Υδράργυρος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:03Για αυτά που κάνουν οι υπάλληλοι υπεύθυνο είναι το λιντλ. Αν το λιντλ πιστεύει οτι κακώς έκαναν οι υπάλληλοι του, στρέφεται δικαστικα΄εναντίονμ τουςgeorgebi έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:56φυσικά υπάρχει και το ερώτημα.. οι δικηγόροι του LIDL θα αναλάβουν και του υπαλλήλους του LIDL; Γι αυτό λέω μακάρι να βρεθεί κάποιος δικηγόρος που αναλαμβάνει φτωχούς και αδικημένους , πχ η Ζωη Κωνσταντοπούλου η κάποιος άλλος αλληλέγγυος , να τους αναλάβει εθελοντικά..ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:45
ΥΓ. Φαντάζομαι οι δικηγόροι του LIDL θα βρουν μια καλή αιτία (που μετακίνησε την κούτα στην είσοδο πχ) και να τον βάλουν στη θέση του. Ενδιαφέρον θα έχει σαν υπόθεση πάντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδω σε θελω : Δημητρας vs LIDL γενικα... και δυο υπαλλήλων του προσωπικά...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Εδω σε θελω : Δημητρας vs LIDL γενικα... και δυο υπαλλήλων του προσωπικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 06 Μάιος 2020, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ να μπαίνεις να γράφεις κάτι, όταν το νήμα πέφτει χαμηλά.. στην αφάνεια.. θέλω να δω όλους τους ανθρωπιστές του φόρουμ να περνανε από εδώ..οχι μονο ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=49 Καλή όρεξη με το τραχανό..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Υπάρχουν και οι βασιλιάδες του αθλήματος βλέπε Πετράκη. Αλλά εν προκειμένω γουστάρει να βγάλει κράξιμο στο LIDL γενικά και την πέφτει για ένα θέμα που αναλογεί έως και τον προϊστάμενο βάρδιας. Κλάιν μάιν από ουσία. Αλλά καλά κάνει και εκφράζεται στη δεδομένη φάση που ήταν.
Βασικά αν ήμουν εγώ εκεί που μετακίνησε τις κούτες για να βγει από την άλλη και μου την έλεγε κάποια θα την έπαιρνε και θα την σήκωνε. Να χαίρεσαι που υπάρχει ο Δημητράς που δεν κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουν όλοι. να διαλαλεί τη φάση του στον πολύ κόσμο (στο ίντερνετ). εγώ δεν έγραφα μετά κάτι σε κάποιο λογαριασμό και δεν έχω τίποτα από αυτά βασικά. Αλλά θα έχωνα κάτι μπινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.
Ωστόσο... LIDL πούστη μου. Μια ζωή στη γυφτιά οι γερμανοί παπάρες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα πρεπει να μου ερχεται ειδοποιηση οταν ανεβαινουν τετοια νημματα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άσε την έκφραση. Για πες για την μήνυση. Να χάσει ο άλλος τη δουλειά του για μια ανοησία δεν είναι πολύ βαρύ;
Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:05Πλάκα πρέπει να κάνεις. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η σωστή πρακτική είναι μήνυση σε υπαλλήλους. Αν πας στην τοπική καφετέρια και δεν σου αρέσει κάτι, κάνεις μήνυση;
Ας έπαιρνε στα κεντρικά του LIDL να κάνει καταγγελία και να απαιτήσει να δοθούν σχετικές οδηγίες στα υποκαταστήματα. Ας το έστελνε και εγγράφως και ας κατέθετε μήνυση την επόμενη μέρα αν έβλεπε ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί.
Αλλά σε υπάλληλο; Τώρα θα φάει μια ξεγυρισμένη απόλυση ο υπάλληλος για να δείξει η εταιρεία ότι έλαβε μέτρα και ότι οφείλεται σε κακούς χειρισμούς τοπικά και όχι σε οδηγίες της διοίκησης. Ντροπή και αχαριστία για αυτούς που τράβηξαν τρελό κουπί 2 μήνες τώρα για να είναι τα ράφια γεμάτα.
Από την άλλη όταν κάνεις μήνυση ... ε είσαι λίγο φλωρόπουστα. Αν είχε αρχίδια ας την γαμούσε τον αδόξαστο κι ας έτρεχε αυτός μηνυόμενος . Αλλά είπαμε. Τι μπορεί ο καθένας και πως ανάλογα διαμορφώνει την ηθική του και την κοινωνική στάση του.
Εν τούτοις μπορεί και να μην του έσπασε τα νεύρα αλλά απλώς να θέλει αυτός να ξεσπάσει εκεί που τον παίρνει απλά.
καταλήγουμε - και δεν ξέρω αν συμφωνείς - ότι δεν έχει καμία ουσία η ενέργεια του Δημητρά κι ούτε έχει νόημα να πάρεις θέση. Το μόνο τελικά΄που μένει είναι ο διάλογος και οτι κόντρες που έχουμε μεταξύ μας. Κάπου σε όλο είμαι κι εγώ που έχω πάντα δίκιο
Δεν τρέφω κάποια συμπάθεια στα λιντλ.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44ινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.
Ωστόσο... LIDL πούστη μου. Μια ζωή στη γυφτιά οι γερμανοί παπάρες.![]()
Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.
Το γιατί προτίμησε η αγαπούλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν εννοείς ένα σπάταλο κομμάτι φέτας τριμμένο σε χοντρά κομμάτια με το χέρι τότε ναι, είμαι όσο ορθόδοξος μπορεί να είναι κάποιος.
Γλυκό έκανα, βλάχικο
Επειδής είμαι συνηθισμένος και στον τανομένο σορβά προσέθεσα και λίγη ρίγανη, είναι κοντινά τα φαγιά αυτά έτσι κι αλλιώς αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμη πιο μου αρέσει περισσότερο και μάλλον δεν θα αποφασίσω ποτέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το πόηντ του Στάθη είναι κρυστάλλινο ρε, σε λέει πιθανότατα θα την φάει ο υπάλληλος, έχει Neumann λοιπόν και σοβαρότατο κιόλας.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:54Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:05Πλάκα πρέπει να κάνεις. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η σωστή πρακτική είναι μήνυση σε υπαλλήλους. Αν πας στην τοπική καφετέρια και δεν σου αρέσει κάτι, κάνεις μήνυση;
Ας έπαιρνε στα κεντρικά του LIDL να κάνει καταγγελία και να απαιτήσει να δοθούν σχετικές οδηγίες στα υποκαταστήματα. Ας το έστελνε και εγγράφως και ας κατέθετε μήνυση την επόμενη μέρα αν έβλεπε ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί.
Αλλά σε υπάλληλο; Τώρα θα φάει μια ξεγυρισμένη απόλυση ο υπάλληλος για να δείξει η εταιρεία ότι έλαβε μέτρα και ότι οφείλεται σε κακούς χειρισμούς τοπικά και όχι σε οδηγίες της διοίκησης. Ντροπή και αχαριστία για αυτούς που τράβηξαν τρελό κουπί 2 μήνες τώρα για να είναι τα ράφια γεμάτα.
Από την άλλη όταν κάνεις μήνυση ... ε είσαι λίγο φλωρόπουστα. Αν είχε αρχίδια ας την γαμούσε τον αδόξαστο κι ας έτρεχε αυτός μηνυόμενος . Αλλά είπαμε. Τι μπορεί ο καθένας και πως ανάλογα διαμορφώνει την ηθική του και την κοινωνική στάση του.
Εν τούτοις μπορεί και να μην του έσπασε τα νεύρα αλλά απλώς να θέλει αυτός να ξεσπάσει εκεί που τον παίρνει απλά.
καταλήγουμε - και δεν ξέρω αν συμφωνείς - ότι δεν έχει καμία ουσία η ενέργεια του Δημητρά κι ούτε έχει νόημα να πάρεις θέση. Το μόνο τελικά΄που μένει είναι ο διάλογος και οτι κόντρες που έχουμε μεταξύ μας. Κάπου σε όλο είμαι κι εγώ που έχω πάντα δίκιο![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:58Δεν τρέφω κάποια συμπάθεια στα λιντλ.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44ινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.
Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.
Το γιατί προτίμησε η αγαπούλα![]()
![]()
ο Δημητράς τους γύφτους γερμανοπαπάρες (δικός σου προσδιορισμός) δεν το σχολίασες αν και είναι επίσης ενδιαφέρον ζητούμενο.
![]()
Γιατί είναι ένα ίδιο πράγμα με το Γιαννόπουλο ιδεολογικά;
......................................................................................................................................................................................................................
Είχα κάνει νήμα για ελληνικά προϊόντα στο παλιό. Επειδή κατάλαβαν ποιος είμαι μαζί με το λογαριασμό τότε διέγραφαν και τα νήματα που άνοιγες αν ήταν λίγα. και το νήμα ήταν κάτι καλό. Μιλάμε για τέτοια παπαροσύνη σε κάποια κεφάλια. καλούσα χρήστες να ποστάρουν ελληνικές εταιρείες και ότι προϊόντα ξέρουν. Γενικά να καταστήσουν το νήμα ωφέλιμο. βεβαίως μπήκε κι ένα μαλακοσυνάφι και επιχειρούσε να περάσει το γνωστό, ο είσαι μαλάκας και λαϊκιστής πράγμα γουστάρεις μόνο ελληνικά ή ως επί το πλείστον ελληνικά. Ξέρεις αυτούς που νιώθουν ότι απειλείται η τάξη άμα καλείς σε μποϋκοτάζ ξένων προϊόντων κυρίως για ενίσχυση των δικών σου και όχι για τιμωρία κάποιας πολιτικής - που κι αυτό γαμάτο όπλο θα ήταν.
Τέλος πάντων. να ανοίξουμε ένα; Βάζεις κείμενο για εισαγωγή;
Σαφώς.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:54 Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.
Αλλά οι κάλοι του καθενός στην χ ή ψ φάση, δεν έχουν ιδεολογικό αλλά αμιγώς προσωπικό υπόβαθρο.
Καλό είναι να μην εμπλέκουμε την πολιτική με τις ιδιαιτερότητες της ψυχοπαθολογίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξαναλέω ότι κατανοώ το να νευριάζεις με κάποιον. Από την άλλη αει γαμήσου ρε μαλάκα που μες στα νεύρα σου έχεις την ψυχραιμία να κάνεις μήνυση! Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου αν έρθω σε φάση έτσι όπως την υποθέτω. Μπορεί να το ζηλεύω ως ικανότητα, δεν ξέρω.sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:05 Το πόηντ του Στάθη είναι κρυστάλλινο ρε, σε λέει πιθανότατα θα την φάει ο υπάλληλος, έχει Neumann λοιπόν και σοβαρότατο κιόλας.
Μπορεί απλά να το σιχαίνομαι και να μη βρίσκω δίκαιο λόγο που το σιχαίνομαι. Αλλά μπορεί και να είναι δίκαιο να σιχαίνεσαι τέτοιες συμπεριφορές.
Μήνυση στον υπάλληλο; Όξω ρε!
Όχι, δεν βάζω κείμενο για εισαγωγή.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:08ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:58Δεν τρέφω κάποια συμπάθεια στα λιντλ.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44ινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.
![]()
ο Δημητράς τους γύφτους γερμανοπαπάρες (δικός σου προσδιορισμός) δεν το σχολίασες αν και είναι επίσης ενδιαφέρον ζητούμενο.
![]()
Γιατί είναι ένα ίδιο πράγμα με το Γιαννόπουλο ιδεολογικά;![]()
......................................................................................................................................................................................................................
Είχα κάνει νήμα για ελληνικά προϊόντα στο παλιό. Επειδή κατάλαβαν ποιος είμαι μαζί με το λογαριασμό τότε διέγραφαν και τα νήματα που άνοιγες αν ήταν λίγα. και το νήμα ήταν κάτι καλό. Μιλάμε για τέτοια παπαροσύνη σε κάποια κεφάλια. καλούσα χρήστες να ποστάρουν ελληνικές εταιρείες και ότι προϊόντα ξέρουν. Γενικά να καταστήσουν το νήμα ωφέλιμο. βεβαίως μπήκε κι ένα μαλακοσυνάφι και επιχειρούσε να περάσει το γνωστό, ο είσαι μαλάκας και λαϊκιστής πράγμα γουστάρεις μόνο ελληνικά ή ως επί το πλείστον ελληνικά. Ξέρεις αυτούς που νιώθουν ότι απειλείται η τάξη άμα καλείς σε μποϋκοτάζ ξένων προϊόντων κυρίως για ενίσχυση των δικών σου και όχι για τιμωρία κάποιας πολιτικής - που κι αυτό γαμάτο όπλο θα ήταν.
Εγώ στηρίζω s/m και μαγαζιά της γειτονιάς μου και είμαι υπέρ του Hell σ' αυτήν τη φάση.
Απλώς γιατί πιστεύω ότι όσο καλύτερη είναι η ανθρώπινη επαφή μεταξύ πελατών και εργαζόμενων, τόσο καλύτερο είναι και το προϊόν που θα πάρεις.
Και σαφώς στηρίζω ελληνικά προϊόντα. Ειδικώς στο θέμα των τροφίμων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μάιος 2020, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:08ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:58Δεν τρέφω κάποια συμπάθεια στα λιντλ.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44ινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.
![]()
![]()
Γιατί είναι ένα ίδιο πράγμα με το Γιαννόπουλο ιδεολογικά;![]()
Καμπουράκης εν όψει.
https://www.liberal.gr/apopsi/poious-pl ... ias/300387
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-