!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οίκοι ανοχής: Οι αυστηροί κανόνες του ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία τους

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Οίκοι ανοχής: Οι αυστηροί κανόνες του ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Νταρνάκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:31
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:58
Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών.
Το μόνο "εργαλείο εργασίας" που περνά απ' το μυαλό μου είναι το προφυλακτικό. Δηλαδή ο νομοθέτης φαντάζεται ότι προ κορονοϊού οι ιερόδουλες έπαιρναν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά απ' το καλαθάκι των σκουπιδιών, τα έπλυναν και τα έδιναν στους επόμενους πελάτες να τα χρησιμοποιήσουν; :smt017
Τύπε, πιο vanilla, είσαι παγωτό στα ψυγεία της ΕΒΓΑ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τους ίδιους γελοίυς κανόνες έχουν και στα κλαμπ. Απλά βάζουμε εκεί κάτι ανεφαρμοστές μπούρδες, για να λέμε πως κάνουμε έργο και να κόβουμε πρόστιμα. Οι φιλελεδες από ότι βλέπω εφαρμόζουν τις πιο παλιές γραφειοκρατικιστικες παπατζες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:44 Τους ίδιους γελοίυς κανόνες έχουν και στα κλαμπ. Απλά βάζουμε εκεί κάτι ανεφαρμοστές μπούρδες, για να λέμε πως κάνουμε έργο και να κόβουμε πρόστιμα. Οι φιλελεδες από ότι βλέπω εφαρμόζουν τις πιο παλιές γραφειοκρατικιστικες παπατζες.
Και άντε πες ρε τύπε, στα clubs μπορεί να γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος, στους οίκους ανοχής πώς θα γίνει;

Θα κάνουν ντου την ώρα που σπρώχνει ο άλλος, να δούνε αν φοράνε μάσκες και αν οι μούρες τους απέχουν έναν αγκώνα;
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Νταρνάκας έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:31
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2020, 20:58
Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών.
Το μόνο "εργαλείο εργασίας" που περνά απ' το μυαλό μου είναι το προφυλακτικό. Δηλαδή ο νομοθέτης φαντάζεται ότι προ κορονοϊού οι ιερόδουλες έπαιρναν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά απ' το καλαθάκι των σκουπιδιών, τα έπλυναν και τα έδιναν στους επόμενους πελάτες να τα χρησιμοποιήσουν; :smt017
Θα σου απαντησω με ενα πραγματικο περιστατικο
Βολταρουμε στις βιτρινες του Αμστερνταμ πριν 25 χρονια
Φιλος θελει να μπει να δοκιμασει δεν μπορει να διαλεξει που θα μπει κτλ και τελικα μπαινει σε ενα
Κοιταω απο το τζαμι και βλεπω στο κομοδινο διπλα στο κρεββατι μια ολοκληρη συλλογη δονητες
Φωναζω και βγηκε τρεχοντας με κατεβασμενατα σωβρακα
Ευτυχως προλαβα θα τον γαμουσαν :lol: :lol:

Τελικα δεν πτοηθηκε και μπηκεκαι σε ενα δευτερο
Η κοπελα ειχε δουλεψει 6 μηνες στον Βαρδαρη και μιλουσε ελληνικα
Πηγε στο Αμστερνταμ και επσε σε Βαρδαριωτισα :D
Μετα απο αυτο δεν ξαναπηγε ποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 15 Ιουν 2020, 22:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Feindflug έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:47
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:44 Τους ίδιους γελοίυς κανόνες έχουν και στα κλαμπ. Απλά βάζουμε εκεί κάτι ανεφαρμοστές μπούρδες, για να λέμε πως κάνουμε έργο και να κόβουμε πρόστιμα. Οι φιλελεδες από ότι βλέπω εφαρμόζουν τις πιο παλιές γραφειοκρατικιστικες παπατζες.
Και άντε πες ρε τύπε, στα clubs μπορεί να γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος, στους οίκους ανοχής πώς θα γίνει;

Θα κάνουν ντου την ώρα που σπρώχνει ο άλλος, να δούνε αν φοράνε μάσκες και αν οι μούρες τους απέχουν έναν αγκώνα;
Θα πηγαίνουν αντερκοβερ μπάτσοι η υπαλληλοι του υπουργείου. Το τερπνόν...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

• Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:51
Feindflug έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:47

Θα πηγαίνουν αντερκοβερ μπάτσοι η υπαλληλοι του υπουργείου. Το τερπνόν...
Βαρέα και ανθυγιεινά ΤΩΡΑ στους κορωνοϊίκους ελεγκτές!
Dein Herz, meine Gier
Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:05 Εγώ πάντως,2-3 φορές που είχα πάει στην εφηβεία μου σε μπουρδέλο (με τους κολλητούς),κρατούσα την πουτάνα καμιά ώρα στο δωμάτιο,καθώς πιάναμε κουβέντα.Δεν μπορούσα να πηδήξω στην ψύχρα.Ημουν (και είμαι συναισθηματικός)!!!!Εφευγα ,γιατί φώναζε και η τσατσά να τελειώνουμε,χωρίς να πηδήξω!!!Ομως ακόμα θυμάμαι εκείνη την κοπελίτσα που έκλαιγε στην αγκαλιά μου!
Τώρα λένε για ένα τέταρτο!
Μα πως χωράει ολόκληρη ζωή σε ένα τέταρτο?

Από ταινία το ξεσήκωσες;
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

elchav έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:52 • Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
τι ζουμε ρε πστμ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Καλά τις μάσκες και το π(α)σοκολλητό τα καταλαβαίνω.
Αλλά το χρονόμετρο ;;;;
Αν είναι να κολλήσει ο κορονοϊός θα κολλήσει. Τι θα μας κάνει το χρονόμετρο ;
Μάλλον δεν το έβαλε ο ΕΟΔΥ αυτό στους όρους. Οι τσατσές το βάλανε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Yochanan

wooded glade έγραψε: 16 Ιουν 2020, 18:01 Καλά τις μάσκες και το π(α)σοκολλητό τα καταλαβαίνω.
Αλλά το χρονόμετρο ;;;;
Συμφωνώ. Εντάξει εμένα δε με αφορα γιατι ειμαι πολυ καλός σε αυτα αλλα μπορεί κάποιος αλλος να μην καταφέρει να τελειώσει σε κατω απο 15 λεπτα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε τετοια προβληματα και δεν ειναι της παρουσης αλλα πρεπει να εχουμε καταννοηση και σεβασμο απεναντι στις ιδιαιτεροτητες και τον αλλων. Γιατί μπορεί εγω να ειμαι ικανος να το καταφέρω όλο σε 2' με 3' λεπτα αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχω την απαιτηση να ειναι ολοι τοσο καλοι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Yochanan έγραψε: 16 Ιουν 2020, 18:05
wooded glade έγραψε: 16 Ιουν 2020, 18:01 Καλά τις μάσκες και το π(α)σοκολλητό τα καταλαβαίνω.
Αλλά το χρονόμετρο ;;;;
Συμφωνώ. Εντάξει εμένα δε με αφορα γιατι ειμαι πολυ καλός σε αυτα αλλα μπορεί κάποιος αλλος να μην καταφέρει να τελειώσει σε κατω απο 15 λεπτα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε τετοια προβληματα και δεν ειναι της παρουσης αλλα πρεπει να εχουμε καταννοηση και σεβασμο απεναντι στις ιδιαιτεροτητες και τον αλλων. Γιατί μπορεί εγω να ειμαι ικανος να το καταφέρω όλο σε 2' με 3' λεπτα αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχω την απαιτηση να ειναι ολοι τοσο καλοι.
Δεν έχουν σχέση αυτά.
Εγώ με την τάνα θέλω να κάτσω να συζητήσω, να αναλύουμε φιλοσοφικές έννοιες, να λύσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.
Αλλοιώς τώρα παίρνουμε αμπάριζα και βγαίνουμε, άσε με.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Αλλά το χρονόμετρο ;;;;
.

Το Κράτος σάν ΤσαΤσά.....

Τί ζούμε στό μπουρδέλο μας.....μεγάλες στιγμές.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Yochanan έγραψε: 15 Ιουν 2020, 19:41
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιουν 2020, 19:10 Πρέπει να βρεθεί ελληνική απόδοση για το gloryhole.
Σοβατοπή
Οπήχης Σοβατίσματος
;;;

συνδυάζει τρύπα, τοίχο, κάτι λευκό πάνω στον τοίχο και το τελευταίο και το επιθυμητό μήκος (64cm)
Ζενίθεδρος ??
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Ποση ωρα θελετε να γ@μισετε/συζητήσετε με ενα εικοσαρικο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”