πληρωνουμε διαιτητη εποπτες 5 πναλτι 10 οφ σαιντ πετσινα.
μετα συζηταμε γιατι δεν παιζει καλα η αλλη ομαδα.
νημα ξφτιλισμενων φουκαραδων
Λάθος κάνειςΜπίστης έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:56Πληρώνεται από την δεύτερη ώρα και μετά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:53Δεν ξέρω τι μπαρούφες λες. Μια χαρά πληρώνεται όπως και να λέγεται. Αλλά νομίζω και πριν έτσι ήταν, αυτό που άλλαξε είναι η υποχρέωση δήλωσης στην ΕΡΓΑΝΗ.Μπίστης έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:48
Θα καταργηθεί το ότι η πρώτη ώρα της υπερωρίας πασοκικώς βαπτίζεται υπερεργασία και δεν πληρώνεται ;
Δεν νομίζω.
Ότι καλό γίνεται το κρατάνε
Η πρώτη υπέρ της εταιρίας
απίθανο. Ένα 15-20% του ελληνικού λαού είναι είτε παθολογικά ηλίθιοι, είτε ψυχοπαθείς ανθέλληνες, οπότε δεν έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν κανένα φυσιολογικό κόμμα. Αυτά τα ανθρωπολύματα που είναι αρκετές ψήφοι έλκει ο συριζα και θα τα κρατήσει ες αεί εκτός αν βγει κάτι ανθελληνικότερο, ηλιθιότερο και με περισότερο σανό να τον κοντράρει.Scouser έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:26 Κορωνοϊός, ύφεση στην οικονομία, δραστικοί περιορισμοί στην ελευθερία των πολιτών, της πουτάνας στα ελληνοτουρκικά, και παρόλα 20 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά μάλιστα να διευρύνεται συνέχεια. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει ποτέ τέτοιο φέιλ αντιπολίτευσης στην ελληνική ιστορία, μιλάμε για πτώμα σε αποσύνθεση. Πόσο πιθανό είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε το έκτρωμα του Αλ6 να επιστρέφει στο 3% από όπου προήλθε, ακολουθώντας την τύχη των ΑΝΕλ;![]()
εδώ είναι που κλαίτε τη μοίρα σας για το μαρκάλεμα που σας κάνει ο κούλης σε σας και στους φίλους σας τους τούρκους
Otto Weininger έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:35Σημασία έχουν και τα προβλήματα όμως. Δες πχ το σκηνικό στον Έβρο και την προδοτική στάση των ζαίων που έμοιαζαν με τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.Scouser έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:26 Κορωνοϊός, ύφεση στην οικονομία, δραστικοί περιορισμοί στην ελευθερία των πολιτών, της πουτάνας στα ελληνοτουρκικά, και παρόλα 20 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά μάλιστα να διευρύνεται συνέχεια. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει ποτέ τέτοιο φέιλ αντιπολίτευσης στην ελληνική ιστορία, μιλάμε για πτώμα σε αποσύνθεση. Πόσο πιθανό είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε το έκτρωμα του Αλ6 να επιστρέφει στο 3% από όπου προήλθε, ακολουθώντας την τύχη των ΑΝΕλ;![]()
Αν δεν υπήρχε ο κορονοιος και τα προβλήματα που έφερε θα είχαν ήδη εξαφανιστεί οι ζαίοι.
εδω ειναι που ξεφτιλιζουμε τις ορντινατσες των λωποδυτων
Προφανώς εάν έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλάνε τους Καραμανλικους να ρίξουν τον Κουλη για να σωθεί η Ελλάδα, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά γιαυτους.Scouser έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:26 Κορωνοϊός, ύφεση στην οικονομία, δραστικοί περιορισμοί στην ελευθερία των πολιτών, της πουτάνας στα ελληνοτουρκικά, και παρόλα 20 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά μάλιστα να διευρύνεται συνέχεια. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει ποτέ τέτοιο φέιλ αντιπολίτευσης στην ελληνική ιστορία, μιλάμε για πτώμα σε αποσύνθεση. Πόσο πιθανό είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε το έκτρωμα του Αλ6 να επιστρέφει στο 3% από όπου προήλθε, ακολουθώντας την τύχη των ΑΝΕλ;![]()
"Τον έχω παίξει με την Καϊλή" το νέο μότο των πασοκοδεξιούληδωνelchav έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:39
Zαιοι, Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ
Αυτοί θα σας στείλει πίσω στο 3% και τις βρωμερές τρύπες σας
δεν σκέφτονται όλοι με όρους μαλακίαςΥδράργυρος έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:11"Τον έχω παίξει με την Καϊλή" το νέο μότο των πασοκοδεξιούληδωνelchav έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:39
Zαιοι, Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ
Αυτοί θα σας στείλει πίσω στο 3% και τις βρωμερές τρύπες σας
εδώ οι νεοδημοκράτες οπαδοί του Κούλη παρακαλάτε να πάρει το πασοκ η Καϊλή και να το ανεβάσει μπας και σωθείτε εσείςVon Mackensen έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:10 Προφανώς εάν έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλάνε τους Καραμανλικους να ρίξουν τον Κουλη για να σωθεί η Ελλάδα, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά γιαυτους.
εγραψα εγω μια μαλακια απ το κεφαλι μου χθες, τακτικη του κομματος το θεωρει ο φουκαριαρης ο αλλος.dna replication έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:16εδώ οι νεοδημοκράτες οπαδοί του Κούλη παρακαλάτε να πάρει το πασοκ η Καϊλή και να το ανεβάσει μπας και σωθείτε εσείςVon Mackensen έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:10 Προφανώς εάν έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλάνε τους Καραμανλικους να ρίξουν τον Κουλη για να σωθεί η Ελλάδα, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά γιαυτους.
Ναι. Μιλαμε για τρομερό έργο σε όλους τους τομείς.Otto Weininger έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:35Σημασία έχουν και τα προβλήματα όμως. Δες πχ το σκηνικό στον Έβρο και την προδοτική στάση των ζαίων που έμοιαζαν με τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.Scouser έγραψε: 16 Σεπ 2020, 13:26 Κορωνοϊός, ύφεση στην οικονομία, δραστικοί περιορισμοί στην ελευθερία των πολιτών, της πουτάνας στα ελληνοτουρκικά, και παρόλα 20 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαφορά μάλιστα να διευρύνεται συνέχεια. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει ποτέ τέτοιο φέιλ αντιπολίτευσης στην ελληνική ιστορία, μιλάμε για πτώμα σε αποσύνθεση. Πόσο πιθανό είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε το έκτρωμα του Αλ6 να επιστρέφει στο 3% από όπου προήλθε, ακολουθώντας την τύχη των ΑΝΕλ;![]()
Αν δεν υπήρχε ο κορονοιος και τα προβλήματα που έφερε θα είχαν ήδη εξαφανιστεί οι ζαίοι.