John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:47
Σενέκας έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:40
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:31
Σιγα μην ειναι τοσο μη βιωσιμη η κατασταση οσο ειναι στη συρια και στο αφγανισταν. Ελα τωρα με την πρωτοκοσμικη μιρλα.
άρα εκτιμάς την αναγκαιότητα για επιβίωση σε ανθρώπους μόνο αυθαίρετα και καθ'επιλογή. Για τον Αφγνό τη δέχεσαι, για τον μυτιληνιό όχι επδειδή τον βάφτισες "πρωτοκοσμικό". Οκ, noted
εγώ πάντως, πληροφοριακά, εκτιμώ και τις 2 αναγκαιότητες το ίδιο
γιατι, μηπως δρουν τιποτα ομαδες ταλιμπαν που ξεκληριζουν ολοκληρα χωρια για πλακα στη μυτιληνη; Μηπως τους βομβαρδιζουν τακτικα ολες οι μεγαλες αεροποριες του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης και της δικης τους;
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα με ακυρες συγκρισεις λοιπον. Οι μεν παλευουν για την ζωη τους, οι δε για την συνεχιση του τροπου ζωης τους.
Συνεχίζεις να υιθετείς το αφήγημα του πρόσφυγα ενώ έχουμε δεν έχουμε πλέον 2015, είναι άτοπο απ'όπου και αν το πιάσεις, και όπως είπα παραπάνω, η ΓΓ γραμματέας μετανάστευσης δηλώνει πλέον ενυπόγραφα ότι πρόκειται για μετανάστες που έρχονται απο μια ασφαλή χώρα, που είναι η Τουρκία και όχι για πρόσφυγες.
Νομίζω βέβαι αυτό δεν είναι το πρόβλημα σου. Το βασικότερο είναι τέτοια η εμμονή σου(και άλλων) να διαχωρίζεις τον κόσμο σε καταπιεστές, που είναι εξορισμού οι κακοί. και καταπιεσμένους, που είναι εξ ορισμού ηθικά αγνοί σαν το περιστέρι και κάθε πράξη τους δικαιολογείται. Οπότε εφόσον έχει βάλεις τους νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου ξερω γω στην κατηγορία "καταπιεστές", ο,τι και να να τους συμβεί δε σε απασχολεί, ενώ οι β, που είναι οι καταπιεζόμενοι, έχουν πλήρη ηθική ελευθερία να κυνηγήσουν οποιονδήποτε στόχο τους χωρίς συνέπειες.
Αυτό εμένα μου φαίνεται εντελώς ρηχή και παιδιάστικη σκέψη. Αφελής και ίσως και επικίνδυνη