Τα παπαρια μου έκανες. Απλά έχεις πέσει στην λούπα, ή είσαι αναγκασμένος να είσαι στην λούπα, να συντηρείς ελπίδες όπου η Ε.Ε θα έρθει καβάλα στο άλογο να σώσει την Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:08 Το έκανα ήδη. Άμα δεν έχεις τα κοχόνες να αναγνωρίσεις ότι έκανες λάθος δε φταίω εγώ.
Το θέμα άλλωστε δεν είναι οι κυρώσεις ως αυτοσκοπός αλλά η απειλή των κυρώσεων ως εργαλείο αποτροπής, το οποίο ισχύει από σήμερα.
Κατα τ' άλλα είμαστε μόνοι μας. Sure Jan.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι νέα από τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας;
Re: Κυρώσεις στην Τουρκία; Από Σεπτέμβριο και αν.
- wooded glade
Εμένα η στιχομυθία Μπορέλ - Καρρενμπάουερ μου φάνηκε ως εξής:
Πάει ο Μπορέλ στην Καρρενμπάουερ να κόψει κίνηση τι θα του πει αυτή και λέει για το Ελληνοαιγυπτιακό σύμφωνο.
Η άλλη του λέει "για, για".
Με τον ίδιο τρόπο μπαίνουμε εμείς σε μιά καφετέρια να δούμε Νόβα και προτού κόψουμε κίνηση, για να είμαστε ασφαλείς πετάμε ένα "για να δούμε τι θα κάνει η θρυλάρα σήμερα".
Πάει ο Μπορέλ στην Καρρενμπάουερ να κόψει κίνηση τι θα του πει αυτή και λέει για το Ελληνοαιγυπτιακό σύμφωνο.
Η άλλη του λέει "για, για".
Με τον ίδιο τρόπο μπαίνουμε εμείς σε μιά καφετέρια να δούμε Νόβα και προτού κόψουμε κίνηση, για να είμαστε ασφαλείς πετάμε ένα "για να δούμε τι θα κάνει η θρυλάρα σήμερα".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αν οι Ευρωπαίοι και οι Ελληνες στρατηγοί ακολουθούν την τακτική "διαίρε και βασίλευε" έχει καλώς. Τι εννοώ.Echelon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57 Οι καρεκλοκενταυροι του γελοίου, όπως το κατάντησαν, οικοδομήματος που λέγεται Ε.Ε για μια ακόμη φορά έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Συνεδρίασαν για να ΜΗΝ αποφασίσουν τίποτα. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η σημερινή συνεδρίαση ήταν συνέχεια την συνεδρίασης της 13ης Ιουλίου όπου είχε αποφασιστεί να συζητηθούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Να υπενθυμίσουμε σε περίπτωση που κάποιος έχει χάσει τις ημέρες πως σήμερα είναι 28 Αυγούστου.
Τι αποφάσισαν λοιπόν οι μπουχεσες της Ε.Ε; Ότι θα καταρτιστεί μία λίστα με πιθανές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, η οποία θα συζητηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου.![]()
Ακόμη και η ΕΣΣΔ θα φαινόταν όαση επιτελικού κράτους μπροστά σε αυτούς τους αμετανόητους καλοταισμενους γραφειοκράτες. Οι απίθανοι αυτοί τύποι απλά μεταθέτουν την ημερομηνία όπου θα χρειαστεί να αποφασίσουν το οτιδήποτε ελπίζοντας πως η Τουρκία θα χαλαρώσει τους ρυθμούς. Εννοείται φυσικά πως ο Ερντογάν, αιφνιδιασμενος και αυτός από τόση απάθεια, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Εν κατακλείδι. Είμαστε απολύτως μόνοι.
https://www.kathimerini.gr/1093719/arti ... ntos-mhnos
Οι Τούρκοι απέτυχαν ως λαός, προσωρινά θέλω να ελπίζω, γιατί δεν έχω τίποτα με τα παιδιά...
και. Φορτώθηκαν στην πλάτη τους έναν γουρουνοτρίχη, έναν αδίστακτο, κοκορόμυαλο και μεγαλομανή μισότρελο φασίστα δικτάτορα, τελικά.
Ετσι η οικονομία τους πάει κατά διαόλου όπως και όλη η υπόλοιπη χώρα τους καθώς βυθίζεται στον σκοταδισμό του Ισλαμικού μεσαίωνα και
την διεθνή απομόνωση από τους ημιπολιτισμένους κατοίκους κάποιων κρατών.
Given time θα γαμηθούν συθέμελα από μόνοι τους. Απλά όταν βλέπω κάτι γλυψίματα από πλευράς Μέρκελ...απλά απορώ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- ΜπλεΜπουμπυς
βάρδια και πρέπει να βγάλει την υποχρέωση.Echelon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:01Έχεις να απαντήσεις κάτι επί του θέματος η απλά έχεις βάρδια και πρέπει να βγάλεις την υποχρέωση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:58Ποιοι καρεκλοκένταυροι της ΕΕ βρε παπάρα, οι ΥΠΕΞ των κρατών μελών ήταν αυτοί.Echelon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57 Οι καρεκλοκενταυροι του γελοίου, όπως το κατάντησαν, οικοδομήματος που λέγεται Ε.Ε για μια ακόμη φορά έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Συνεδρίασαν για να ΜΗΝ αποφασίσουν τίποτα. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η σημερινή συνεδρίαση ήταν συνέχεια την συνεδρίασης της 13ης Ιουλίου όπου είχε αποφασιστεί να συζητηθούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Να υπενθυμίσουμε σε περίπτωση που κάποιος έχει χάσει τις ημέρες πως σήμερα είναι 28 Αυγούστου.
Τι αποφάσισαν λοιπόν οι μπουχεσες της Ε.Ε; Ότι θα καταρτιστεί μία λίστα με πιθανές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, η οποία θα συζητηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου.![]()
Ακόμη και η ΕΣΣΔ θα φαινόταν όαση επιτελικού κράτους μπροστά σε αυτούς τους αμετανόητους καλοταισμενους γραφειοκράτες. Οι απίθανοι αυτοί τύποι απλά μεταθέτουν την ημερομηνία όπου θα χρειαστεί να αποφασίσουν το οτιδήποτε ελπίζοντας πως η Τουρκία θα χαλαρώσει τους ρυθμούς. Εννοείται φυσικά πως ο Ερντογάν, αιφνιδιασμενος και αυτός από αυτή την απάθεια, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Εν κατακλείδι. Είμαστε απολύτως μόνοι.
https://www.kathimerini.gr/1093719/arti ... ntos-mhnos
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Καταρχάς έχει ήδη αργήσει τραγικά να τεθεί σε ισχύ η απειλή. Θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει ήδη οι εχθροπραξίες εδώ και μέρες με αφορμή διάφορα περιστατικά, για να μην αναφέρουμε τον θαλάσσιο Αττίλα που βιώνει εδώ και μήνες η φουκαριάρα η Κύπρος, αλλά να είναι καλά η αγία Αγγέλα και οι δορυφόροι της. Δεύτερον ο Ερντογάν δεν δίνει πεντάρα τσακιστή για τα εργαλεία αποτροπής γιατί ξέρει ότι την κρίσιμη στιγμή, τα γνωστά τσιράκια είτε θα τον προστατεύσουν απόλυτα είτε θα φροντίσουν μετά από 40 συνεδριάσεις να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα επιβάλλοντας ξέρω γω απαγόρευση εισόδου στο έδαφος της ΕΕ σε τίποτα δευτεροτρίτους αξιωματούχους της Τουρκικής Εταιρίας Πετρελαίων, όπως έκαναν και για την Κύπρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:08 Το έκανα ήδη. Άμα δεν έχεις τα κοχόνες να αναγνωρίσεις ότι έκανες λάθος δε φταίω εγώ.
Το θέμα άλλωστε δεν είναι οι κυρώσεις ως αυτοσκοπός αλλά η απειλή των κυρώσεων ως εργαλείο αποτροπής, το οποίο ισχύει από σήμερα.
Κατα τ' άλλα είμαστε μόνοι μας. Sure Jan.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το Γιαβούζ τρυπάει από τον Απρίλιο στην Κύπρο (και θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου) και δεν τρέχει κάστανο.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
Ταδε εφη η επιτομη των μποτ για υποχρεωσεις και βαρδιες .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:37βάρδια και πρέπει να βγάλει την υποχρέωση.Echelon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:01Έχεις να απαντήσεις κάτι επί του θέματος η απλά έχεις βάρδια και πρέπει να βγάλεις την υποχρέωση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:58
Ποιοι καρεκλοκένταυροι της ΕΕ βρε παπάρα, οι ΥΠΕΞ των κρατών μελών ήταν αυτοί.
- ΜπλεΜπουμπυς
Καλως την και την αρχιμποταρα...Νon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:11Ταδε εφη η επιτομη των μποτ για υποχρεωσεις και βαρδιες .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:37βάρδια και πρέπει να βγάλει την υποχρέωση.Echelon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:01
Έχεις να απαντήσεις κάτι επί του θέματος η απλά έχεις βάρδια και πρέπει να βγάλεις την υποχρέωση;
Αντε σπασε ρα παπάρα !!!! ( εκανα ρημα τον ηπιες . )ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 20:31Καλως την και την αρχιμποταρα...
Θα σου εγραφα ενα μακροσκελες σεντονακι γιατι εισαι μποτ και γιατι δεν εχεις δικαιωμα να αποκαλεσεις οποιονδηποτε αλλον μποτ . αλλα αυτη τη βδομαδα ειμαι με τον καλο μου εαυτο .
- ΜπλεΜπουμπυς
Σαλτα και γλυψε το αφεντικο σου μπας και σου δωσει κανενα φραγκο να βγαλεις το μηνα βρε καραγκιοζη.Νon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:02Αντε σπασε ρα παπάρα !!!! ( εκανα ρημα τον ηπιες . )
Θα σου εγραφα ενα μακροσκελες σεντονακι γιατι εισαι μποτ και γιατι δεν εχεις δικαιωμα να αποκαλεσεις οποιονδηποτε αλλον μποτ . αλλα αυτη τη βδομαδα ειμαι με τον καλο μου εαυτο .
Δεν παν να γραψεις και τον ΑΓΩΝ ΣΟΥ .... ποιος παλι αρχιμποτ θα εισαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 04 Σεπ 2020, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω ειμαι το αφεντικο μου παραθρησκευτικο μποτ .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:03Σαλτα και γλυψε το αφεντικο σου μπας και σου δωσει κανενα φραγκο να βγαλεις το μηνα βρε καραγκιοζη.Νon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:02Αντε σπασε ρα παπάρα !!!! ( εκανα ρημα τον ηπιες . )
- ΜπλεΜπουμπυς
Φαινεται μεροκαματιαρη αποτυχημενεΝon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:05Εγω ειμαι το αφεντικο μου παραθρησκευτικο μποτ .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:03Σαλτα και γλυψε το αφεντικο σου μπας και σου δωσει κανενα φραγκο να βγαλεις το μηνα βρε καραγκιοζη.Νon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:02
Αντε σπασε ρα παπάρα !!!! ( εκανα ρημα τον ηπιες . )
Θα σου εγραφα ενα μακροσκελες σεντονακι γιατι εισαι μποτ και γιατι δεν εχεις δικαιωμα να αποκαλεσεις οποιονδηποτε αλλον μποτ . αλλα αυτη τη βδομαδα ειμαι με τον καλο μου εαυτο .![]()
Αφου ελευθερος επαγγελματιας ειμαι βρε relic from a deleted timeline . 
αποτελείς τους προλετάριους αποτυχημένους? Μπράβο κομουνιστικό ήθος...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:06Φαινεται μεροκαματιαρη αποτυχημενεΝon4me έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:05Εγω ειμαι το αφεντικο μου παραθρησκευτικο μποτ .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:03
Σαλτα και γλυψε το αφεντικο σου μπας και σου δωσει κανενα φραγκο να βγαλεις το μηνα βρε καραγκιοζη.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 267 Απαντήσεις
- 10924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-