Και οι τράπεζες και το σύστημα ΔΙΑΣ. Παίζει να είναι ό,τι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει στην Ελλάδα, ακόμα κι αν το συγκρίνουμε με το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Alpha Bank
- hellegennes
Re: Alpha Bank
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά δυστυχώς έχω κάνει integrate με to ΔΙΑΣ στο σύστημα ενός πελάτη (Fortune 100 Ασφαλιστική). Η εταιρεία που το διαχειρίζεται είναι τραγική και με σοβάρα θέματα στο security (όχι ότι θα ασχοληθεί και κανείς, η ΤτΕ είναι πολύ απασχολημένη να παίρνει πίπες στην καγκελαρία apparently).hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41Και οι τράπεζες και το σύστημα ΔΙΑΣ. Παίζει να είναι ό,τι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει στην Ελλάδα, ακόμα κι αν το συγκρίνουμε με το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Έχω χρησιμοποιήσει e-banking από όλες τις μεγάλες τράπεζες κατά διαστήματα βοηθώντας ένα φίλο και έναν συγγενή που δεν το 'χαν με το internet. Τείνω να συμφωνήσω με το παραπάνω. Όλες κατά καιρούς παρουσιάζουν μικροπροβλήματα (που γίνονται σοβαρά αν εκείνη τη στιγμή επείγεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις).
- hellegennes
Να φανταστείς ότι μέχρι το 2015 δεν είχαν καθόλου documentation στα αγγλικά. Όταν χρειάστηκε να αξιολογηθούν, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων του τραπεζικού συστήματος, έτρεχαν και δεν έφταναν.klg έγραψε: 07 Ιουν 2020, 10:29Καλά δυστυχώς έχω κάνει integrate με to ΔΙΑΣ στο σύστημα ενός πελάτη (Fortune 100 Ασφαλιστική). Η εταιρεία που το διαχειρίζεται είναι τραγική και με σοβάρα θέματα στο security (όχι ότι θα ασχοληθεί και κανείς, η ΤτΕ είναι πολύ απασχολημένη να παίρνει πίπες στην καγκελαρία apparently).hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41Και οι τράπεζες και το σύστημα ΔΙΑΣ. Παίζει να είναι ό,τι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει στην Ελλάδα, ακόμα κι αν το συγκρίνουμε με το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες έγιναν το πορτοφόλι του πολίτη. Αναγκαστικό πορτοφόλι που το πληρώνεις για να μπορεί να σου μηδενίζει το υπόλοιπο σε μισό δευτερόλεπτο, με μία απλή δικαστική ή διοικητική εντολή.
Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τα manuals και τους Δίες, όταν πλέον δεν έχουμε ατομικό πορτοφόλι και πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε τραπεζίτη για να βγάλουμε χρήματα και να πληρώσουμε για να ζήσουμε.
Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τα manuals και τους Δίες, όταν πλέον δεν έχουμε ατομικό πορτοφόλι και πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε τραπεζίτη για να βγάλουμε χρήματα και να πληρώσουμε για να ζήσουμε.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι γαμήσαν τις τράπεζες στην Αμερική με την άρση του retail/investment banking separation και μετά με το deregulation του αιώνα. Το concept της τράπεζας ως custodian του "πορτοφολιού" μου, που γράφεις και εσύ, μου φαίνεται μια χαρά εφόσον τηρούνται με την δυνατότερη αυστηρότητα όλα τα θεσμικά πλαίσια εποπτείας. Τώρα το να μπορεί ο κάθε μαλάκας κοκάκιας κοντοψώλης κομπλεξικός καρπαζοεισπράκτορας του λυκείου να χετζάρει τις συντάξεις εκατομμυρίων ανθρώπων για να πάρει ένα μπονους ή γενικά να το παίζουν καζίνο με retail καταθέσεις, είναι εγκληματικές μαλακία, αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι χρειάζεσαι τράπεζες σε ένα καπιταλιστικό σύστημα.stavmanr έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:12 Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες έγιναν το πορτοφόλι του πολίτη. Αναγκαστικό πορτοφόλι που το πληρώνεις για να μπορεί να σου μηδενίζει το υπόλοιπο σε μισό δευτερόλεπτο, με μία απλή δικαστική ή διοικητική εντολή.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Η πρώτη - και πολύ θετική - εμπειρία μου ήταν με την Σίτυ Μπανκ, που όταν πήγα να ανοίξω λογ/σμο συναλλάγματος, με παρέλαβε μια κοπέλα, με έκατσε στο γραφείο της και συμπλήρωσε το χαρτοβασίλειο χωρίς μπελάδες.
Ήμουν από τους πρώτους που χρησιμοποίησα το phone banking της Eurobank και έριξα εκεί όλες τις πάγιες εντολές για λογ/σμούς ΔΕΚΟ.
Με την πρώην Εμπορική παρά λίγο να πάθω χοντρή ζημιά, από δικό μου λάθος. Ένα βράδυ πήγα να τραβήξω λεφτά και πρόσεξα ότι η κάρτα έμπαινε σπρωχτή. Δεν έδωσα σημασία αφού η συναλλαγή έγινε.
Μετά μια βδομάδα ήλθε φάκελος με νέα κάρτα, ενώ η παλιά ήταν ακόμα σε ισχύ. Όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι είχε δηλωθεί κλοπή της κάρτας και τους απάντησα ότι έχω την παλιά στα χέρια μου. Δεν βρήκα άκρη και αδιαφόρησα.
Όταν όμως ξαναπήγα στο ΑΤΜ Παρασκευή βράδυ, να τραβήξω το σύνηθες ποσόν, μου έβγαλε ειδοποίηση ότι δεν έχω αρκετό υπόλοιπο. Ζητώ υπόλοιπο και μου βγάζει 35 ευρώ από 4.900 περίπου. Τηλεφωνώ αμέσως και η τηλ/νήτρια με ενημερώνει ότι έχουν γίνει περίεργες αναλήψεις και να πάω Δευτέρα στην τράπεζα. Μέσα στο Σ/Κ πέθανα αρκετούς θανάτους!
Δευτέρα πρωί πάω στην τράπεζα και κάνω ενημέρωση βιβλιαρίου. Έγραφε και έγραφε και έγραφε, συμπλήρωσε το πρώτο και σχεδόν έκλεισε το δεύτερο. Η ταμίας με κοίταξε με λύπηση και με έστειλε στην διευθύντρια.
Τότε έμαθα ότι με έψαχναν από την βραδιά της "σπρωχτής" κάρτας. Κάποιοι την είχαν αντιγράψει και σίγουρα είχαν ψεύτικο πληκτρολόγιο και αντέγραψαν το PIN μου. Όλο το βράδυ γύριζαν την Αττική και τράβαγαν μικροποσά από όποια τράπεζα έβρισκαν. Αυτή η συμπεριφορά δεν είχε σχέση με τις δικές μου κινήσεις, βάρεσε συναγερμός στα κεντρικά, αλλά όταν μπλοκάρισαν τον λογ/σμό μου ήταν αργά, αφού αναλήψεις μέσω ΔΙΑΣ συνεχίζονταν.
Το κινητό μου που είχαν ήταν λάθος ένα νούμερο. Στο σπίτι δεν απαντούσα αφού ήμουν στην δουλεία. Έστειλαν άνθρωπο στο σπίτι μου και ο μαλάκας ο καφετζής δίπλα είπε ότι έχει να με δει καιρό. Κοντολογίς έκαναν ότι μπορούσαν. Όλα αυτά μου τα είπε η ασφάλεια της τράπεζας.
Τότε θυμήθηκα την "σπρωχτή" κάρτα, αλλά δεν το ανάφερα μην το εκμεταλλευτούν. Τελικά υπέγραψα κάποια δήλωση και με πίστωσαν με όλο το ποσόν μέχρι κεραίας!
Με την Άλφα δεν έχω προβλήματα, αφού φροντίζω να μην πηγαίνω σε γκισέ και κάνω τις δουλειές μου μέσω e-banking.
H ETE από μακρυά, μόνο e-banking.
.
Η πρώτη - και πολύ θετική - εμπειρία μου ήταν με την Σίτυ Μπανκ, που όταν πήγα να ανοίξω λογ/σμο συναλλάγματος, με παρέλαβε μια κοπέλα, με έκατσε στο γραφείο της και συμπλήρωσε το χαρτοβασίλειο χωρίς μπελάδες.
Ήμουν από τους πρώτους που χρησιμοποίησα το phone banking της Eurobank και έριξα εκεί όλες τις πάγιες εντολές για λογ/σμούς ΔΕΚΟ.
Με την πρώην Εμπορική παρά λίγο να πάθω χοντρή ζημιά, από δικό μου λάθος. Ένα βράδυ πήγα να τραβήξω λεφτά και πρόσεξα ότι η κάρτα έμπαινε σπρωχτή. Δεν έδωσα σημασία αφού η συναλλαγή έγινε.
Μετά μια βδομάδα ήλθε φάκελος με νέα κάρτα, ενώ η παλιά ήταν ακόμα σε ισχύ. Όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι είχε δηλωθεί κλοπή της κάρτας και τους απάντησα ότι έχω την παλιά στα χέρια μου. Δεν βρήκα άκρη και αδιαφόρησα.
Όταν όμως ξαναπήγα στο ΑΤΜ Παρασκευή βράδυ, να τραβήξω το σύνηθες ποσόν, μου έβγαλε ειδοποίηση ότι δεν έχω αρκετό υπόλοιπο. Ζητώ υπόλοιπο και μου βγάζει 35 ευρώ από 4.900 περίπου. Τηλεφωνώ αμέσως και η τηλ/νήτρια με ενημερώνει ότι έχουν γίνει περίεργες αναλήψεις και να πάω Δευτέρα στην τράπεζα. Μέσα στο Σ/Κ πέθανα αρκετούς θανάτους!
Δευτέρα πρωί πάω στην τράπεζα και κάνω ενημέρωση βιβλιαρίου. Έγραφε και έγραφε και έγραφε, συμπλήρωσε το πρώτο και σχεδόν έκλεισε το δεύτερο. Η ταμίας με κοίταξε με λύπηση και με έστειλε στην διευθύντρια.
Τότε έμαθα ότι με έψαχναν από την βραδιά της "σπρωχτής" κάρτας. Κάποιοι την είχαν αντιγράψει και σίγουρα είχαν ψεύτικο πληκτρολόγιο και αντέγραψαν το PIN μου. Όλο το βράδυ γύριζαν την Αττική και τράβαγαν μικροποσά από όποια τράπεζα έβρισκαν. Αυτή η συμπεριφορά δεν είχε σχέση με τις δικές μου κινήσεις, βάρεσε συναγερμός στα κεντρικά, αλλά όταν μπλοκάρισαν τον λογ/σμό μου ήταν αργά, αφού αναλήψεις μέσω ΔΙΑΣ συνεχίζονταν.
Το κινητό μου που είχαν ήταν λάθος ένα νούμερο. Στο σπίτι δεν απαντούσα αφού ήμουν στην δουλεία. Έστειλαν άνθρωπο στο σπίτι μου και ο μαλάκας ο καφετζής δίπλα είπε ότι έχει να με δει καιρό. Κοντολογίς έκαναν ότι μπορούσαν. Όλα αυτά μου τα είπε η ασφάλεια της τράπεζας.
Τότε θυμήθηκα την "σπρωχτή" κάρτα, αλλά δεν το ανάφερα μην το εκμεταλλευτούν. Τελικά υπέγραψα κάποια δήλωση και με πίστωσαν με όλο το ποσόν μέχρι κεραίας!
Με την Άλφα δεν έχω προβλήματα, αφού φροντίζω να μην πηγαίνω σε γκισέ και κάνω τις δουλειές μου μέσω e-banking.
H ETE από μακρυά, μόνο e-banking.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Υπάρχουν και τα σεντούκια!stavmanr έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:12Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες έγιναν το πορτοφόλι του πολίτη. Αναγκαστικό πορτοφόλι που το πληρώνεις για να μπορεί να σου μηδενίζει το υπόλοιπο σε μισό δευτερόλεπτο, με μία απλή δικαστική ή διοικητική εντολή.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
φιξντSpiros252 έγραψε: 05 Ιουν 2020, 01:05 Πάντως η Πειραιώς έχει την τεράστια πατέντα "Μαύρα Λεφτά στο Λεπτό".
Συμφωνώ ως προς αυτό.
Βλέπω ότι ο καθένας μας έχει άσχημες εμπειρίες από τις τράπεζες.
Σε εμένα το μεγαλύτερο θέμα αφορά στον περιορισμό του ιστορικού συναλλαγών. Προς το παρόν μόνο το εταιρικό ebanking της Eurobank κρατάει ακόμα ιστορικό μέχρι πίσω στο 2002 (νομίζω).
Μέχρι πρότεινος το ίδιο έκανε και η Alpha, πλέον όχι.
Επειδή χρειάστηκε να τραβήξω ιστορικό δεκαετίας, κάθε τράπεζα είχε τα θέματά της.
Πειραιώς: Δε δίνει ιστορικό πάνω από 12 μήνες. Εν τούτοις, στο ιστορικό περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφορία, συμπεριλαμβανομένου και του λογαριασμού πίστωσης/χρέωσης. Επίσης, σου δίνουν αν το αιτηθείς, το ιστορικό των κινήσεων και σε μορφή pdf (οχι ότι μπορείς να το μετατρέψεις σε excel για να σορτάρεις τις κινήσεις π.χ. ανά λογαριασμό), αλλά τουλάχιστον το έχεις διαθέσιμο παντού χωρίς εκτύπωση.
Alpha: Πριν μερικούς μήνες έδινε πίσω μέχρι το 2007, αλλά όχι το λογαριασμό πίστωσης/χρέωσης. Εν τούτοις, για τις χρεώσεις δίνει σε άλλο μενού αυτή την πληροφορία και ευτυχώς, το κάνει ακόμα και μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Eurobank: Δίνει ιστορικό μεν, αλλά πρέπει να ανοίγεις μία μία τις συναλλαγές για να δεις λογαριασμό πίστωσης/χρέωσης και αυτό όχι πάντα.
Με άλλα λόγια, πλήρες ιστορικό κινήσεων δίνει μόνο η Πειραιώς, έστω και σε hard copy/pdf. Οι άλλες δύο σε hard copy δε σου δίνουν στοιχεία λογαριασμών στις κινήσεις.
Για Εθνική δε γνωρίζω.
Ένα γενικότερο πρόβλημα που έχω συναντήσει σε όλες τις τράπεζες είναι ότι συνήθως οι υπάλληλοι πολύ απλά, δε γνωρίζουν τη δουλειά τους. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος κλάδος με τόσους άσχετους στο δυναμικό του. Ιδιαίτερα μετά τις συγχωνεύσεις, τα πράγματα έγιναν τραγικά.
Μου έχει τύχει περίπτωση άρνησης χορήγησης εταιρικού δανείου από μία τράπεζα επειδή σε άλλη τράπεζα ζήτησα βεβαίωση προκειμένου να αιτηθώ υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη. Πράγμα που ούτως ή άλλως δε δικαιούμαι, αλλά ως μορφή πίεσης γιατί μας τα είχαν κάνει τσουρέκια με το προσωπικό στεγαστικό μου δάνειο.
Τώρα, πώς αυτή η αίτηση για προσωπικό μου δάνειο μετατράπηκε σε άλλη τράπεζα ως "δε μπορούμε να σας χορηγήσουμε εταιρικό δάνειο γιατί ένας εταίρος σας έχει υπαχθεί (!!) στο νόμο Κατσέλη" (πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ για εταίρο), ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Η Εθνική δίνει μέχρι 5 χρόνια, αλλά στο γκισέ νομίζω ότι δεν υπάρχει όριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Με την αίτηση Κατσέλη νομίζω μπαίνεις Τειρεσία.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Έχω σχεδιάσει και κρύπτες σε καινούργια σπίτια που φτιάχνουμε.Nandros έγραψε: 07 Ιουν 2020, 22:37Υπάρχουν και τα σεντούκια!stavmanr έγραψε: 07 Ιουν 2020, 14:12Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες έγιναν το πορτοφόλι του πολίτη. Αναγκαστικό πορτοφόλι που το πληρώνεις για να μπορεί να σου μηδενίζει το υπόλοιπο σε μισό δευτερόλεπτο, με μία απλή δικαστική ή διοικητική εντολή.
Δεν το γνωρίζω. Πάντως δεν έκανα αίτηση για υπαγωγή. Έκανα αίτηση στην τράπεζα να μου δώσει κάποια στοιχεία που αφορούν στο στεγαστικό μου δάνειο προκειμένου να κάνω αίτηση και η απάντηση της άλλης τράπεζας είναι ότι είμαι ήδη στο νόμο Κατσέλη
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ωραίοι!!!
https://thepressproject.gr/anastatosi-s ... ko-kentro/
Αναστάτωση στους πελάτες της Alpha Bank με μαζικά SMS λόγω «τεχνικού λάθους» και κλειστό τηλεφωνικό κέντρο
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σε πολλούς πελάτες της τράπεζας Alpha Bank η μαζική αποστολή SMS από την υπηρεσία της τράπεζας, με κωδικούς μίας χρήσης για ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω e-banking. Οι πελάτες δεν είχαν κάνει κανένα τέτοιο αίτημα, ενώ ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας. «Δεν υφίσταται θέμα επίθεσης» λέει η Alpha, που αποδίδει το γεγονός σε λάθος του συστήματος, «μην αλλάξετε τους κωδικούς σας», τονίζουν πηγές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
...
«Δεν υφίσταται θέμα επίθεσης» λέει η Alpha
Με ενημέρωσή της η Alpha Bank πληροφορεί τους συναλλασσόμενους ότι «λόγω τεχνικών θεμάτων στο σύστημα ενημέρωσης μέσω SMS, αριθμός συνδρομητών του Alpha Web Banking έχει δεχθεί, τις τελευταίες ώρες, ενημερωτικά μηνύματα που αναφέρονται σε παλαιότερες ημερομηνίες και συναλλαγές».
«Δεν υφίσταται ζήτημα ασφάλειας ή επίθεσης στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας», σημειώνεται ακόμη.
«Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Οι τεχνικές υπηρεσίας της Alpha Bank και των συνεργατών της εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την ταχεία αντιμετώπιση του ζητήματος. Συνδρομητές που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα παρακαλούνται να τα αγνοούν», τονίζει επίσης η τράπεζα.
https://thepressproject.gr/anastatosi-s ... ko-kentro/
Αναστάτωση στους πελάτες της Alpha Bank με μαζικά SMS λόγω «τεχνικού λάθους» και κλειστό τηλεφωνικό κέντρο
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σε πολλούς πελάτες της τράπεζας Alpha Bank η μαζική αποστολή SMS από την υπηρεσία της τράπεζας, με κωδικούς μίας χρήσης για ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω e-banking. Οι πελάτες δεν είχαν κάνει κανένα τέτοιο αίτημα, ενώ ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας. «Δεν υφίσταται θέμα επίθεσης» λέει η Alpha, που αποδίδει το γεγονός σε λάθος του συστήματος, «μην αλλάξετε τους κωδικούς σας», τονίζουν πηγές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
...
«Δεν υφίσταται θέμα επίθεσης» λέει η Alpha
Με ενημέρωσή της η Alpha Bank πληροφορεί τους συναλλασσόμενους ότι «λόγω τεχνικών θεμάτων στο σύστημα ενημέρωσης μέσω SMS, αριθμός συνδρομητών του Alpha Web Banking έχει δεχθεί, τις τελευταίες ώρες, ενημερωτικά μηνύματα που αναφέρονται σε παλαιότερες ημερομηνίες και συναλλαγές».
«Δεν υφίσταται ζήτημα ασφάλειας ή επίθεσης στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας», σημειώνεται ακόμη.
«Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Οι τεχνικές υπηρεσίας της Alpha Bank και των συνεργατών της εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την ταχεία αντιμετώπιση του ζητήματος. Συνδρομητές που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα παρακαλούνται να τα αγνοούν», τονίζει επίσης η τράπεζα.
vantono έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:33
Αυτο με το μηδενικό λογαριασμό μου φάνηκε και εμενα πολυ περίεργο. Καλά κι εγω θα ειχα τρελαθεί στη θεση σου, πιθανον και να ειχα λιποθυμήσει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 20 Απαντήσεις