Αυτός που ενοχοποιείται ήταν προϊστάμενός του. Σήμερα δεν είναι. Μέχρι και 'γω το κατάλαβαperseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:47Φοβοταν το 18 ,φοβοταν και το 19 που κυβερνηση ηταν η νεαδημοκρατια?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
-
talaipwros
Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
οχι, διοτι τωρα λειτουργει καλυτερα η δικαιοσυνη και οι επικεφαλεις του κρατους δεν ειναι ο Αλ Καπονε και η συμμορια του σε τσιγγανικη εκδοσηΥδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:49Και δε φοβάται τώρα που οι εκβιαστές του είνια στελέχη της κυβέρνησης του Κούλη; Ο ένας αντιπεριφεριάρχης και ο άλλς Γενικός Γραμματέας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Ματθαιόπουλος είναι συνταξιούχος.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:49 Και δε φοβάται τώρα που οι εκβιαστές του είνια στελέχη της κυβέρνησης του Κούλη; Ο ένας αντιπεριφεριάρχης και ο άλλς Γενικός Γραμματέας
να χαρεις, μην αρχισεις παλι το ανεκδοτο με τον παππου που γαμαει τρεις φορες το βραδυ τη γραι του και λεει την ατακα ελα μετα στο καφενειο να πεις δε σε πηδηξα.perseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:48Ελα να σε πηδηξω θα σου δωσω και 5 ευρω αλλα μην εισαι απλυτος οπως τις αλλες φορες
Περσεους: λαμογιο - πουτανακι των αριστερων νταβαδων του
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Τώρα είανι κυβέρνηση οι "θα τους λιώσουμε", θα βγάλουμε τις κουκούλες απ΄οτους προστατευομενους μάρτυρες", "η Ελλάδα είνια μικρή χώρα, τίποτα δε μένει κρυφό για αυτο ας προσέχουνε τι καταθέτουνε"talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:50
οχι, διοτι τωρα λειτουργει καλυτερα η δικαιοσυνη και οι επικεφαλεις του κρατους δεν ειναι ο Αλ Καπονε και η συμμορια του σε τσιγγανικη εκδοση
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αλλα μου ελεγες οταν σου τον εχωναYochanan έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:52να χαρεις, μην αρχισεις παλι το ανεκδοτο με τον παππου που γαμαει τρεις φορες το βραδυ τη γραι του και λεει την ατακα ελα μετα στο καφενειο να πεις δε σε πηδηξα.
- perseus
Τωρα δηλαδη θα κυνηγησει αυτους που εφαγαν τα λεφτα το 2007.talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:50οχι, διοτι τωρα λειτουργει καλυτερα η δικαιοσυνη και οι επικεφαλεις του κρατους δεν ειναι ο Αλ Καπονε και η συμμορια του σε τσιγγανικη εκδοσηΥδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:49Και δε φοβάται τώρα που οι εκβιαστές του είνια στελέχη της κυβέρνησης του Κούλη; Ο ένας αντιπεριφεριάρχης και ο άλλς Γενικός Γραμματέας
- perseus
Δηλαδη λες οτι βγαίνοντας η νεαδημοκρατια ηθελε να μιλησει αλλα βλεποντας ότι κάνατε τον αλλο υπευθυνο της καταστροφής γγ φοβηθηκε και περίμενε να δει πως θα εξελιχθεί η κατασταση με τον ματθαιοπουλοπατησιωτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:51Ο Ματθαιόπουλος είναι συνταξιούχος.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:49 Και δε φοβάται τώρα που οι εκβιαστές του είνια στελέχη της κυβέρνησης του Κούλη; Ο ένας αντιπεριφεριάρχης και ο άλλς Γενικός Γραμματέας
επιτέλους βγήκες από τη ντουλάπα, πισωλουριά!perseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:54Αλλα μου ελεγες οταν σου τον εχωναYochanan έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:52να χαρεις, μην αρχισεις παλι το ανεκδοτο με τον παππου που γαμαει τρεις φορες το βραδυ τη γραι του και λεει την ατακα ελα μετα στο καφενειο να πεις δε σε πηδηξα.perseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:48
Ελα να σε πηδηξω θα σου δωσω και 5 ευρω αλλα μην εισαι απλυτος οπως τις αλλες φορες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
elchav έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:59επιτέλους βγήκες από τη ντουλάπα, πισωλουριά!perseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:54Αλλα μου ελεγες οταν σου τον εχωναYochanan έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:52
να χαρεις, μην αρχισεις παλι το ανεκδοτο με τον παππου που γαμαει τρεις φορες το βραδυ τη γραι του και λεει την ατακα ελα μετα στο καφενειο να πεις δε σε πηδηξα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
με ποιανου κομματος την υποστηριξη εγινε αντιπεριφερειαρχης πελοπονησσου ο καπελιος;
πραγματική τσιγγανικη μαφια που λεει ο ταλ
εθνολαικιστικο σκουπιδαριο και μποχα«Με προειδοποιούσε και με απειλούσε ότι θα πάθω μεγάλο κακό λέγοντας μου να παραιτηθώ από την υπόθεση και αν τολμήσω να γράψω κάτι εναντίον του όπως και εναντίον πολιτικών προσώπων ή συναδέλφων εμπλεκόμενων με την ποινική υπόθεση στο Μάτι και στην Κινέττα τότε θα με κυνηγούσαν όλοι μαζί ,θα με ξεσκίσουν, και ότι θα μου προκαλέσουν μεγάλη ζημιά την οποία εγώ εξέλαβα με τον τρόπο που μου το είπε ότι αφορούσε την ζημιά αυτή είτε την σωματική μου ακεραιότητα είτε την επαγγελματική μου καριέρα ή και τα δύο μαζί.» αναφέρει στην κατάθεση του ο κ. Λιότσιος ο οποίος επανέρχεται στο γραφείο του ανακριτή την επόμενη ημέρα για να καταθέσει συμπληρωματικά.
- perseus
Δεν εχω κρυψει οτι γαμω τους νεοδημοκρατες οπου τους βρισκω , είστε τα πουτανακια μουelchav έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:59επιτέλους βγήκες από τη ντουλάπα, πισωλουριά!perseus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:54Αλλα μου ελεγες οταν σου τον εχωναYochanan έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 11:52
να χαρεις, μην αρχισεις παλι το ανεκδοτο με τον παππου που γαμαει τρεις φορες το βραδυ τη γραι του και λεει την ατακα ελα μετα στο καφενειο να πεις δε σε πηδηξα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-