!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΓΙΓΑΣ ΠΟΛΑΚΑΡΟΣ: Έτσι θα είναι η δεύτερη φορά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: ΓΙΓΑΣ ΠΟΛΑΚΑΡΟΣ: Έτσι θα είναι η δεύτερη φορά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

aljawn έγραψε: 03 Αύγ 2020, 22:43 Δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις. Ξεκάθαρα στηρίζω το τι συνέβη τότε, με τον αστερίσκο ότι η όλη κατάσταση, εντέλει, μας οδήγησε στον Σιδερένιο.

Στον Σιδερένιο μας οδήγησαν άλλοι επίδοξοι εκκαθαριστές που νόμισαν ότι ήταν κάτι παραπάνω απο εκτελεστικά όργανα του κράτους και ήθελαν να κυβερνήσουν οι ίδιοι βγάζοντας τα τανκς.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Γελάει ο κόσμος με τα αεροδρόμια. Καλά ρε ζαιοι, έχετε το θράσος να βγάλετε και γλώσσα?
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

πατησιωτης έγραψε: 03 Αύγ 2020, 22:53
aljawn έγραψε: 03 Αύγ 2020, 22:43 Δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις. Ξεκάθαρα στηρίζω το τι συνέβη τότε, με τον αστερίσκο ότι η όλη κατάσταση, εντέλει, μας οδήγησε στον Σιδερένιο.

Στον Σιδερένιο μας οδήγησαν άλλοι επίδοξοι εκκαθαριστές που νόμισαν ότι ήταν κάτι παραπάνω απο εκτελεστικά όργανα του κράτους και ήθελαν να κυβερνήσουν οι ίδιοι βγάζοντας τα τανκς.
Καλά, νταξ, ότι πεις. Η ανατροπή του παρασυντάγματος και των μέτρων κατά της ανταρσίας, η οποία ήταν επιβεβλημένη αν ήθελες να δεις ΕΟΚ θα οδηγούσε σε ΠΑΣΟΚ, νομοτελειακά όταν αυτοί που ήταν στην απέξω θα έμπαιναν στα παραβάν να ψηφίσουν. Πιθανώς να μην ήταν εκφραστής ο Σιδερένιος (αν και είχε και πάλι μεγάλες πιθανότητες ως κληρονόμος του Γέρου), αλλά το ΠΑΣΟΚ ήταν αναπόδραστο, όπως αναπόδραστος ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα καφριλίκια του Ζαβού με το κόκκινο κασκόλ και του Πιτσαγιόλο του μονόφθαλμου (και θα ξαναγίνει αν αναγκαστεί το kouli να υπογράψει νέο μνημόνιο για να τσεπώσει τα 12 δις δανεικά, όπως απαιτούν οι φρούγκαλ).

Τα τανκς απλά καθυστέρησαν το μοιραίο και ο Φρύδιας έδωσε τις μάχες οπισθοφυλακής.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Στις 25 Νοεμβρίου 2014, από το Σίτι του Λονδίνου, ο κ. Σταθάκης, που σήμερα υπογράφει την παραχώρηση:
«Η ανακοίνωση του ανάδοχου για το διαγωνισμό της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων αποτελεί εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Η σύμβαση θα προβλέπει τον διπλασιασμό της τιμής του εισιτηρίου, αυξάνοντας έτσι το κόστος μετακίνησης για τους Έλληνες πολίτες αλλά και πλήττοντας την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Σήμερα, τα περιφερειακά αεροδρόμια είναι στην πλειοψηφία τους κερδοφόρα και σε θέση να αποζημιώνουν όσα από αυτά είναι ελλειμματικά. Άρα δεν επιβαρύνουν με κανένα τρόπο τα δημόσια ταμεία. Η ενέργεια αυτή, η οποία κινείται στα όρια της νομιμότητας, πραγματοποιείται την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών ενώσεων και των τοπικών κοινωνιών που πλήττονται αντιτίθενται στην εκποίηση τους. Η πώληση της δημόσιας αυτής υποδομής προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον και ως ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά της αντίθεση μας σε αυτή».

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, ο κ. Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου τότε του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης υπογράφει την παραχώρηση, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι:

«Λέτε για μεταρρυθμίσεις. Να σας πω ένα παράδειγμα. Λέτε επένδυση την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων. Για πηγαίνετε κάτω να δείτε τι επιπτώσεις θα έχει. Σύσσωμη η κοινωνία των Χανίων, εργαζόμενοι, επιχειρηματικός κόσμος εναντιώνονται. Ξέρετε γιατί; Γιατί 500 χιλιάδες επιβάτες ήρθαν το 2013 από την Ryanair, να πούμε και το όνομα της εταιρείας, η οποία έχει πει ότι αν ιδιωτικοποιηθεί, εγώ θα σηκωθώ και θα φύγω. (ΣΣ όπως και έγινε, έκοψε πάρα πολλές πτήσεις) Διότι ο ιδιώτης θα κοιτάξει να βάλει τέτοια τέλη που θα κάνει ασύμφορη τη χρήση. Και ξέρετε τι σημαίνει 500 χιλιάδες προσγειώσεις επιβατών στο αεροδρόμιο των Χανίων για τον τουρισμό; Αφήστε τα λοιπόν. Δεν έχετε σχέδιο. Θέλετε να εξυπηρετείτε ημετέρους και πολιτικά είστε ουραγός της Μέρκελ στην Ευρώπη».

Στις 29 Νοεμβρίου 2014, στην ομιλία του στη Λαμία, όταν μίλησε περί νταουλιών και ζουρνάδων, ο κ. Τσίπρας:

«Στόχος της τρόικας δεν είναι τα δανεικά, είναι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο δημόσιος πλούτος της χώρας... Τη χώρα θέλουν να μετατρέψουν σε αποικία χρέους, να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό, να καταστρέψουν τους μικρομεσαίους να καταστρέψουν το κοινωνικό κράτος, να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι».

Στις 30 Νοεμβρίου 2014, στην ομιλία του στα Ιωάννινα, ο κ. Τσίπρας:

«Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή είναι η δική τους στρατηγική. Απέναντι στην στρατηγική αυτή, αντιπαραθέτουμε την δική μας: την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με σοβαρό σχεδιασμό, αντίστοιχο στις κοινωνικές ανάγκες».

Φτου σας ρε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ Ενώσεως Κέντρου και ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ορατή από όσους είναι εκτός του χώρου.
Τέλος πάντων η συζήτηση ήταν για τις καφρίλες Πολάκη και τις απειλές περί δεύτερης φοράς.Εάν μέχρι στιγμής οι συριζαίοι την βγάζουν μόνο με μερικές κασέτες που απεικονίζουν την αισθητική τους και κάποια δικόγραφα είναι επειδή τελικά το σχέδιο Πολάκη να βάλουν κάποιους φυλακή δεν εφαρμόσθηκε.
Εάν το έκαναν μετά θα έμπαιναν οι ίδιοι.Μάλλον κάποιος εκεί κατάλαβε ότι όταν έχεις 35% στην καλύτερη στιγμή σου δεν σε συμφέρει να βάλεις άλλους στη φυλακή γιατί μετά θα μπεις ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:47 Εισαι δημοσιος υπαλληλος και δεν ξερεις να στειλεις ενα μειλ και ολη μερα μαλακιζεσαι στο φβ? Μεταταξη σε ταμειο κινηματογραφου, σε χωραφια, να σπας πετρες ή σε κατι που ισως τελικα να εισαι χρησιμος τελος παντων. Δε θα πας πισω την επανασταση μας μικρε μου αχρηστε. Αργομισθιες τελος.
Δε θελεις μεταταξη? κανεις κλικες? σαμποταρεις την υπηρεσια κλπ?
Διαπομπευση σε ειδικο τηλεοπτικο καναλι πανελληνιας εμβελειας που θα γελοιοποιουνται οι αχρηστοι κομματοσκυλοι σαμποταριστες της νεας ελλαδας και εχθροι του λαου.
Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω. :smt005: ναι εγω. αμισθι. ευχαριστως..
Ένας χαρακτηρισμός που απέδιδαν οι αντιπολιτευόμενοι ομοϊδεάτες τους σε όλα αυτά τα καθεστώτα, ήταν ο χαρακτηρισμός..."γραφειοκρατικά" (αν και ο όρος αφορούσε την εξουσία τους). :smt005:

Η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική. Απαξίωσες τον σύντροφο διευθυντή της τάδε ΔΕΚΟ; Κλείσιμο σε στρατόπεδο φυλακή και να σπας πέτρες.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Πως θα χειριστεί το Μάτι την επόμενη φορά ξέχασε να αναφέρει ο Κρητίκαρος.
Θα το σβήσει με τη μαγκιά του;
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 18:42 Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ευκλειδη ,εγώ δε θέλω μόνο να «διαφημίζουμε» το ηθικό πλεονέκτημα!!
Τοχουμε έτσι κι αλλιώς και το αποδείξαμε!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
Δηλαδή :
-θέλω πχ μια Τραπεζα από τις 4 να περάσει στον έλεγχο του δημοσίου και βέβαια να φύγει ο Στουρνάρας από τη διοικηση της Τράπεζας της Ελλάδας γιατί λειτούργησε ως Πέμπτη φάλαγγα εναντίον μας τα προηγούμενα χρόνια .

-θέλω να αντιστραφεί το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων (πχ των αεροδρομίων) που αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε το 15, γιατί τώρα και λόγω κορωναϊού μας ζητάνε και αποζημιώσεις από πάνω.

-θέλω ένα άλλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης τώρα που με την προσπάθεια όλων μας βγήκαμε από τα μνημόνια ,που να μην επαναλαμβάνει μόνο τη στήριξη των φτωχών αλλά και τη σοβαρή στήριξη των μικρομεσαίων ,αποσπώντας ταυτοχρονα πλούτο και ισχυ από αυτούς που έχουν τα πολλά και βγήκαν σχετικά αλώβητοι από την κρίση .Δηλαδη θέλω να αμείψουμε την εργασία του εργάτη,τη διανοητική επάρκεια και δεξιότητα του επιστήμονα ,την παραγωγή του αγρότη και όχι μόνο η κυρίως τον εργοδότη,το υλικό ,το μεσάζοντα !

-θέλω ένα κράτος που θα είναι επιτελικό γιατί θα κάνει ΜΟΝΟ 4 δουλειές:θα παράγει το σχέδιο,θα μοιράζει τα χρήματα,θα θέτει τους κανόνες και θα εκτελεί ετήσιο τελικό ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ έλεγχο όλων των αποκεντρωμένων του δομών και της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα κάνουν ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που σήμερα συνεχίζει να κάνει ένα διεφθαρμένο και πελατειακό κεντρικό κράτος που έχει φτιαχτεί 70 χρόνια τώρα (με παραλλαγές.
Έτσι θα ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,γιατί αλλιώς εμείς θα φωνάζουμε για ηθική και αυτοί θα κάνουν «απευθειας ανάθεση» των δις που μάζεψες με ένα μηχανισμό πρόθυμε και υπάκουο γιατί τσιμπάει κομμάτι της πίτας παρανόμως…..
-θέλω τέλος να τιμωρηθούν αυτοί που χρεωκοπησαν τη χώρα και όλοι αυτοί που τους βοήθησαν .Αρα θέλω θεσμικά μέτρα για την επιτάχυνση της Δικαιοσυνης και την εφαρμογή της (πχ μαζικές προσλήψεις δικαστών,ενοποίηση σε ένα στάδιο προανάκρισης και κυριας ανάκρισης και όχι αναβολή σε δικές μεγαλύτερη από δυο μήνες για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ) Η τιμωρία των τρωκτικών που χρεωκοπησαν τη χώρα δεν είναι ούτε σκανδαλολογία,ούτε εμμονή ,ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Θέλω πολλά ,αλλά δεν θα τα πούμε όλα από εδώ..έχουμε συνέδριο μπροστά ….
Είναι ΤΕΛΟΣ προφανές πως για να γίνουν αυτά (ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΕΤΣΙ;)
θελουμε:
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που θα το φτιάξουμε έτσι όπως ,ακροθιγώς, είπα παραπάνω .Η δημοκρατία και τα δικαιώματα μόνο ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ !

ΜΑΖΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που να αντιστοιχίζεται με το 32% της κοινωνίας που και στην ήττα μας ,ακούμπησε την ελπίδα της πάνω μας και δεν επιτρέπεται πλέον να είναι εκτός των οργανωμένων μας δυνάμεων (με οποιαδήποτε πρόφαση «καθαρότητας»

ΑΡΧΗΓΟ τον Αλεξη Τσίπρα ,που ήταν ο μόνος ΗΓΕΤΗΣ της αριστεράς που την κρίσιμη στιγμή που έσπαγε το προηγούμενο κοινωνικό συμβόλαιο του δικομματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είπε το «πάμε να κυβερνήσουμε» και φτάσαμε στο 36,5% συσπειρώνοντας με το λόγο και την παρουσία του και ταξικά και πολιτικά τα κοινωνικά στρώματα των κάτω ,της νεολαίας και σοβαρού κομματιού των μεσαίων (που οι τελευταίοι μας γύρισαν την πλάτη γιατί μετά την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 18 έπρεπε η ανακούφιση της να είναι ΑΜΕΣΗ και όχι απλά να θωρακίζουμε τη χώρα με 37,5 δις ,έφταναν και τα 30…)

Αυτά …. Χαιρετισμούς απ τα Σφακια !
τυπικές vulgar μαρξιστικές παπαριές, τα ίδια με το πασοκ, η κατάληξη γνωστή αφού μπούρδες λέμε, δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο μόνο ένας αόριστος ευμετάβλητος χυλός ο "λαός", ε τελικά δεν βουτάμε στο μέλι βλάκες είμαστε; ταξίδια για ψώνια στα παρίσια λονδίνα, πισίνες, ακίνητα στο κέντρο ,τσοχαντζόπουλος κλπ. Ποιος έχει αντοχές (εκτός αν έχει άμεσο προσωπικό όφελος) να ψηφίζει τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε μία αιώνια επανάληψη;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τα 37 δις πλεόνασμα ήταν από την μεσαία τάξη λέει το σίχαμα.οι μισθωτοί κάναν ζωάρα με τα 400 ευρω
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εικόνα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Η ποιά; χαχαχαχαχα
-_-
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρχέλαος έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:14 Θα μας πει ο Πολάκης πόσες μόνιμες προσλήψεις έκανε σε ιατρικό προσωπικό αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό ιδίως για ΜΕΘ κλπ;
Μπορείς να μπεις στο σάιτ του Υπουργείου Υγείας και να το δεις μόνος σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:47 Εισαι δημοσιος υπαλληλος και δεν ξερεις να στειλεις ενα μειλ και ολη μερα μαλακιζεσαι στο φβ? Μεταταξη σε ταμειο κινηματογραφου, σε χωραφια, να σπας πετρες ή σε κατι που ισως τελικα να εισαι χρησιμος τελος παντων. Δε θα πας πισω την επανασταση μας μικρε μου αχρηστε. Αργομισθιες τελος.
Δε θελεις μεταταξη? κανεις κλικες? σαμποταρεις την υπηρεσια κλπ?
Διαπομπευση σε ειδικο τηλεοπτικο καναλι πανελληνιας εμβελειας που θα γελοιοποιουνται οι αχρηστοι κομματοσκυλοι σαμποταριστες της νεας ελλαδας και εχθροι του λαου.
Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω. :smt005: ναι εγω. αμισθι. ευχαριστως..
ο πρωτος αχρηστος που θα πρεπει να ξαποστειλεις, ειναι ο πολακης :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Πολακαρος , γιγα Πολακαρος , μετά τι ; Ωμέγα Πολακαρος; Μεκα Πολακαρος;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”