Χαχα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες
- Μη μου γαμάτε τα vybez
- Μη μου γαμάτε τα vybez
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες
μονο ο τερμα πισω εχει ματι τρελλιαρικο.Νταρνάκας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:50 Κουίζ; Βρες τον Έλληνα.
Η φωτογραφία είναι από την Κορέα και από τους εικονιζόμενους ο ένας τουλάχιστον είναι Έλληνας, χωριανός μου (ο οποίος είναι ακόμα εν ζωή). Οι υπόλοιποι είναι Αμερικάνοι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι όλοι τους ή υπάρχει και κάποιος άλλος Έλληνας ανάμεσά τους (ή κάποιας άλλης εθνικότητας). Το μόνο δεδομένο είναι ότι τουλάχιστον ένας απ' τους εικονιζομένους είναι Έλληνας. Βρείτε τον.
[img]https://i.postimg.cc/qqgTL3Qs/douv ... .jpg[/img]
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όχι ρε, αυτός που είναι πιο κοντά στον φακό απ' όλους.
Μπορεί βέβαια και κάποιος ή κάποιοι απ' τους μουστακαλήδες να είναι επίσης Έλληνες, δεν ξέρω. Αν τον δω καμιά φορά τον παππού θα τον ρωτήσω, αν θυμάται βέβαια πρόσωπα μετά από σχεδόν 70 χρόνια.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Planis
Αυτόν πάντως με τίποτα δεν θα τον έλεγα για Έλληνα!
Στείλε μου διεύθυνση να σε πάρω εγώ ένα λότζιτεκ να τελειώνουμε ρε, αμάν πχια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Σιγά. Ο καθένας από αυτους θα μπορούσε να είναι.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Εμπεδοκλής
Άστο τότε. Δες μία τσόντα ή ένα μπιγκ μπράδερ.Planis έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:10Ποιος φοράει στολή του ελληνικού στρατού; Δεν μπορώ να το ξεχωρίσω...Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:01Αυτός με την τότε στολή του ελληνικού στρατού θα έλεγα.Νταρνάκας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:50 Κουίζ; Βρες τον Έλληνα.
Η φωτογραφία είναι από την Κορέα και από τους εικονιζόμενους ο ένας τουλάχιστον είναι Έλληνας, χωριανός μου (ο οποίος είναι ακόμα εν ζωή). Οι υπόλοιποι είναι Αμερικάνοι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι όλοι τους ή υπάρχει και κάποιος άλλος Έλληνας ανάμεσά τους (ή κάποιας άλλης εθνικότητας). Το μόνο δεδομένο είναι ότι τουλάχιστον ένας απ' τους εικονιζομένους είναι Έλληνας. Βρείτε τον.
[img]https://i.postimg.cc/qqgTL3Qs/douv ... .jpg[/img]![]()
Ο ακουρευτος κι αξύριστος που κάθεται πίσω μόνος του με το ζοχαδιακο ύφος που η στάση σώματος είναι σαν να ξύνει τ αρχιδια του.Νταρνάκας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:50 Κουίζ; Βρες τον Έλληνα.
[img]https://i.postimg.cc/qqgTL3Qs/douv ... .jpg[/img]
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
αυτός με το δίκοχο επίσης.Νταρνάκας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:57Όχι ρε, αυτός που είναι πιο κοντά στον φακό απ' όλους.
Μπορεί βέβαια και κάποιος ή κάποιοι απ' τους μουστακαλήδες να είναι επίσης Έλληνες, δεν ξέρω. Αν τον δω καμιά φορά τον παππού θα τον ρωτήσω, αν θυμάται βέβαια πρόσωπα μετά από σχεδόν 70 χρόνια.
Νταρνακόφατσα.
κάθεται μακρυά γιατί είναι από την Πεντάπολη και δε γουστάρει τον συγχωριανό σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Νταρνάκας
Έγραψα ήδη ποιος είναι, ο πρώτος πρώτος που είναι πιο κοντά στον φακό απ' όλους (και κοιτάει ίσια προς τον φακό).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Eλ-λεος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Νταρνάκας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 10:07 αυτός με το δίκοχο επίσης.
Νταρνακόφατσα.
κάθεται μακρυά γιατί είναι από την Πεντάπολη και δε γουστάρει τον συγχωριανό σου.
Όι ρε, αυτός που λες είναι κλασική κελτο-γοτθόφτασα. Μάλλον Αμερικανός απόγονος τίποτα Ιρλανδο-σκωτσέζων με πιθανή διασταύρωση με Ολλανδο-γερμανούς.
Χαρακτηριστικές Νταρνακόφατσες:
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros