!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι καθαρότεροι Έλληνες.
Re: Οι καθαρότεροι Έλληνες.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε όσους έχομε ενεργοποιήσει τον Ιχώρ δεν υπάρχει προμπλέμα.
Spoiler
υδρόψυξη να βάλεις αν δεν πάρεις μεγάλο κουτί, περιμένω να κυκλοφορήσει ο θερμοσίφωνας.
.
.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η περιοχή πέριξ του Ελικώνα είναι ευλογημένη. Οι αρχαίοι αν δεν κάνω λάθος την λέγαν Αόνιον Πεδίον. Οι Αρβανίτες είναι οι πιο γνήσιοι Έλληνες. Η Δομβραίνα δεν απέχει και πολύ από το χωριό της μητέρας μου. Ένας ξάδερφος μου είχε πάει σε πανηγύρι στην Αττική και είχε ζητήσει από τον καλλιτέχνη ένα συγκεκριμένο αρβανίτικο τραγούδι. Αυτός γυρνάει και του λέει, εσύ πρέπει να είσαι είτε από το χωριό τάδε είτε από το τάδε. Το πρώτο ήταν πράγματι το χωριό της μητέρας μου ενώ το δεύτερο ήταν της γιαγιάς μου. Ο λεξάριθμος της φράσης Αρβανίτικη γλώσσα δίδει τον λεξάριθμο του ενός χωριού.Cavaliere έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:28 Η Ρούμελη είναι καλή για κανά κοψίδι. Κατά τα άλλα, είχα πάει στη Δομβραίνα, και μιλούσαν όλοι αρβανίτικα, και όχι τον 19ο αιώνα, αλλά το 2005.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Χασιώτες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Αυτό θα μπορούσε άνετα να ήταν αρχαία ελληνική επιγραφή του τρίτου και βάλε πχ αι.
Αυτό θα μπορούσε άνετα να ήταν αρχαία ελληνική επιγραφή του τρίτου και βάλε πχ αι.
.
.
Ωραία μέρη, όντως. Είχα έρθει πολλές φορές κι έμεινα κιόλας.Σπύρος έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:53Η περιοχή πέριξ του Ελικώνα είναι ευλογημένη. Οι αρχαίοι αν δεν κάνω λάθος την λέγαν Αόνιον Πεδίον. Οι Αρβανίτες είναι οι πιο γνήσιοι Έλληνες. Η Δομβραίνα δεν απέχει και πολύ από το χωριό της μητέρας μου. Ένας ξάδερφος μου είχε πάει σε πανηγύρι στην Αττική και είχε ζητήσει από τον καλλιτέχνη ένα συγκεκριμένο αρβανίτικο τραγούδι. Αυτός γυρνάει και του λέει, εσύ πρέπει να είσαι είτε από το χωριό τάδε είτε από το τάδε. Το πρώτο ήταν πράγματι το χωριό της μητέρας μου ενώ το δεύτερο ήταν της γιαγιάς μου. Ο λεξάριθμος της φράσης Αρβανίτικη γλώσσα δίδει τον λεξάριθμο του ενός χωριού.
Ordem e Progresso.
Οι Τσάκωνες θαρρώ πρώτοι, μετά μάλλον οι Σαρακατσάνοι. Κάποιοι Κυκλαδίτες ίσως αν και εκεί έχει πέσει πολύ Βενετσιάνικη επιροή.
Θα διαφωνίσω κάθετα για τη Μάνη. Άγρια Δυση γιά κάθε καριερίστα λήσταρχο από Δακία μέχρι Γεωργία. Και ο Μαυρομιχάλης πιστεύω απο Ρουμανία ήταν.
Αν διαβάσεις Φερμορ δίνει μιά καλή εικόνα για την αλληλοκαχυποψία των Μανιατών ακόμα κι απο χωριό σε χωριό. Και ο Φερμορ δεν ήταν κανάς άσχετος, λάτρευε τη Μάνη.
Θα διαφωνίσω κάθετα για τη Μάνη. Άγρια Δυση γιά κάθε καριερίστα λήσταρχο από Δακία μέχρι Γεωργία. Και ο Μαυρομιχάλης πιστεύω απο Ρουμανία ήταν.
Αν διαβάσεις Φερμορ δίνει μιά καλή εικόνα για την αλληλοκαχυποψία των Μανιατών ακόμα κι απο χωριό σε χωριό. Και ο Φερμορ δεν ήταν κανάς άσχετος, λάτρευε τη Μάνη.
- Υδράργυρος
Οι αιγυπτιωτες ειχαν μεταναστευσει στην αιγυπτο την εποχη του μωχαμεντ αλι στα τελη του 19ου αιωναCavaliere έγραψε: 25 Μάιος 2020, 16:01Δεν ξέρω τι είναι οι Αιγυπτιώτες, Για όποιον με ξέρει και δεν είναι βλαξ, ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω για φυλές κι αίματα, αλλά εδώ μέσα έχουμε γεμίσεις κουνιάδους και υδραυλικούς και μπατζανάκηδες με ξηροκαρπικό και καναπέ, αλλά έχω σεβασμό στους Αιγυπτιώτες, μάλιστα στη δεκαετία του ΄90 με είχανε πολλάκις τιμήσει με προσκλήσεις στον σύλλογό τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ειναι οι Σακαρακσανοι στο poll και ειναι οι Ελληνες της ΕΣΣΔ και οι Βλαχοι;
Ο μοντιε
Ο μοντιε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Υδράργυρος
Απο που και ως που οι σαρακατσαναιοι ελληνικης καραγωγης; το ονομαστικο τους δεν εχει ουτε μια ελληνικη λεξη. Σιαπλαουρας, κατσιαουνος, πατσιαουρας, κλπ, τι σημαινουν ολα αυτα. Συν οτι εχει σαρακατσαναιους και στη βουλγαρια, οι οποιοι δελενε οτι ειναι ελληνες
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Για σπασιμο ψηφισα Εληνες της ΕΣΣΔ.Νομιζω πως εχουν αρειο ινδοευρωπαϊκο καυκασιο dna και οσα βιντεοκλιπ βλεπω
απο την σοβιετικη κρατικη τηλεοραση οι ελληνοποντιοι τραγουδιστες στα μουσικα βιντεοκλιπ μοιαζουν με βυζαντινες τοιχογραφιες
οπως η Ξενια Γεωργιαδη που υπεραγαπω.Να βλεπετε κι εσεις βιντεοκλιπ απο την σοβιετικη τηλεοραση να ξεστραβωνεστε γατακια.
απο την σοβιετικη κρατικη τηλεοραση οι ελληνοποντιοι τραγουδιστες στα μουσικα βιντεοκλιπ μοιαζουν με βυζαντινες τοιχογραφιες
οπως η Ξενια Γεωργιαδη που υπεραγαπω.Να βλεπετε κι εσεις βιντεοκλιπ απο την σοβιετικη τηλεοραση να ξεστραβωνεστε γατακια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 13 Απαντήσεις