Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Ιουν 2020, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Ερμής έγραψε: 12 Ιουν 2020, 10:24
Ρε μια χαρά είναι το μαντέμι, μαγειρεύει πολύ καλά. Ψαρονέφρι και κοτόπουλο φιλέτο που έκανα μου βγήκαν σα να τα είχα κάνει στο κάρβουνο, μόνο που θέλει λίγο προσοχή με τη θερμοκρασία για να μου σου κάνει την κουζίνα μπουρδέλο. αυτό, τίποτα άλλο.
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:13Του έκανα εγώ. Με λαδάκι στον φούρνο, κλπ. Και το λαδώνω μετά τη χρήση, ζεστό νερό ΚΑΛΟ σκούπισμα και λίγο λαδάκι.
μα δεν χρειάζεται, είναι ήδη έτοιμο απ ό,τι γράφει στο καρτελάκι
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:13Του έκανα εγώ. Με λαδάκι στον φούρνο, κλπ. Και το λαδώνω μετά τη χρήση, ζεστό νερό ΚΑΛΟ σκούπισμα και λίγο λαδάκι.
μα δεν χρειάζεται, είναι ήδη έτοιμο απ ό,τι γράφει στο καρτελάκι
Cavaliere έγραψε: 12 Ιουν 2020, 12:14
Στα λουκάνικα μου άναψε το alarm της πυρασφάλειας.
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Η σύζυγος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λογικό. Λουκάνικο και αράχνη δε τόλμησα να βάλω και ούτε θα το κάνω.
Κοτόπουλο, ψαρονέφρι είναι οκ όμως, πολύ νόστιμα. Στην σπαλομπριζόλα τα χρειάστηκα με το πως έγινε η κουζίνα μετά.
Απαιτώ να μάθω ποιος καθάρισε την κουζίνα μετά!!
Η σύζυγος.
Shame, shame, shame!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γίναν ΟΚ οι κεφτέδες, είναι λίγο πιο σκληροί, αλλά φταίει που είναι βοδινό με αρνίσιο, αντί με χοιρινό. Κι επί πλέον χαλάλ, που είναι πιο στεγνό ως κρέας από το δικό μας. Ας όψεται ο Τουρκαλάς χασάπης που έχει καλό κρέας σε χαμηλή τιμή.
οταν καψει ριχνεις μετα ελαχιστο ελαιολαδακι(την πρωτη φορα το απλωνεις το λαδακι,μετα απλα ριχνεις ελαχιστο)
τα κρεατα επισης καλο ειναι να τα περασεις λιγο με λαδι,εγω στην ψησταρια παντοτε τα αλειφω με λαδι πριν τα βαλω,οπως και την ψησταρια μου την μαντεμενια με λαδακι σε χαρτοπετσετα την περναω ολοκληρη(μολις καψει)
σου λεω τι κανουμε εμεις εγω και η γυναικα μου(Εκεινη με τηγανι,εγω στην ψησταρια)
ενδειξη δεν εχει το τηγανι σου cavaliere να ξερεις ποτε εχει καψει για να βαλεις το κρεας;
παρεμπιπτοντως καλυτερα μην βγαζεις αυγα και τετοια σε μαντεμενιο τηγανι(οχι οτι θα παθει τιποτα,αλλα για αυγα τωρα μετα να χεις να καθαριζεις τοσο βαρυ πραμα!)κρεατα
Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2020, 16:50
ενδειξη δεν εχει το τηγανι σου cavaliere να ξερεις ποτε εχει καψει για να βαλεις το κρεας;
παρεμπιπτοντως καλυτερα μην βγαζεις αυγα και τετοια σε μαντεμενιο τηγανι(οχι οτι θα παθει τιποτα,αλλα για αυγα τωρα μετα να χεις να καθαριζεις τοσο βαρυ πραμα!)κρεατα
Πήγα να τεστάρω, γιατί λένε, δεν κολλάει. Σιγά μην ανάψω το μαντέμι για αβγά.