!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Samsung Fold2

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Samsung Fold2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:06 ε τωρα πια υπαρχει διαφορα στην εμπειρια χρησης.
Στην πράξη τι παραπάνω κάνεις; Πήρα 1-2 φορές κινητό γιατί είχε αυτό ή εκείνο το χαρακτηριστικό, το οποίο εκ των υστέρων μπορεί να χρησιμοποιούσα ελάχιστα.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:51
Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:45
Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:38

:003: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Η λογικότητα είναι συνάρτηση και των εισοδημάτων.
Αν κάποιου του περισσεύουν 2-3000 Ευρω το μήνα (π.χ. σίνιορ επαγγελματίας στην δυτική Ευρώπη), μια χαρά λογική είναι η τιμή.
Προφανώς δεν πρόκειται για κινητά που απευθύνονται στον μέσο Έλληνα.
γκουλαγκ να στρωσετε χαρακτηρα
Παρακαλώ να μπούν στην άκρη τα κουμμουνιστικά μίση για τους τίμια εργαζόμενους έχοντες.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:54
hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:48 Άρα αν σου περισσεύουν 10 εκατομμύρια, 3 εκατομμύρια θα ήταν μια λογική τιμή;
Αν μου περίσσευαν 10 εκατομμύρια το μήνα, θα έδινα τα 3 για να πάρω κάτι.
Τι σχέση έχει το αν τα έδινες για να πάρεις κάτι με το αν είναι λογική τιμή; Αν σου πουλούσα 1 κιλό φακές για 3 εκατομμύρια ευρώ, θα το έβρισκες λογική τιμή γιατί σού περισσεύουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:48 Άρα αν σου περισσεύουν 10 εκατομμύρια, 3 εκατομμύρια θα ήταν μια λογική τιμή;
Όποιος μπορεί ας το αγοράσει και δεν μας πέφτει λόγος. Η τιμή είναι εξωπραγματική και δικαιολογείται σε κάποιο μικρό βαθμό από το νέο concept.

Στην Ελλάδα, σε λίγο θα το ζητάνε δώρο τα πιτσιρίκια από το μπαμπά ο οποίος θα ψάχνει περισσευούμενο νεφρό.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:56
Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:51
Δημοκρατικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:45
Η λογικότητα είναι συνάρτηση και των εισοδημάτων.
Αν κάποιου του περισσεύουν 2-3000 Ευρω το μήνα (π.χ. σίνιορ επαγγελματίας στην δυτική Ευρώπη), μια χαρά λογική είναι η τιμή.
Προφανώς δεν πρόκειται για κινητά που απευθύνονται στον μέσο Έλληνα.
γκουλαγκ να στρωσετε χαρακτηρα
Παρακαλώ να μπούν στην άκρη τα κουμμουνιστικά μίση για τους τίμια εργαζόμενους έχοντες.
ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΧΧΙΙΙΙΙ Κ ΚΟΜΘΟΥΝΙΙΙ - Δεν υπαρχει μεγαλυτερη προσβολη

Επικουρειος αντικαταναλωτισμος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ST48410 έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:55
talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2020, 14:06 ε τωρα πια υπαρχει διαφορα στην εμπειρια χρησης.
Στην πράξη τι παραπάνω κάνεις; Πήρα 1-2 φορές κινητό γιατί είχε αυτό ή εκείνο το χαρακτηριστικό, το οποίο εκ των υστέρων μπορεί να χρησιμοποιούσα ελάχιστα.
ξεχωρα απο τα εξαιρετικα χαρακτηριστικα επεξεργαστη καμερα 5G κλπ, το ανοιγεις και εχει διασταση ipad mini η οθονη με εξαιρετικη αναλυση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:00
ξεχωρα απο τα εξαιρετικα χαρακτηριστικα επεξεργαστη καμερα 5G κλπ, το ανοιγεις και εχει διασταση ipad mini η οθονη με εξαιρετικη αναλυση.
Το φαντάζομαι αυτό. Ωστόσο ποια είναι η χρήση εκείνη που θα δικαιολογήσει αυτή την επένδυση; Γράφεις τόσα πολλά emails από το κινητό που θα μπορούσες να πεις ότι το κάνεις πιο εύκολα; Κάνεις τόσο πολύ browsing καί βοηθάει στην ανάγνωση; Δηλαδή γιατί να κουβαλάω ένα ακριβό αναδιπλούμενο τάμπλετ πάνω μου; Σπίτι έχω pc, στη δουλειά το ίδιο και στις μετακινήσεις διαβάζω αν θέλω κάτι από το κινητό. Που θα μου λύσει τα χέρια; Αν ας πούμε ήθελα να πηγαίνω σε πελάτες και να τους δείχνω πράγματα σε μεγαλούτσικη οθόνη, πιο φτηνά θα μου βγει ένα καλό τάμπλετ.

Αυτό που χρόνια θέλω και δεν το βλέπω να γίνεται είναι ένα κινητό που θα τρέχει χωρίς περικοκλάδες όλες τις εφαρμογές των desktop windows. Για κάτι τέτοιο θα πλήρωνα κάτι παραπάνω από αυτά που δίνω για κινητό, και θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:58
Τι σχέση έχει το αν τα έδινες για να πάρεις κάτι με το αν είναι λογική τιμή; Αν σου πουλούσα 1 κιλό φακές για 3 εκατομμύρια ευρώ, θα το έβρισκες λογική τιμή γιατί σού περισσεύουν;
Τι αρλούμπες είναι αυτές;

Eδώ δεν σε πουλάει κανείς υπερκοστολογημένες φακές, αλλά Snapdragon SM 865+, 12 GB RAM, 512 GB μνήμη, οθόνη μεγέθους τάμπλετ με αναλύσεις τύπου 2208 x 1768.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εσύ λες αρλούμπες. Όχι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει.

Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει όλο αυτό το technobabble που ξέρεις 25.000 φορές λιγότερο από μένα τι σημαίνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:14 Εσύ λες αρλούμπες. Όχι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει.

Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει όλο αυτό το technobabble που ξέρεις 25.000 φορές λιγότερο από μένα τι σημαίνει;
H αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μπακάλης για να τα ξέρω καλά αυτά.

Κατά τα άλλα, πόσο έπρεπε να είναι η τιμή για κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά, όταν δίνεις 200-300 για να πάρεις πολύ κατώτερα που πραγματικά κοστίζουν όσο οι φακές.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν σε κόβω να είσαι κάτι παραπάνω από ψήστης μπιφτεκιών σε Burger King με τις ασυναρτησίες που λες. Το πολύ-πολύ υπάλληλος γραφείου σε καμμιά δημόσια υπηρεσία της πούτσας. Δεν μπορώ να φανταστώ παραγωγικό τομέα που οι εκτός τόπου και χρόνου παπαριές που λες να έχουν χρησιμότητα.

Πες μου πόσο κοστίζει η RAM ανά GB.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
talaipwros

ST48410 έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:07
talaipwros έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:00

Το φαντάζομαι αυτό. Ωστόσο ποια είναι η χρήση εκείνη που θα δικαιολογήσει αυτή την επένδυση; Γράφεις τόσα πολλά emails από το κινητό που θα μπορούσες να πεις ότι το κάνεις πιο εύκολα; Κάνεις τόσο πολύ browsing καί βοηθάει στην ανάγνωση; Δηλαδή γιατί να κουβαλάω ένα ακριβό αναδιπλούμενο τάμπλετ πάνω μου; Σπίτι έχω pc, στη δουλειά το ίδιο και στις μετακινήσεις διαβάζω αν θέλω κάτι από το κινητό. Που θα μου λύσει τα χέρια; Αν ας πούμε ήθελα να πηγαίνω σε πελάτες και να τους δείχνω πράγματα σε μεγαλούτσικη οθόνη, πιο φτηνά θα μου βγει ένα καλό τάμπλετ.

Αυτό που χρόνια θέλω και δεν το βλέπω να γίνεται είναι ένα κινητό που θα τρέχει χωρίς περικοκλάδες όλες τις εφαρμογές των desktop windows. Για κάτι τέτοιο θα πλήρωνα κάτι παραπάνω από αυτά που δίνω για κινητό, και θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο.
Αγαπητε με αυτη τη λογικη δε χρειαζεται να δωσεις πανω απο 50 ευρω για ενα σμαρτφον 5ετιας και απλως κουβαλα και ενα λαπτοπ και μια φωτογραφικη μηχανη στην πλατη
talaipwros

οριστε οι 2 οθονες σε σχεση με το Note8

Εικόνα

Εικόνα

οπως βλεπεις η μικρη οθονη ειναι απολυτα λειτουργικη και η μεγαλη οθονη ειναι ενα ταμπλετ.
για τα χαρακτηριστικα του, μην σου πω ειναι και φτηνο
Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2020, 16:28 Δύσκολα
.. μάλλον στο επόμενο note θα παω. Ας δοκιμαστεί πρώτα και βλεπομε

δες τη φωτο και συγκρινε
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

hellegennes έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:37 Δεν σε κόβω να είσαι κάτι παραπάνω από ψήστης μπιφτεκιών σε Burger King με τις ασυναρτησίες που λες. Το πολύ-πολύ υπάλληλος γραφείου σε καμμιά δημόσια υπηρεσία της πούτσας. Δεν μπορώ να φανταστώ παραγωγικό τομέα που οι εκτός τόπου και χρόνου παπαριές που λες να έχουν χρησιμότητα.

Πες μου πόσο κοστίζει η RAM ανά GB.
Aυτά όμως είναι απλά εικασίες, ενώ το δεδομένο είναι ότι είσαι ένας μπακάλης, γι αυτό και κάνεις τέτοιες αστείες ερωτήσεις.

Τα 12 GB RAM είναι σαφώς ακριβότερα απο τα 3-4 GB RAM (τα οποία έχει το κινητό σου και τα έχεις πληρώσει επίσης παραπάνω απ όσο κάνoυν ως απάρτιο)

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

talaipwros έγραψε: 26 Σεπ 2020, 21:26 Ήρθε

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ τρέξε να το τσεκάρεις, θα σου ερθει ταμαμ
Νοιώθω ευάλωτα γυμνός χωρίς ιΟς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα