι με το "ο Έβρος είναι τεθωρακισμένος" τελείωσε όταν έφυγαν οι κάμερες.
δεν ξέρω αν είναι απόλυτα αλήθεια, αλλά καιρό είχα να διαβάσω τόσο αληθοφανές ποστ :102:
από ένα αυγό;
μπορεί, αλλά
μακάρι να είχανε λίγο μυαλό αυγού οι the comet the course the tail αυτής της χώρας :102:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:24
Chainis έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:18

Κι αφού όσοι στέλνονται από τον Ερ τογαν περνάνε ούτε και τότε το φύλαγαν ο στρατός και η αστυνομία.
Σωστά;
Tον χαζό παριστάνεις?
Το Μάρτιο τους σταμάτησαν γιατί αν δεν τους σταμάταγαν θα τον έτρωγε μαύρο φίδι τον Κούλη. Είχε μόλις σαπίσει στο ξύλο τους νησιώτες (θυμίζοντας εικόνες Πισοδερίου) γιατί δεν ήθελαν τους πράκτορες της ΜΙΤ στο έδαφός τους, εθνοφρουροί παρέδιδαν τα όπλα τους, και κάτι έπρεπε να κάνει για να δείξει οτι και καλά δεν είναι ακριβώς ίδιος με τον Σύριζα. Επειδή όμως στην πράξη είναι ίδιος κι απαράλλαχτος, όλο το παραμυθάκι με το "ο Έβρος είναι τεθωρακισμένος" τελείωσε όταν έφυγαν οι κάμερες.
Και σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ (ξεκάθαρα το λένε όσοι γνωρίζουν οτι εκεί είναι περάσματα λαθρο), και φυσικά και η καταδίκη στον κτηνοτρόφο που πήγε να υπερασπίσει τη ζωή του και την περιουσία του, που τον καταδικάσατε, αντί να συλλάβετε τους πράκτορες της ΜΙΤ που τον χτύπησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αποδεικνύεις οτι είσαι ένα συριζάκι, που επικαλείται την ΑΥΓΗ. Άντε και με την Εφημερίδα των Συντακτών παραμάσχαλα. Νεοζαίε.
Λοιπόν εγώ το κόβω εδώ γιατί δεν γουστάρω να απαντάω σε αλλοπροσαλλες μαλακιες, αλλά θέλω να μου πεις, αν από αυτό τον μήνα και τους επόμενους μειωθούν σημαντικά οι είσοδοι στον Εβρο θα πεις ευθαρσώς "έλεγα μαλακιες τότε";

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:27
Νon4me έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:26 H αμηχανη στιγμη που ο συριζανελιτης μοιραζει ζαιικες ταμπελες .
https://www.komotinipress.gr/wwf-gia-ti ... o-ke-etia/

https://myblogs.gr/article/to-wwf-ellas ... se-i-fotia

https://www.zougla.gr/perivallon/articl ... go-ke-etia

Δεν σε είχα ποτέ για ξύπνιο αλλά μορουσες να δώσεις στο Google "λευκιμη Φωτια" και θα σου έβγαζε αυτά που έβαλα, πιθανόν ο κι άλλα ακόμα.
Εμένα έτυχε να βγαλει πρώτη την αυγή.

Και δεν είμαι σκληρός Νεοδημοκράτης, απλός ψηφοφόρος είμαι.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chainis έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:43

Δεν σε είχα ποτέ για ξύπνιο αλλά μορουσες να δώσεις στο Google "λευκιμη Φωτια" και θα σου έβγαζε αυτά που έβαλα, πιθανόν ο κι άλλα ακόμα.

Και τα τρία που έφερες μας παραπέμπουν στην άποψη του WWF, που σίγουρα ΔΕ θα κατηγορούσε τους πρόσφυγες.
Μου έφερες και τη Ζούγκλα. Είπαμε, και με την Εφημερίδα των Συντακτών.
αλλά θέλω να μου πεις, αν από αυτό τον μήνα και τους επόμενους μειωθούν σημαντικά οι είσοδοι στον Εβρο θα πεις ευθαρσώς "έλεγα μαλακιες τότε";
Κάθε τί που κάνετε ως νουδού έχει ώς στόχο, αποκλειστικά και μόνο ένα πράγμα. Να κερδίσετε χρόνο. Να ρίξετε αμφιβολίες, και να πάμε "λίγο παρακάτω", μπάς και γλιτώσετε. Εγώ βλέπω οτι από "θωρακισμένος" ο Έβρος είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Βλέπω οτι οι "κυρώσεις" στην Τουρκία πήγαν πάπαλα. Βλέπω οτι ένα χρόνο δεν αγοράσατε ούτε καν βίδα, και τώρα εξαγγείλατε εξοπλισμούς που θα δούμε ΑΝ και πότε θα έρθουν.
Όλα αυτά δεν ξέρω αν μπορούν ν' αποδωθούν στη φυσική ηλιθιότητα των Δεξιών.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Kauldron έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:15
Chainis έγραψε: 03 Οκτ 2020, 00:43

Και τα τρία που έφερες μας παραπέμπουν στην άποψη του WWF, που σίγουρα ΔΕ θα κατηγορούσε τους πρόσφυγες.
Μου έφερες και τη Ζούγκλα. Είπαμε, και με την Εφημερίδα των Συντακτών.
αλλά θέλω να μου πεις, αν από αυτό τον μήνα και τους επόμενους μειωθούν σημαντικά οι είσοδοι στον Εβρο θα πεις ευθαρσώς "έλεγα μαλακιες τότε";
Κάθε τί που κάνετε ως νουδού έχει ώς στόχο, αποκλειστικά και μόνο ένα πράγμα. Να κερδίσετε χρόνο. Να ρίξετε αμφιβολίες, και να πάμε "λίγο παρακάτω", μπάς και γλιτώσετε. Εγώ βλέπω οτι από "θωρακισμένος" ο Έβρος είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Βλέπω οτι οι "κυρώσεις" στην Τουρκία πήγαν πάπαλα. Βλέπω οτι ένα χρόνο δεν αγοράσατε ούτε καν βίδα, και τώρα εξαγγείλατε εξοπλισμούς που θα δούμε ΑΝ και πότε θα έρθουν.
Όλα αυτά δεν ξέρω αν μπορούν ν' αποδωθούν στη φυσική ηλιθιότητα των Δεξιών.
Πιπες όπως συνήθως.
Καληνυχτα.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Εντάξει, είδαμε το επιχείρημα "πέρασαν οι λαθρομετανάστες επειδή είχαν άδεια οι αστυνομικοί". Σαν την ατάκα του Ψαθά, "ρεπό έχει ο σκοπός?"
Ούτε εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις οτι θα δίδονταν τέτοιες άδειες που να οδηγούσαν σ' ελλειπή φύλαξη. Εκτός αν δεν υπηρέτησες και δεν ξέρεις πώς πάει το πράγμα, όπως αρκετά γαλαζόπαιδα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”