!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι Solver χρησιμοποιείτε;
Re: Τι Solver χρησιμοποιείτε;
Σίγουρα πολύ καλυτερη επένδυση απο €20000 για κάποια ποζεριά ρολόι. ΛΟΛ.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία casper, αν και δεν το απεύθνα το θέμα σε μαθητες/φοιτητές, έχει ενδιαφέρον εφόσον για σας τώρα μπαίνουν οι βάσεις.
Αν λοιπόν θές να ψάξεις κάτι που σου έδειξε ο καθηγητής σου λίγο περισότερο, ανατρέχεις στο Wαλφα στο λάπτοπ σου; Η φτανει και το κινητό;
Το Ματλαμπ το αγόρασες ή στο έδωσε η σχολή; Θα το αγόραζες απο μόνος σου γι αυτό που κάνει;
Αν λοιπόν θές να ψάξεις κάτι που σου έδειξε ο καθηγητής σου λίγο περισότερο, ανατρέχεις στο Wαλφα στο λάπτοπ σου; Η φτανει και το κινητό;
Το Ματλαμπ το αγόρασες ή στο έδωσε η σχολή; Θα το αγόραζες απο μόνος σου γι αυτό που κάνει;
ασε τον Casper μισο και πες τι χρονια ειναι που χρησιμοποιείς ματλαμπ ακομα; γιατι δεν τον κάνεις στη κομπολ;Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:43 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία casper, αν και δεν το απεύθνα το θέμα σε μαθητες/φοιτητές, έχει ενδιαφέρον εφόσον για σας τώρα μπαίνουν οι βάσεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μα δεν είπα εγώ οτι χρησιμοποιώ Ματλαμπ, ο casper (καθώς και άλλοι) το ανέφεραν.
Και δεν νομίζω οτι για τον πολύ κόσμο έχει παλιώσει.
Εσυ δλδ τι χρησιμοποιείς;
Και έχει τα κουσούρια του το Ματλάμπ, αλλά όχι και να το σνομπάρεις...
Και δεν νομίζω οτι για τον πολύ κόσμο έχει παλιώσει.
Εσυ δλδ τι χρησιμοποιείς;
Και έχει τα κουσούρια του το Ματλάμπ, αλλά όχι και να το σνομπάρεις...
ασε με μενα, τον - Casper - δεν θα τον πιάνεις στο στόμα σου. Τον - Casper -.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αγόρι μου, είσαι νηφάλιος;Yochanan έγραψε: 18 Αύγ 2020, 01:10 ασε με μενα, τον - Casper - δεν θα τον πιάνεις στο στόμα σου. Τον - Casper -.
-
- Casper -
Μια χαρά νηφάλιος είναι. Απλά θυμάται αυτό μάλλον.
viewtopic.php?f=24&t=21769&p=1283062&hi ... .#p1283062
(Για να σε βάλω στο κλίμα, είμαι γυναίκα και ο Κάσπερ είναι το κουνελάκι μου
Πάντως σόρρυ, μετά είδα πως εξαιρούσες μαθητές και σπουδαστές (διάβασα ανάποδα το νήμα). Την ματλαπ μας την δίνει το πανεπιστήμιο αλλά online, με τους πανεπιστημιακούς μας κωδικούς, ειδικά μέσα στην καραντίνα (αλλιώς είχαμε πρόσβαση μόνο από τα pc του uni). Εμένα δεν μου άρεσε απ' την αρχή αλλά την δουλειά της την κάνει (με λίγες ιδιοτροπίες). Πάντως πολλοί μαθηματικοί ξέρω πως την χρησιμοποιούν, τους λύνει τα χέρια.
(Για εργασίες πολύπλοκες κάνει δουλειά η ματλαπ, για δυσκολίες που βρίσκουμε σε ασκήσεις αρκεί ένα google search και youtube, έχεις δίκαιο που μας εξαίρεσες πάντως μιας και προηγούνται άλλα πράγματα σε εμάς).
Θενκς φορ δη μπακστορυ.
Πλακα πλακα πέσαμε σε πραγματικό νέο μέλος! Καλωσόρισες Ιμπέριουμ!
Cobol λέει ο boomerYochanan έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:48ασε τον Casper μισο και πες τι χρονια ειναι που χρησιμοποιείς ματλαμπ ακομα; γιατι δεν τον κάνεις στη κομπολ;Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:43 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία casper, αν και δεν το απεύθνα το θέμα σε μαθητες/φοιτητές, έχει ενδιαφέρον εφόσον για σας τώρα μπαίνουν οι βάσεις.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
parafrwn έγραψε: 20 Αύγ 2020, 19:30Cobol λέει ο boomerYochanan έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:48ασε τον Casper μισο και πες τι χρονια ειναι που χρησιμοποιείς ματλαμπ ακομα; γιατι δεν τον κάνεις στη κομπολ;Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:43 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία casper, αν και δεν το απεύθνα το θέμα σε μαθητες/φοιτητές, έχει ενδιαφέρον εφόσον για σας τώρα μπαίνουν οι βάσεις.
Το Ματλαμπ το αγόρασες ή στο έδωσε η σχολή; Θα το αγόραζες απο μόνος σου γι αυτό που κάνει;![]()
Εγω το μόνο που κρατάω είναι οτι ο Γιοχι δεν είπε τι χρησιμοποίησε να το λύσει (μια κι ήταν ο μόνος που έδωσε σωστή απάντηση, εστω στο περίπου)
Οποία εκπληξις. Μπουρδολογία 10/10. Ουσιαστική πληροφορία... Κομπολ.
Αθάνατη Φορουμάρα.
Ούτε βέβαια κανένας άλλος δεν σχολίασε λύση, ευκολία λύσεως, αποψη ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο.
Εστω με newton-raphson και αριθμομηχανή ΛΟΛ.
Πάει η γενια των νερντο-μηχανικών, πέθανε.
Οποία εκπληξις. Μπουρδολογία 10/10. Ουσιαστική πληροφορία... Κομπολ.
Αθάνατη Φορουμάρα.
Ούτε βέβαια κανένας άλλος δεν σχολίασε λύση, ευκολία λύσεως, αποψη ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο.
Εστω με newton-raphson και αριθμομηχανή ΛΟΛ.
Πάει η γενια των νερντο-μηχανικών, πέθανε.
- Hector Buas
Αν "διαβάζω" σωστά, ο imperium είναι πολύ "παλιός"...Yochanan έγραψε: 18 Αύγ 2020, 07:56 Πλακα πλακα πέσαμε σε πραγματικό νέο μέλος! Καλωσόρισες Ιμπέριουμ!
Μην το βάζεις στοίχημα αυτό...
Η νερντογενια κι αν πεθανεν ανθει και φερει κι αλλο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks