ο Ρόσσης είναι Κρητικός, μέχρι και στις πολιτικές πεποιθήσειςEKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:52
Δηλαδή νοιάζεται κανείς που ο Ross Daly, που παίζει κρητική λυρα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ross_Daly ) ειναι Ιρλανδός;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδιανόητη πρόκληση απο την Adele.Φωτογραφήθηκε με το στιλ των μαύρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: Αδιανόητη πρόκληση απο την Adele.Φωτογραφήθηκε με το στιλ των μαύρων
συμφωνώ, καιρός είναι να πάψουν και οι μαύροι το ίδιο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εγώ και σταλίνας είμαι, και σεμινάριο παραδοσιακών ποντιακών χορών έχω παρακολουθήσει, και στο δημοτικό θέατρο της Μυτιλήνης τους έχω χορέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:45 Δάκρυσα. Είναι γαμάτος χορός και η μουσική τρελή και γουστάρω.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΝΤΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝΕΣ.
Που πα να πει, μην σκέφτεσαι απλουστευτικά κι ολοκληρωτικά.
Εντωμεταξύ για τα αίσχη της Dua Lipa, που ενέταξε στη μεγάλη Αλβανία μέχρι και την Κέρκυρα, δεν κουνήθηκε ούτε φύλλο.
Αυτοί είναι. Ακριβώς αυτοί.
Αυτοί είναι. Ακριβώς αυτοί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όπως ο στάλεν πχ;Βλήμα έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:51Εγώ και σταλίνας είμαι, και σεμινάριο παραδοσιακών ποντιακών χορών έχω παρακολουθήσει, και στο δημοτικό θέατρο της Μυτιλήνης τους έχω χορέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:45 Δάκρυσα. Είναι γαμάτος χορός και η μουσική τρελή και γουστάρω.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΝΤΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝΕΣ.
Που πα να πει, μην σκέφτεσαι απλουστευτικά κι ολοκληρωτικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρεις πώς σκεφτόταν ο Στάλιν ως άνθρωπος. Το πώς ενεργείς όταν βάλλεσαι...
Το μετάνιωσα, δεν θα συνεχίσω την υπεράσπιση του Στάλιν. Ούτε το χρειάζεται ούτε θα κερδίσω τίποτα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Γιατί είμαι υπέρ του cultural appropriation, γιάβριμ.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:48Τύπε, έχεις ακούσει ποτέ κάποιον να λέει "χάλι άσπρο";
Γιατί το κάνεις αυτό στο εαυτό σου;
Γιατί;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:52 Γιατι είναι κακο το cultural appropriation?![]()
Δηλαδή νοιάζεται κανείς που ο Ross Daly, που παίζει κρητική λυρα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ross_Daly ) ειναι Ιρλανδός;![]()

Και εκει που νομιζεις οτι δεν μπορει να βρει κατι αλλο για να γκρινιαξει το λιμπταρντιο, συνειδητοποιεις οτι έχεις κάνει λάθος.
Η στολή είναι έτοιμη, σιδερωμένη, έχω και μία νοσοκόμας, οκ πάνω από μία, απλά λέω.Jolly Roger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:57Γιατί είμαι υπέρ του cultural appropriation, γιάβριμ.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:48Τύπε, έχεις ακούσει ποτέ κάποιον να λέει "χάλι άσπρο";
Γιατί το κάνεις αυτό στο εαυτό σου;
Γιατί;
.
.
Άλλο δεν θα κερδίσεις τίποτα άλλο χαμένος από τα αποδυτήρια.
Ο στάλεν ευθύνεται για τον διωγμό, την θανάτωση και τον βασανισμό χιλιάδων Ελλήνων, ξες, των παππούδων και των γιαγιάδων αυτωνών που πήγαινες και χόρευευες μαζί τους ανέμελα, εσύ θεωρείς τον στάλεν κάτι σπουδαίο για την ανθρωπότητα, τι ακριβώς νομίζεις ότι σε κάνει εσένα αυτό;
.
.
Ε, όταν λέμε ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ, είναι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι Βραζιλιάνοι στο καρναβάλι τους, μόλις δουν έναν Ξένο να χώνεται να χορεύει, τον γειώνουν κι απομακρύνονται. Αυτό, στα κανονικά καρναβάλια, όχι στο τελείως τουριστικό. Το θεωρώ σωστό, είναι γελοίο να βλέπεις έναν Ξένο να ξεφτιλίζει κάτι που μαϊμουδίζει επιφανειακά χωρίς να νιώθει το νόημα του βιωματικά. Αν δω Γερμανό να σηκώνεται να χορέψει ελληνικά, του λέω ευγενικά να κάτσει πάλι κάτω και να μην εξευτελίζει τους χορούς χοροπηδώντας σαν χιμπαντζής, εκτός δε αν έχει σωστή παιδεία, οπότε ας χορέψει.
Ordem e Progresso.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Είστε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει, ζούμε στο 1984 του Οργουελ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-