Αν δεν υπήρχε ο κωρονοϊός, δεν θα άλλαζα τίποτα από την καθημερινότητά μου. Είμαι 62 ετών και παχύσαρκος, δεν έχω όμως άλλο πρόβλημα υγείας, πλην ρυθμισμένης υπέρτασης. Δεν καπνίζωenaon έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:07ΠεραστικάLeporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
Αν εξαιρέσεις το άγχος, με τι το παρομοιάζεις έως τώρα, πόσο θα σε είχε ενοχλήσει στην καθημερινότητά σου αν δεν ήξερες οτι υπάρχει ο κοβιντ; Τι ηλικία έχεις περίπου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 26 Αύγ 2020, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ωραίος, καλή ηρεμία, τουλάχιστον μετά δεν θα έχεις άγχος μην κολλήσεις για λίγο καιρόLeporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:16 Αν δεν υπήρχε ο κωρονοϊός, δεν θα άλλαζα τίποτα από την καθημερινότητά μου. Είμαι 62 ετών και παχύσαρκος, δεν έχω όμως άλλο πρόβλημα υγείας, πλην ρυθμισμένης υπέρτασης. Δεν καπνίζω
Ατυχώς, αλλού ήμουν πριν από 5, αλλού πριν από 6 και αλλού πριν από 7 ημέρες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Περαστικα!
Αν θες μας λες ηλικία και αν έχεις υποκείμενα νοσήματα.
Αν θες μας λες ηλικία και αν έχεις υποκείμενα νοσήματα.
Τα είπαμε. 62 με ρυθμισμένη υπέρταση και παχυσαρκία.
1.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Περαστικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
Ταχεία ανάρρωση. Περαστικά και γρήγορα να το αφήσεις πίσω. Να ενημερώνεις όσο μπορείς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
περαστικά Λεπο ελπίζω να συνεχίσεις έτσι ελαφριά να περάσεις την αρρώστια .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ΠεραστικάLeporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
- nik_killthemall
Λαπ περαστικά. Να σου πω πονόλαιμο ή πόνο χαμηλά στο οισοφάγο έχεις ? Επίσης τα δέκατα που αναφέρεις τα έχεις απτο πρωί που ξυπνάς ή ξεκινάνε από το μεσημέρι προς απόγευμα ? Υποθέτω καθόλου συνάχι έτσι ?Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καθόλου πονόλαιμο, λίγο "γδάρσιμο" την πρώτη ημέρα και μετά τίποτα. Τα δέκατα τα ανεβάζω απόγευμα προς βράδυ.nik_killthemall έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:41Λαπ περαστικά. Να σου πω πονόλαιμο ή πόνο χαμηλά στο οισοφάγο έχεις ? Επίσης τα δέκατα που αναφέρεις τα έχεις απτο πρωί που ξυπνάς ή ξεκινάνε από το μεσημέρι προς απόγευμα ? Υποθέτω καθόλου συνάχι έτσι ?Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
1.
fixedvantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:57 Περαστικά κι απο μένα, Λέπο!
Να πω εδώ ότι ο γκόμενος της ξαδέρφης μου βρέθηκε θετικός στον ιό μόλις γύρισε απο Νάξο τέλη Ιουλίου, τον περασε με δέκατα και εντονο πονοκέφαλο (απ' οτι λέει, δεν ειχε ουτε βήχα), ανάρρωσε περδικίσια σε 2 βδομάδες και αμεσως πηρε την ξαδέρφη και πήγαν Ίο. Εγώ αρνουμαι να τους συναντήσω ακομα για τους επόμενους έξι ως οκτώ μήνες, αποφευγω καθε επαφή. Απο μέσα Σεπτέμβρη βλέπουμε.
Περαστικά να είναι Leporello,ξεκούραση και συντήρηση.
- MiGiSukhoI
Πωπω... Το προηγούμενο ΣΚ, όχι αυτό που μας πέρασε, είχα από την Παρασκευή λίγο τον λαιμό, ενόχληση στην κατάποση, αλλά επειδή πάντα έχω πρόβλημα όταν πίνω παγωμένα δεν έδωσα σημασία. Το 2015 είχα βαριάς μορφής λαρυγγίτιδα με 40άρια για μέρες...
Το Σάββατο έφτασα και 37.9 και από την Κυριακή το βράδυ σταθερά 36.3...
Λέτε να ήταν Covid;
Πάντως εκείνη την εβδομάδα έπινα παγωμένα που εγώ δεν τον συνηθίζω...
Πάντως έχω οξύμετρο στο σπίτι, το οξυγόνο δεν πέφτει κάτω από το 96.. Κάθε μέρα το βάζω.
Και στο Fenix έχω κανονικούς παλμούς..
Το Σάββατο έφτασα και 37.9 και από την Κυριακή το βράδυ σταθερά 36.3...
Λέτε να ήταν Covid;
Πάντως εκείνη την εβδομάδα έπινα παγωμένα που εγώ δεν τον συνηθίζω...
Πάντως έχω οξύμετρο στο σπίτι, το οξυγόνο δεν πέφτει κάτω από το 96.. Κάθε μέρα το βάζω.
Και στο Fenix έχω κανονικούς παλμούς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MiGiSukhoI την 26 Αύγ 2020, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- nik_killthemall
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:43Καθόλου πονόλαιμο, λίγο "γδάρσιμο" την πρώτη ημέρα και μετά τίποτα. Τα δέκατα τα ανεβάζω απόγευμα προς βράδυ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις