Σελίδα 3 από 5
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:15
από Ερμής
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:14
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:16
από Cavaliere
perseus έγραψε: 12 Ιουν 2020, 09:29
Μην κανεις κιοφτεδες στο μαντεμι
Too late.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:31
από Cavaliere
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:15
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:14
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Βρε δουλειές που ανοίξαμε.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 12:34
από Gherschaagk
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:15
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:14
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 13:45
από νύχτα
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:13Του έκανα εγώ. Με λαδάκι στον φούρνο, κλπ. Και το λαδώνω μετά τη χρήση, ζεστό νερό ΚΑΛΟ σκούπισμα και λίγο λαδάκι.
μα δεν χρειάζεται, είναι ήδη έτοιμο απ ό,τι γράφει στο καρτελάκι
κολλάει;
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 13:48
από Cavaliere
νύχτα έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:45
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:13Του έκανα εγώ. Με λαδάκι στον φούρνο, κλπ. Και το λαδώνω μετά τη χρήση, ζεστό νερό ΚΑΛΟ σκούπισμα και λίγο λαδάκι.
μα δεν χρειάζεται, είναι ήδη έτοιμο απ ό,τι γράφει στο καρτελάκι
κολλάει;
Πώς δεν κολλάει... Την πατήσαμε, μου φαίνεται.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 13:51
από νύχτα
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:48Πώς δεν κολλάει... Την πατήσαμε, μου φαίνεται.
απ ό,τι έψαξα, όσο το χρησιμοποιείς, τόσο καλύτερο γίνεται
εγώ με την συχνότητα που μαγειρεύω... δεν θα το δω σύντομα αυτό
λύστε τη σιωπή σας, έμπειροι!
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 13:54
από Cavaliere
νύχτα έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:51
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 13:48Πώς δεν κολλάει... Την πατήσαμε, μου φαίνεται.
απ ό,τι έψαξα, όσο το χρησιμοποιείς, τόσο καλύτερο γίνεται
εγώ με την συχνότητα που μαγειρεύω... δεν θα το δω σύντομα αυτό
λύστε τη σιωπή σας, έμπειροι!
Μακάρι, να στρώνει, και να μαθαίνεται.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 14:03
από Ερμής
Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:34
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:15
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:14
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Η σύζυγος.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 15:24
από Gherschaagk
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:03
Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:34
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:15
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Η σύζυγος.
Shame, shame, shame!
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 15:55
από Cavaliere
Γίναν ΟΚ οι κεφτέδες, είναι λίγο πιο σκληροί, αλλά φταίει που είναι βοδινό με αρνίσιο, αντί με χοιρινό. Κι επί πλέον χαλάλ, που είναι πιο στεγνό ως κρέας από το δικό μας. Ας όψεται ο Τουρκαλάς χασάπης που έχει καλό κρέας σε χαμηλή τιμή.
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 16:31
από Ερμής
Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:24
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 14:03
Gherschaagk έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:34
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Η σύζυγος.
Shame, shame, shame!
ουτε καν
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 16:44
από Κόκκορας
το μαντεμι πρεπει να το αφηνεις να καψει καλα
οταν καψει ριχνεις μετα ελαχιστο ελαιολαδακι(την πρωτη φορα το απλωνεις το λαδακι,μετα απλα ριχνεις ελαχιστο)
τα κρεατα επισης καλο ειναι να τα περασεις λιγο με λαδι,εγω στην ψησταρια παντοτε τα αλειφω με λαδι πριν τα βαλω,οπως και την ψησταρια μου την μαντεμενια με λαδακι σε χαρτοπετσετα την περναω ολοκληρη(μολις καψει)
σου λεω τι κανουμε εμεις εγω και η γυναικα μου(Εκεινη με τηγανι,εγω στην ψησταρια)
και ολα βγαινουν μια χαρα
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 16:50
από Κόκκορας
ενδειξη δεν εχει το τηγανι σου cavaliere να ξερεις ποτε εχει καψει για να βαλεις το κρεας;
παρεμπιπτοντως καλυτερα μην βγαζεις αυγα και τετοια σε μαντεμενιο τηγανι(οχι οτι θα παθει τιποτα,αλλα για αυγα τωρα μετα να χεις να καθαριζεις τοσο βαρυ πραμα!)κρεατα
Re: Άγι, τηγάνι.
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2020, 18:09
από Cavaliere
Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 16:50
ενδειξη δεν εχει το τηγανι σου cavaliere να ξερεις ποτε εχει καψει για να βαλεις το κρεας;
παρεμπιπτοντως καλυτερα μην βγαζεις αυγα και τετοια σε μαντεμενιο τηγανι(οχι οτι θα παθει τιποτα,αλλα για αυγα τωρα μετα να χεις να καθαριζεις τοσο βαρυ πραμα!)κρεατα
Πήγα να τεστάρω, γιατί λένε, δεν κολλάει. Σιγά μην ανάψω το μαντέμι για αβγά.