Εσύ τελικά έχεις διαβάσει κάτι αποκρυφιστικο ή τσάμπα μας ζαλίζεις;pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιβλία Αποκρυφισμού δωρεάν στο διαδίκτυο Pdf
- Otto Weininger
Re: Βιβλία Αποκρυφισμού δωρεάν στο διαδίκτυο Pdf
Let them make the first mistake. We make the last move.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Έχω διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή, Μιάς και Είμαι μελετητής των γραφών, τις διαβάζω συνεχώς.pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
Και τα χειρόγραφα του Kumran, τις νεκράς θάλασσας,
Τη Σοφία του Σολομώντα καθώς και τη Σοφία του σειράχ,
Επίσης και τα Ευαγγέλια του Θωμά, της Μαρίας Μαγδαληνής και του Ιούδα του ισκαριώτη.
Και για να γνωρίζω τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι, και ολόκληρο το Κοράνι στην Γερμανική γλώσσα.
Καθώς και πολλές άλλες θρησκείες αρχαίες και νεότερες.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Αν σε ζαλίζω μην μου απευθύνεις το λόγο.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:03Εσύ τελικά έχεις διαβάσει κάτι αποκρυφιστικο ή τσάμπα μας ζαλίζεις;pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- relativer777
Εσύ που έχεις άποψη για τον πνευματισμό τί έχειςpylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
Διαβάσει ?
- Otto Weininger
Ναι αλλά δεν απαντάς.pylothess έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:11Αν σε ζαλίζω μην μου απευθύνεις το λόγο.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:03Εσύ τελικά έχεις διαβάσει κάτι αποκρυφιστικο ή τσάμπα μας ζαλίζεις;pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59
Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
relativer777 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:08Έχω διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή, Μιάς και Είμαι μελετητής των γραφών, τις διαβάζω συνεχώς.pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
Επίσης και τα Ευαγγέλια του Θωμά, της Μαρίας Μαγδαληνής και του Ιούδα του ισκαριώτη.
Και για να γνωρίζω τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι, και ολόκληρο το Κοράνι στην Γερμανική γλώσσα.
Για την Καινή Διαθήκη, ξέρω ότι υπάρχουν τα λεγόμενα "απόκρυφα" Ευαγγέλια που είναι εκτός του κανόνα της Καινής Διαθήκης.Όπως το Ευαγγέλιο του Ιούδα, του Θωμά κ.τ.λ. Δεν τα έχω διαβάσει και δεν έχω άποψη. Αποκρυφισμός τι είναι κατ 'αρχής; Ότι υπάρχει κρυφή γνώση που δεν είναι προσιτή για όλους; Ότι μόνο λίγοι είναι πνευματικά ώριμοι να την κατέχουν ή να την ανακαλύψουν/αναζητήσουν την γνώση; Εαν αυτό είναι ο αποκρυφισμός τότε δεν νομίζω πως τα βιβλία της Καινής Διαθήκης έχουν σχέση με αποκρυφισμό. Ο τεκτονισμός μου φαίνεται πως έχουν μάλλον σχέση με αποκρυφισμό. Οι τέκτονες πρέπει να είναι συνεχιστές των γνωστικών ,των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων.
Αλλά γιατί με ρώτησες εμένα προσωπικά για τα Ευαγγέλια; Έχω υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ την Ορθοδοξία; Όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα συζήτησης, έχω περάσει στα νιάτα μου και από τον χώρο της αριστεράς,οπότε έχω επηρεαστεί έντονα από τον υλισμό αν και δεν είμαι άθεος.Οπότε δεν μπορώ να τα δω τα πράγμα υπό το φως του εσωτερισμού.
- relativer777
Να σου Πώ ότι λές παπαριές, θα έχω απόλυτα δίκαιο.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:13 αυτα ειναι new age βιβλια, οχι αποκρυφα γριμορια.
οπως αυτα ας πουμε
http://english.grimoar.cz/
Παραπέμπεις σε κείμενα και όχι σε βιβλία.
Άλλωστε Από αυτούς που αναφέρεσε δεν είναι κανένας γνώστης των πνευματικών θεμάτων, απλά εκφράζουν απόψεις, τί νομίζουν, ενώ σε αντίθεση
Ο Ράμπα είναι αυθεντία και και εξηγεί τον πνευματισμό με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρειες.
Ποιά είναι new age βιβλια ? Για τον πνευματισμό του Λαμαϊσμού αναφέρεται άσχετε. Την αρχαία θρησκεία του Θιβέτ !
Απλά να πετάξεις την μαλακία σου.
Ποιος σου είπε ότι έχω άποψη για τον πνευματισμό; Δεν ξέρω καν τι εννοούμε πνευματισμό. Πνευματισμός είναι η επικοινωνία με τα πνεύματα; Μαντεία και τέτοια; Μην με παρεξηγείς αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Εγώ είμαι πρώην αριστερός .relativer777 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:13Εσύ που έχεις άποψη για τον πνευματισμό τί έχειςpylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
Διαβάσει ?
- Otto Weininger
Και τότε γιατί είπες "μακριά από βιβλία αποκρυφισμού" ρε αστραχάν;pylothess έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:30
Ποιος σου είπε ότι έχω άποψη για τον πνευματισμό; Δεν ξέρω καν τι εννοούμε πνευματισμό. Πνευματισμός είναι η επικοινωνία με τα πνεύματα; Μαντεία και τέτοια; Μην με παρεξηγείς αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Εγώ είμαι πρώην αριστερός .
- John Brown Gun Club
γιατι τοτε δεν παραπεμπεις στην αναγνωση του Μπαρτοτοντολ, αντι για τα εργα ενος Βρετανου υδραυλικου που δηλωνε πως ειχε καταληφθει απο το πνευμα καποιου Λαμα;relativer777 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:27Να σου Πώ ότι λές παπαριές, θα έχω απόλυτα δίκαιο.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:13 αυτα ειναι new age βιβλια, οχι αποκρυφα γριμορια.
οπως αυτα ας πουμε
http://english.grimoar.cz/
Παραπέμπεις σε κείμενα και όχι σε βιβλία.
Άλλωστε Από αυτούς που αναφέρεσε δεν είναι κανένας γνώστης των πνευματικών θεμάτων, απλά εκφράζουν απόψεις, τί νομίζουν, ενώ σε αντίθεση
Ο Ράμπα είναι αυθεντία και και εξηγεί τον πνευματισμό με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρειες.
Ποιά είναι new age βιβλια ? Για τον πνευματισμό του Λαμαϊσμού αναφέρεται άσχετε. Την αρχαία θρησκεία του Θιβέτ !
Απλά να πετάξεις την μαλακία σου.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εγώ έχω άλλη θεώρηση των πραγμάτων .Δεν είμαι αποκρυφιστής. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτά.Δεν με αφορούν.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:22Ναι αλλά δεν απαντάς.pylothess έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:11Αν σε ζαλίζω μην μου απευθύνεις το λόγο.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:03
Εσύ τελικά έχεις διαβάσει κάτι αποκρυφιστικο ή τσάμπα μας ζαλίζεις;
- relativer777
Διώτη εσύ με ρώτησες Εάν έχω διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής διαθήκης. Έτσι συμπέρανα ότι γνωρίζεις καλά τις γραφές.pylothess έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:24relativer777 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:08Έχω διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή, Μιάς και Είμαι μελετητής των γραφών, τις διαβάζω συνεχώς.pylothess έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:59
Έχεις διαβάσει και τα 27 βιβλία του κανόνα της Καινής Διαθήκης;
Για την Καινή Διαθήκη, ξέρω ότι υπάρχουν τα λεγόμενα "απόκρυφα" Ευαγγέλια που είναι εκτός του κανόνα της Καινής Διαθήκης.Όπως το Ευαγγέλιο του Ιούδα, του Θωμά κ.τ.λ. Δεν τα έχω διαβάσει και δεν έχω άποψη. Αποκρυφισμός τι είναι κατ 'αρχής; Ότι υπάρχει κρυφή γνώση που δεν είναι προσιτή για όλους; Ότι μόνο λίγοι είναι πνευματικά ώριμοι να την κατέχουν ή να την ανακαλύψουν/αναζητήσουν την γνώση; Εαν αυτό είναι ο αποκρυφισμός τότε δεν νομίζω πως τα βιβλία της Καινής Διαθήκης έχουν σχέση με αποκρυφισμό. Ο τεκτονισμός μου φαίνεται πως έχουν μάλλον σχέση με αποκρυφισμό. Οι τέκτονες πρέπει να είναι συνεχιστές των γνωστικών ,των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων.
Αλλά γιατί με ρώτησες εμένα προσωπικά για τα Ευαγγέλια; Έχω υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ την Ορθοδοξία; Όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα συζήτησης, έχω περάσει στα νιάτα μου και από τον χώρο της αριστεράς,οπότε έχω επηρεαστεί έντονα από τον υλισμό αν και δεν είμαι άθεος.Οπότε δεν μπορώ να τα δω τα πράγμα υπό το φως του εσωτερισμού.
Και εγώ ήμουν υλιστής στα νιάτα μου καθώς ήμουν και εγώ κομμουνιστής οπότε μία από τα ίδια όπως είχα μάθει για τον κομμουνισμό διαβάζοντας έτσι διαβάζοντας Έμαθα και για τον πνευματισμό για αυτό μπορώ και τα βλέπω κάτω από το φως αυτής της οπτικής του πνευματισμού και για να τα καταφέρω εγώ μπορείς και εσύ άμα θέλεις Απλά Δοκίμασε και αν δεν σου αρέσει το παρατάς.
Νομίζω πάντως ότι θα το βρεις πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον το θέμα απλά Ασχολήσου λίγο.
- John Brown Gun Club
"I wish to inform you that we do not place credence in the books written by the so-called Dr. T. Lobsang Rampa. His works are highly imaginative and fictional in nature."
Δηλωση του Δαλαι Λαμα.
Δηλωση του Δαλαι Λαμα.
- John Brown Gun Club
One of the books, Living with the Lama, was described as being dictated to Rampa by his pet Siamese cat, Mrs. Fifi Greywhiskers. Faced with repeated accusations from the British press that he was a charlatan and a con artist, Rampa went to live in Canada in the 1960s
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 2 Απαντήσεις