Παιδείας αι μεν ρίζαι ανύπαρκται, οι δε καρποί γλυκύτατοι.Beria έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:47Η Νομική Αθήνας είναι γεμάτη από ΚώστεςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:45Απ' ό,τι ξέρω στα ΕΠΑΛ παίζει μια επίσης συγκινητική ποσόστωση εισαγωγής στα ΑΕΙ.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:29 Κάπου εδώ να ενημερώσουμε τους σανοφάγους των μίντια που πλασάρει φτιαχτές και συγκινητικές ειδήσεις ότι οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων βγαίνουν σε σαράντα ημέρες από σήμερα. Είναι λοιπόν αδύνατο να γνωρίζει ο πατέρας και ο καθένας που παράγει συγκινητικές ειδήσεις που πέρασε ο καθένας...
![]()
Δεν είναι δα και κάνα γιγάντιο επίτευγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!
Re: Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ώπα τσάκωσα έναν από το 80

-
BlastFromThePast
Πολλά κόμπλεξ βγάζουν οι δεξιοί σ' αυτό το νήμα, μάλλον επειδή από τη Νομική δεν θα τους άφηναν να περάσουν ούτε απ' έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlastFromThePast την 13 Ιούλ 2020, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BlastFromThePast
Μια χαρά δυνατόν είναι, δεν περνάνε όλοι τσίμα τσίμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:29 Κάπου εδώ να ενημερώσουμε τους σανοφάγους των μίντια που πλασάρει φτιαχτές και συγκινητικές ειδήσεις ότι οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων βγαίνουν σε σαράντα ημέρες από σήμερα. Είναι λοιπόν αδύνατο να γνωρίζει ο πατέρας και ο καθένας που παράγει συγκινητικές ειδήσεις που πέρασε ο καθένας...
Καλά να περάσει το παιδί
Με την ευκαιρία, να εξετάσουμε και το Διδακτορικό της Μπεττυστέρας
το ερευνητικό έργο του Επιβλέποντα Καθηγητή της
τις δημοσιεύσεις του
και τις δημοσιεύσεις της ίδιας της Μπεττυστέρας
Ειδικά τις πρόσφατες
viewtopic.php?f=29&t=17540
επιδεινώθηκε το τικ 
Που λες, μου έχουνε πει ότι ο συγκεκριμένος είναι παρεξηγημένη ιδιοφυΐα. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω
αυτός που στο είπε πάσχει από το σύνδρομο του ρόμπιν.φοράει ένα σεντόνι στην πλάτη και κολλάει σε κάποιον φανταστικό σούπερ ήρωα και τον θαυμάζειΣενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 11:03 Που λες, μου έχουνε πει ότι ο συγκεκριμένος είναι παρεξηγημένη ιδιοφυΐα. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω![]()
εγώ πάλι νόμιζα ότι απλά τα'χουνεnowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 11:12αυτός που στο είπε πάσχει από το σύνδρομο του ρόμπιν.φοράει ένα σεντόνι στην πλάτη και κολλάει σε κάποιον φανταστικό σούπερ ήρωα και τον θαυμάζειΣενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 11:03 Που λες, μου έχουνε πει ότι ο συγκεκριμένος είναι παρεξηγημένη ιδιοφυΐα. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω![]()
- Παλαιοελλαδίτης
Σφυρηλατημένος μέσα από τους αγώνες Αριστεράς, με ενεργή συμμετοχή στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα.
Που τέτοια τύχη.
Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού είναι Αθώα, δε φταίει αυτή, με το ζόρι την βάλανε.
Βλέπω όμως ότι έχετε αμφιβολίες, γιατί;
Επειδή υπάρχουν πολύ πιο έξυπνοι άνθρωποι από εσάς; θα έπρεπε να χαίρεστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αυτό το μούλικο, καχεκτικό στα δεξιά φοράει μπλουζάκι Suicidal Angels, φταίω τώρα εγώ να τον αρχίσω στις γρήγορες;
Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας αναλαμβάνουν διάφοροι τυχάρπαστοι με αισθητικά κριτήρια της (μ)πούτσας.
Που ’σαι Χάρη “Warlord” Πρασούλα (aka Sun Knight) να τα δείς και να φρίξεις!
Μα καλά, γονείς δεν έχουν να τους δείξουν τον ίσιο δρόμο;
Ή έστω, κανά θείο, νονό, μπατζανάκη, ΚΑΠΟΙΟΝ normal άνθρωπο ρε παιδί μου!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
Εμπεδοκλής
Ναι. Εσύ, ο υποτιθέμενος πατέρας και τα μίντια...Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:40είπε κανένας ότι εξαρτάται, ρε αφεντικό?Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:38Μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καθόλου. Η βάση μίας σχολής δεν εξαρτάται από την περσινή της βάση. Σοκάρεσαι για την άγνοια σου καραγκιοζάκο;Σενέκας έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 09:33
έχουν βγει τα αποτελέσματα. Ξέρει πόσα μόρια έχει και πόσα μόρια είχε η νομική πέρσι. Μπορεί να το υπολογίσει μέσα σε λογικά πλαίσια.
δε στα εξηγεί ο τσετσένος; Μόνο για χειρωνακτικές δουλειές τον έχεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-