Ε πήγαινε να ζητήσεις συγνώμη τότε. Δύσκολο είναι;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:22δεν είναι. δεν αρκεί. η ζωή μας δεν είναι μόνο του πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:18
Μπράβο που νιώθεις έτσι ρε και το κάνεις νήμα να το εκφράσεις! Είναι κάθαρση.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Re: ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πινω 45 ml αλκοόλ τον χρόνο από θεία κοινωνία ... αντιλαβου;
Ποτέ δεν αρκεί. Αλλά είναι κάθαρση. Όσο είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αν το κανεις,καν΄το σωστα,το συγγνωμη γραφεται με δυο γ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Έχω υπογράψει μεταμέλεια στο τμήμα . Οι αρρώστιες μου βρισκόταν στο μάξιμουμ . Ήμουν μωβ μέσα στο αστυνομικό τμήμα . Μην και πεθάνω ήρθε όλο το αστυνομικό τμήμα και μου μιλούσε ...
Ή εξέλιξη μιας ασθένειας. Αφήστε να πεθάνω όταν είναι η ώρα μου . Μην με σκότωνετε.
Ή εξέλιξη μιας ασθένειας. Αφήστε να πεθάνω όταν είναι η ώρα μου . Μην με σκότωνετε.
-
the comet the course the tail
συγγνώμη. λάθος.
εισαι σε σωστο δρομο!
Προχωρα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
the comet the course the tail
και τι να πω; μαζεύεται τώρα αυτό που είπα; φοβάμαι μην τα κάνω και χειρότερα.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:26Ε πήγαινε να ζητήσεις συγνώμη τότε. Δύσκολο είναι;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:22δεν είναι. δεν αρκεί. η ζωή μας δεν είναι μόνο του πχορουμ.Χαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:18
Μπράβο που νιώθεις έτσι ρε και το κάνεις νήμα να το εκφράσεις! Είναι κάθαρση.
![]()
![]()
- hellegennes
Αν το κάνεις αυτό, σκέψου τουλάχιστον το ενδεχόμενο να το γράψεις «συγγνώμη», όπως πραγματικά γράφεται η λέξη.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24 ...για πράγματα που έχω πει.
όχι για πράγματα που έχω κάνει. δεν είχα ποτέ κακή πρόθεση σε όσα έχω κάνει.
ΑΛΛΑ έχω πει μαλακίες... πάνω στο πιοτό, πάνω στα νεύρα, πάνω στην παράνοια...![]()
τι να κάνω τώρα; να τους πιάσω έναν-έναν να ζητήσω συγνώμη;![]()
αφού πέφτει κουτσομπολιό... δεν θα τα μαθαίνανε όσα έχω πει; τι νόμιζα; έτσι θα την γλίτωνα;όλα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα...
![]()
σκέφτομαι να εκτυπώσω κάρτες, που να γράφουν πάνω: "ΣΥΓΝΩΜΗ" και να τις μοιράζω όποτε χρειάζεται...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κοίτα ο Νικος είναι επικεφαλής στο πρόγραμμα μεθαδονης έχει συγκεκριμένες απόψειςthe comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:58που θα πάει. θα φτάσω τα λέβελ του Νίκου. αλκοολικός μεν, αλλά με αυτοέλεγχο και τρόπους. ε, είναι και θέμα εμπειρίας.Kiki mat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:41Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται την πείρα, τη δύναμη και την ελπίδα για για να μπορέσουν να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24 ...για πράγματα που έχω πει.
όχι για πράγματα που έχω κάνει. δεν είχα ποτέ κακή πρόθεση σε όσα έχω κάνει.
ΑΛΛΑ έχω πει μαλακίες... πάνω στο πιοτό, πάνω στα νεύρα, πάνω στην παράνοια...![]()
τι να κάνω τώρα; να τους πιάσω έναν-έναν να ζητήσω συγνώμη;![]()
αφού πέφτει κουτσομπολιό... δεν θα τα μαθαίνανε όσα έχω πει; τι νόμιζα; έτσι θα την γλίτωνα;όλα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα...
![]()
σκέφτομαι να εκτυπώσω κάρτες, που να γράφουν πάνω: "ΣΥΓΝΩΜΗ" και να τις μοιράζω όποτε χρειάζεται...
Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει να πίνει.
Η συμμετοχή στους Α.Α. δεν χρειάζεται καμίας μορφής υποχρεωτική συνδρομή.
Αυτοσυντηρούμαστε με τις δικές μας συνεισφορές.
Η αδελφότητα Α.Α. δεν συνδέεται με καμία αίρεση, δόγμα,πολιτική οργάνωση, οργανισμό ή ίδρυμα, έτσι δεν παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε διαφωνία όπως και δεον αποφασίζει ή δεν αντιτίθεται σε οποιοδήποτε σκοπό.
Ο κύριος στόχος μας είναι να κρατηθούμε νηφάλιοι και να βοηθήσουμε άλλους αλκοολικούς να αποκτήσουν νηφαλιότητα
Όχι, δεν λέω ότι είναι αμφίδρομο. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει όντως κακή πρόθεση και αυτός που λέει κάτι, ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που διαδίδει είναι ψέμα.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:10πολλοίκαι το ξέρω και το βλέπω
![]()
αλλά εγώ είμαι πιο αυστηρός με τον εαυτό μου.
από την άλλη λες, ότι ίσως αυτό είναι αμφίδρομο. αφού ρε φίλε δεν είσαι νορμαλ, θα λένε για σένα. λογικό είναι. τουλάχιστον, εσύ μη λες τίποτα, μπας και κοπάσει κάποτε αυτό.![]()
Είναι άλλο πράγμα η αντίδραση λόγω "στιγμιαίου" εκνευρισμού και άλλο η απολύτως συγκεκριμένη πρόθεση να στήσεις μια κακή εικόνα για τον άλλο. Σ' αυτήν την περίπτωση, οι "κουτσομπόληδες" δεν έχουν ούτε δεύτερες σκέψεις ούτε τύψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να μαζευτεί; αφού νιώθεις οτι μετανιώσες, πας ζητάς συγνώμη. Αν αυτός τη δεχτεί ή όχι δικό του θέμα.the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:44και τι να πω; μαζεύεται τώρα αυτό που είπα; φοβάμαι μην τα κάνω και χειρότερα.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:26Ε πήγαινε να ζητήσεις συγνώμη τότε. Δύσκολο είναι;the comet the course the tail έγραψε: 17 Αύγ 2020, 12:22
δεν είναι. δεν αρκεί. η ζωή μας δεν είναι μόνο του πχορουμ.![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εκανα χάρη στα παλικάρια να μιλήσω στα κορίτσια. Τίποτα άλλο;
Ο καθένας με της ηθικές του αξίες
Δεν θέλω ,πως το λένε ... ΟΧΙ τετοια λέμε στα ξίδια.