αν δεν το πιάσατε έγινε το τεστ.άσχημα τα πράγματα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
στην ολλάνδία σε περνάνε για άραβαΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:20 Έλα ρε οι λαθρομετανάστες φοβόντουσαν μην απελαθούν και η Ελλάδα είναι γεμάτη λευκούς; Απαράδεκτα πραγματα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αυτοί οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιοι με την αριστερά να είναι ανύπαρκτη εκεί βγάζουν 90 και 86; Αν είχαν δηλαδή και δυνατή αριστερά ζήτημα να έφταναν το 75 σε IQ. Αβορίγινες τα μπρατάνια σα να λέμε.Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:07
Η Ελλάδα είναι σχετικά χαμηλότερη λόγω της χαβαλεδο-αντιμετώπισης των PISA tests και φυσικά λόγω προσφύγων/μεταναστών που δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν τη γλώσσα σωστά ώστε να αποδίδουν καλύτερα στα tests.
Οι αριστεροί, επίσης, ειδικά της συριζο-νομοταξίας, ρίχνουν τον γενικό δείκτη κατά -10 μονάδες, περίπου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά ούτε και δυσφήμισε τη χώρα
όντως πέρασε δύσκολα και όντως όσο πιο πίσω στο χρόνο πηγαίνεις τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μετανάστες
αμφιβάλλει κανείς ότι αντιμετώπισε ρατσισμό;
μίλησε όμως και θετικά, όπως για την αντίληψη του πατέρα του για την Ελλάδα και την ελληνική κουλτούρα
ας αντιμετωπίσουμε τις αλήθειες με θάρρος και όχι με φόβο και στρουθοκαμηλισμό
το παιδί αυτό εργάστηκε σκληρά και πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο
βγαίνει στα μεγαλύτερα γήπεδα του ΝΒΑ και κρατάει την ελληνική σημαία
δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω
ο Αντετοκούμπο αγαπάει την Ελλάδα, αλλά προφανώς θα εκφράσει και κάποια παράπονα
και όχι αδίκως
όντως πέρασε δύσκολα και όντως όσο πιο πίσω στο χρόνο πηγαίνεις τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μετανάστες
μίλησε όμως και θετικά, όπως για την αντίληψη του πατέρα του για την Ελλάδα και την ελληνική κουλτούρα
ο Αντετοκούμπο αγαπάει την Ελλάδα, αλλά προφανώς θα εκφράσει και κάποια παράπονα
και όχι αδίκως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:30 δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
και όχι αδίκως
όχι οκ.θα πεις ευχαριστώ γιατί δεν υπάρχει μικρότερο νόμισμα και σου δίνω παραπάνω αλλιώς δεν παίρνεις μία
Τα πράγματα είναι απλά. Οι έλληνες ως λαός έχουν για ιστορικούς λόγους αντί ισλαμικά συναισθήματα αρκετοί. Συνεπώς αν ένας δημοσιογράφος ή πολιτικός θέλει να καλλιεργήσει κλίμα κατά των μεταναστών γενικά είναι πιο βολικό να τους παρουσιασει ως μουσουλμάνους όλους από ότι να τους παρουσιάσει ως πεντηκοστιανούς κτλ.Azuka έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:23Και εμάς την γκανέζικη(αλλά και την αφρικανική κοινότητα γενικα) μας θεωρούν μουσουλμάνους αν και οι περισσότεροι είμαστε χριστιανοί.Γι αυτό μεγάλο ρόλο έχουν παίξει τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι που έχουν ζωγραφίσει την βολική εικόνα του όποιος δεν έχει ελληνική καταγωγή άμεσα είναι μουσουλμάνος.mao mao έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:02κάτι παρόμοιο μου έλεγε και ένας Βρετανός με ινδική καταγωγή. Όλοι οι λευκοί Βρετανοί θεωρούν οτι είναι μουσουλμάνος.Azuka έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:00 Εχει δίκιο σε όσα είπε.Έχω καταγωγή απο Γκάνα και είμαι πεντηκοστιανός στο θρήσκευμα.Ζω στην Ελλάδα σχεδόν όλη μου την ζωή.Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο ότι νιώθω μη αποδεκτός λόγω του χρώματος μου.Με εξοργίζει η νοοτροπία ότι μετανάστης σημαίνει μουσουλμάνος Προσωπικά έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να με θεωρούν μουσουλμάνο μόνο και μόνο επειδή κατάγομαι απο γονείς μετανάστες(είμαι έλληνας πολίτης υπόψιν).Καταλαβαίνω ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει προχειρα διαθέσιμο έναν θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής(γιατί αν είχε θα έβλεπε ότι οι χριστιανοί(όχι μόνο οι πεντηκοστιανοί) υπερτερούν νότια της Σαχάρας) αλλά στην εποχή του διαδικτύου και όταν ακούει το όνομα μου(Πολ) και με θεωρεί ακόμα μουσουλμάνο ε τότε χάνω την υπομονή μου.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ταυτίζεται ισλάμ και μετανάστες.Οι μετανάστες απο ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής,Πακιστάν,Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές ναι είναι μουσουλμάνοι.Οι περισσότεροι μαύροι όμως είμαστε χριστιανοί.Καταλάβετε το επιτέλους.αναγκαστικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
οκ οκ.μακριά από τεστ όμως από δω και πέρα.το ίδιο και ο νιου μοντελ
ντουντ, το παλιό συνολικά το μπάκαπ του πρέπει να ήτανε καμμιά 20αριά γίγα, εγώ σε λέω ότι ήτανε και 100 δε γαμείς, ακόμη και το μπάντγουηντθ να εννοάς δε πούστεν δηλαδή, δε θα βάλει μόνον ο μάε τη γάτα του να κλαίει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δημοκράτης
Φυσικά και όχι. Συνήθως για ισπανοmao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:28στην ολλάνδία σε περνάνε για άραβαΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:20 Έλα ρε οι λαθρομετανάστες φοβόντουσαν μην απελαθούν και η Ελλάδα είναι γεμάτη λευκούς; Απαράδεκτα πραγματα![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το μονο αρνητικο στις δηλωσεις αντεντοκουνμπο ειναι οτι καποιοι πυ τις διαβαζουν εκει θα κανουν συνειρμους με την αμερικανικη πραγματικοτητα
την παρελθουσα ξερω γω ισως κ την τωρινη
κατι που δεν ισχυει με την καμια!
αλλα δεν ηθελε να πει ο ανθρωπος αυτο προφανως.ισως παρασυρθηκε απο την ρητορικη κ το κλιμα εκει των ημερων.εννοουσε τον κοιτουσαν σαν ξενο καποιοι,που δεν ειπε ψεμματα,η καθημερινοτητα του.
τωρα για την παρανομια και το αγχος,εχει δικιο τι να λαμε,την καθημερινοτητα του εξιστορει!
και στην αμερικη τα ιδια τραβανε οσοι δεν εχουν παρει υπηκοοτητα.
την παρελθουσα ξερω γω ισως κ την τωρινη
κατι που δεν ισχυει με την καμια!
αλλα δεν ηθελε να πει ο ανθρωπος αυτο προφανως.ισως παρασυρθηκε απο την ρητορικη κ το κλιμα εκει των ημερων.εννοουσε τον κοιτουσαν σαν ξενο καποιοι,που δεν ειπε ψεμματα,η καθημερινοτητα του.
τωρα για την παρανομια και το αγχος,εχει δικιο τι να λαμε,την καθημερινοτητα του εξιστορει!
και στην αμερικη τα ιδια τραβανε οσοι δεν εχουν παρει υπηκοοτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 25 Ιούλ 2020, 01:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ισπανό από Κόρδοβα.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:51Φυσικά και όχι. Συνήθως για ισπανοmao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:28στην ολλάνδία σε περνάνε για άραβαΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:20 Έλα ρε οι λαθρομετανάστες φοβόντουσαν μην απελαθούν και η Ελλάδα είναι γεμάτη λευκούς; Απαράδεκτα πραγματα![]()
-
Δημοκράτης
Στο εξωτερικό αν εισια Έλληνες συνήθως σε περνάνε για Ισπανό. Ακόμα και οι Ισπανοί. Μερικές φορές και για ιτλαο. Δεν ξέρω γιατί αλλά εκεί πάει το μυαλό τους. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι μοιάζεις με άραβα προφανώς δεν έχεις δει ποτέ σου αραβαmao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:54Ισπανό από Κόρδοβα.![]()
Εγώ ξέρω γιατί. Η Ισπανία ήταν αραβική χώρα για 700 χρόνια.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 01:04Στο εξωτερικό αν εισια Έλληνες συνήθως σε περνάνε για Ισπανό. Ακόμα και οι Ισπανοί. Μερικές φορές και για ιτλαο. Δεν ξέρω γιατί αλλά εκεί πάει το μυαλό τους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν ερχονται τουριστες ισπανοι και δεν τους ξερω φατσικα καλα
αλλα οκ αν κρινω αποα υτους,μπα!δεν μοιαζουμε

ουτε και με αραβες οι περισσοτεροι φερνουν νομιζω
μηπως εξω απλα μας μπερδευουν απο τις γλωσσες μας; την προφορα τους;διοτι ειναι γνωστο οποιος ελληνας μαθει ισπανικα εχει αψογη προφορα κ το αντιστροφο
μια φορα με ιταλους πραγματι μας μπερδευουν,φατσικα μιλωντας αλλα οχι ολους,καποιοι βορειοι διαφερουν αρκετα
αλλα οκ αν κρινω αποα υτους,μπα!δεν μοιαζουμε

ουτε και με αραβες οι περισσοτεροι φερνουν νομιζω
μηπως εξω απλα μας μπερδευουν απο τις γλωσσες μας; την προφορα τους;διοτι ειναι γνωστο οποιος ελληνας μαθει ισπανικα εχει αψογη προφορα κ το αντιστροφο
μια φορα με ιταλους πραγματι μας μπερδευουν,φατσικα μιλωντας αλλα οχι ολους,καποιοι βορειοι διαφερουν αρκετα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση