Δεν κάνουν pass εύκολα σε Σκανδιναβία, ποστάρεις βραχυκέφαλους, οι Σκανδιναβοί είναι δολιχοκέφαλοι κατά μέσο όρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Northern looking Albanians
-
Maejima
Re: Northern looking Albanians
Όπως φαίνεται η φυσιογνωμική διαφορα μεταξύ των Αλβανών μπορεί να είναι τεράστια, σε καποιες περιπτώσεις τόση όση αυτή μεταξύ ενός Έλληνα και ενός Γερμανού.
-
Maejima
Οι πιο πολλοί φαίνονται για Σέρβοι/Βορειο-Ιταλοί, που Αλβανοποιήθηκαν σε κάποια φάση της οικογενειακής τους ιστορίας.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αυτό το χαρακτηριστικό πηγούνι που έχει αυτός στην τελευταία φωτό το βλέπω και σε πολλούς άλλους Αλβανούς αλλά και Σέρβους/Κροάτες. Δεν πρέπει να είναι σλαβικό όμως, μάλλον το κληρονόμησαν από παλαιοβαλκανικούς πληθυσμούς της περιοχής (Ιλλυριούς; )Maejima έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:38 Οι πιο πολλοί φαίνονται για Σέρβοι/Βορειο-Ιταλοί, που Αλβανοποιήθηκαν σε κάποια φάση της οικογενειακής τους ιστορίας.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
ΣίγουραMaejima έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:38 Οι πιο πολλοί φαίνονται για Σέρβοι/Βορειο-Ιταλοί, που Αλβανοποιήθηκαν σε κάποια φάση της οικογενειακής τους ιστορίας.
Να προσθέσω πάντως ότι όλοι όσοι έχω βάλει είναι από το βορρά. Στο νότο τέτοιοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:47Αυτό το χαρακτηριστικό πηγούνι που έχει αυτός στην τελευταία φωτό το βλέπω και σε πολλούς άλλους Αλβανούς αλλά και Σέρβους/Κροάτες. Δεν πρέπει να είναι σλαβικό όμως, μάλλον το κληρονόμησαν από παλαιοβαλκανικούς πληθυσμούς της περιοχής (Ιλλυριούς; )Maejima έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:38 Οι πιο πολλοί φαίνονται για Σέρβοι/Βορειο-Ιταλοί, που Αλβανοποιήθηκαν σε κάποια φάση της οικογενειακής τους ιστορίας.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στον βορρά πρέπει να είχε εγκατασταθεί μόνιμα και ένα κέλτικο φύλο τον 4ο π.Χ. αιώνα, οι Σκορδίσκοι.sman5 έγραψε: 02 Σεπ 2020, 22:08Να προσθέσω πάντως ότι όλοι όσοι έχω βάλει είναι από το βορρά. Στο νότο τέτοιοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:47Αυτό το χαρακτηριστικό πηγούνι που έχει αυτός στην τελευταία φωτό το βλέπω και σε πολλούς άλλους Αλβανούς αλλά και Σέρβους/Κροάτες. Δεν πρέπει να είναι σλαβικό όμως, μάλλον το κληρονόμησαν από παλαιοβαλκανικούς πληθυσμούς της περιοχής (Ιλλυριούς; )Maejima έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:38 Οι πιο πολλοί φαίνονται για Σέρβοι/Βορειο-Ιταλοί, που Αλβανοποιήθηκαν σε κάποια φάση της οικογενειακής τους ιστορίας.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ ξέρω πως οι Γκέγκηδες είναι ανοιχτόχρωμοι. Κάνω λάθος;Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 22:10Στον βορρά πρέπει να είχε εγκατασταθεί μόνιμα και ένα κέλτικο φύλο τον 4ο π.Χ. αιώνα, οι Σκορδίσκοι.sman5 έγραψε: 02 Σεπ 2020, 22:08Να προσθέσω πάντως ότι όλοι όσοι έχω βάλει είναι από το βορρά. Στο νότο τέτοιοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.Νταρνάκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 21:47
Αυτό το χαρακτηριστικό πηγούνι που έχει αυτός στην τελευταία φωτό το βλέπω και σε πολλούς άλλους Αλβανούς αλλά και Σέρβους/Κροάτες. Δεν πρέπει να είναι σλαβικό όμως, μάλλον το κληρονόμησαν από παλαιοβαλκανικούς πληθυσμούς της περιοχής (Ιλλυριούς; )
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.