!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εδω σε θελω : Δημητρας vs LIDL γενικα... και δυο υπαλλήλων του προσωπικά...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Εδω σε θελω : Δημητρας vs LIDL γενικα... και δυο υπαλλήλων του προσωπικά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Υδράργυρος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:03
georgebi έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:56
ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:45

ΥΓ. Φαντάζομαι οι δικηγόροι του LIDL θα βρουν μια καλή αιτία (που μετακίνησε την κούτα στην είσοδο πχ) και να τον βάλουν στη θέση του. Ενδιαφέρον θα έχει σαν υπόθεση πάντως.
φυσικά υπάρχει και το ερώτημα.. οι δικηγόροι του LIDL θα αναλάβουν και του υπαλλήλους του LIDL; Γι αυτό λέω μακάρι να βρεθεί κάποιος δικηγόρος που αναλαμβάνει φτωχούς και αδικημένους , πχ η Ζωη Κωνσταντοπούλου η κάποιος άλλος αλληλέγγυος , να τους αναλάβει εθελοντικά..
Για αυτά που κάνουν οι υπάλληλοι υπεύθυνο είναι το λιντλ. Αν το λιντλ πιστεύει οτι κακώς έκαναν οι υπάλληλοι του, στρέφεται δικαστικα΄εναντίονμ τους
:o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 06 Μάιος 2020, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

foscilis έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:01
georgebi έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:39 Aγαπάμε georgebi. :g094:

τιμή μου να χω θέση στη καρδιά σου δίπλα σ ένα τέτοιο κολοσσό ..

Εικόνα
αρκετά πίσω. Δεν κερδίζεις έτσι εύκολα το προνόμιο να σταθείς δίπλα στον αξιότιμο κ. Καρανίκα.
:a040: :a040: :a040: Τα είπαμε αυτα .
Νon4me έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:47

Ειναι αλλού. :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:59 Τραχανό έκανα, μπαμ μπαμ.
Εσύ να μπαίνεις να γράφεις κάτι, όταν το νήμα πέφτει χαμηλά.. στην αφάνεια.. θέλω να δω όλους τους ανθρωπιστές του φόρουμ να περνανε από εδώ..οχι μονο ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=49 Καλή όρεξη με το τραχανό.. :smt023
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:06
Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:02 Ενώ όταν είδες νηματοθέτη και Δημητρά τσουπ!
Και με σκέτο Δημητρά θα τσούπωνα, ο άνθρωπος είναι αστέρι. :lol:
Υπάρχουν και οι βασιλιάδες του αθλήματος βλέπε Πετράκη. Αλλά εν προκειμένω γουστάρει να βγάλει κράξιμο στο LIDL γενικά και την πέφτει για ένα θέμα που αναλογεί έως και τον προϊστάμενο βάρδιας. Κλάιν μάιν από ουσία. Αλλά καλά κάνει και εκφράζεται στη δεδομένη φάση που ήταν.

Βασικά αν ήμουν εγώ εκεί που μετακίνησε τις κούτες για να βγει από την άλλη και μου την έλεγε κάποια θα την έπαιρνε και θα την σήκωνε. Να χαίρεσαι που υπάρχει ο Δημητράς που δεν κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουν όλοι. να διαλαλεί τη φάση του στον πολύ κόσμο (στο ίντερνετ). εγώ δεν έγραφα μετά κάτι σε κάποιο λογαριασμό και δεν έχω τίποτα από αυτά βασικά. Αλλά θα έχωνα κάτι μπινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.

Ωστόσο... LIDL πούστη μου. Μια ζωή στη γυφτιά οι γερμανοί παπάρες. :e040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:41 Παρακαλω η διαχειριση να ενημερωσει τον Γιαννοπουλο.
Θα πρεπει να μου ερχεται ειδοποιηση οταν ανεβαινουν τετοια νημματα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44 Αλλά καλά κάνει και εκφράζεται στη δεδομένη φάση που ήταν.
Άσε την έκφραση. Για πες για την μήνυση. Να χάσει ο άλλος τη δουλειά του για μια ανοησία δεν είναι πολύ βαρύ;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:05
Υδράργυρος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:54 Πολιτισμικός Κωστόπουλος ο Δημητράς, σας ξεβλαχεύει
Πλάκα πρέπει να κάνεις. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η σωστή πρακτική είναι μήνυση σε υπαλλήλους. Αν πας στην τοπική καφετέρια και δεν σου αρέσει κάτι, κάνεις μήνυση;

Ας έπαιρνε στα κεντρικά του LIDL να κάνει καταγγελία και να απαιτήσει να δοθούν σχετικές οδηγίες στα υποκαταστήματα. Ας το έστελνε και εγγράφως και ας κατέθετε μήνυση την επόμενη μέρα αν έβλεπε ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί.

Αλλά σε υπάλληλο; Τώρα θα φάει μια ξεγυρισμένη απόλυση ο υπάλληλος για να δείξει η εταιρεία ότι έλαβε μέτρα και ότι οφείλεται σε κακούς χειρισμούς τοπικά και όχι σε οδηγίες της διοίκησης. Ντροπή και αχαριστία για αυτούς που τράβηξαν τρελό κουπί 2 μήνες τώρα για να είναι τα ράφια γεμάτα.
Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.
Από την άλλη όταν κάνεις μήνυση ... ε είσαι λίγο φλωρόπουστα. Αν είχε αρχίδια ας την γαμούσε τον αδόξαστο κι ας έτρεχε αυτός μηνυόμενος . Αλλά είπαμε. Τι μπορεί ο καθένας και πως ανάλογα διαμορφώνει την ηθική του και την κοινωνική στάση του.
Εν τούτοις μπορεί και να μην του έσπασε τα νεύρα αλλά απλώς να θέλει αυτός να ξεσπάσει εκεί που τον παίρνει απλά.

καταλήγουμε - και δεν ξέρω αν συμφωνείς - ότι δεν έχει καμία ουσία η ενέργεια του Δημητρά κι ούτε έχει νόημα να πάρεις θέση. Το μόνο τελικά΄που μένει είναι ο διάλογος και οτι κόντρες που έχουμε μεταξύ μας. Κάπου σε όλο είμαι κι εγώ που έχω πάντα δίκιο :102: :8)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:44ινελίκια που δεν θα τα ξέχναγε ποτέ.

Δεν τρέφω κάποια συμπάθεια στα λιντλ.
Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.

Το γιατί προτίμησε η αγαπούλα :g094: :g094: :g094: ο Δημητράς τους γύφτους γερμανοπαπάρες (δικός σου προσδιορισμός) δεν το σχολίασες αν και είναι επίσης ενδιαφέρον ζητούμενο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:07
sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:59 Τραχανό έκανα, μπαμ μπαμ.
με τυρακι τριμμενο πανω ετσι; δεν πιστευω να εισαι αιρετικος; :lol:
Αν εννοείς ένα σπάταλο κομμάτι φέτας τριμμένο σε χοντρά κομμάτια με το χέρι τότε ναι, είμαι όσο ορθόδοξος μπορεί να είναι κάποιος.
Γλυκό έκανα, βλάχικο :D και εξόν του λίγου βουτύρου προσέθεσα και ελάχιστο κατσικίσιο γάλα στο τέλος.
Επειδής είμαι συνηθισμένος και στον τανομένο σορβά προσέθεσα και λίγη ρίγανη, είναι κοντινά τα φαγιά αυτά έτσι κι αλλιώς αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμη πιο μου αρέσει περισσότερο και μάλλον δεν θα αποφασίσω ποτέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:54
ST48410 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:05
Υδράργυρος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:54 Πολιτισμικός Κωστόπουλος ο Δημητράς, σας ξεβλαχεύει
Πλάκα πρέπει να κάνεις. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η σωστή πρακτική είναι μήνυση σε υπαλλήλους. Αν πας στην τοπική καφετέρια και δεν σου αρέσει κάτι, κάνεις μήνυση;

Ας έπαιρνε στα κεντρικά του LIDL να κάνει καταγγελία και να απαιτήσει να δοθούν σχετικές οδηγίες στα υποκαταστήματα. Ας το έστελνε και εγγράφως και ας κατέθετε μήνυση την επόμενη μέρα αν έβλεπε ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί.

Αλλά σε υπάλληλο; Τώρα θα φάει μια ξεγυρισμένη απόλυση ο υπάλληλος για να δείξει η εταιρεία ότι έλαβε μέτρα και ότι οφείλεται σε κακούς χειρισμούς τοπικά και όχι σε οδηγίες της διοίκησης. Ντροπή και αχαριστία για αυτούς που τράβηξαν τρελό κουπί 2 μήνες τώρα για να είναι τα ράφια γεμάτα.
Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.
Από την άλλη όταν κάνεις μήνυση ... ε είσαι λίγο φλωρόπουστα. Αν είχε αρχίδια ας την γαμούσε τον αδόξαστο κι ας έτρεχε αυτός μηνυόμενος . Αλλά είπαμε. Τι μπορεί ο καθένας και πως ανάλογα διαμορφώνει την ηθική του και την κοινωνική στάση του.
Εν τούτοις μπορεί και να μην του έσπασε τα νεύρα αλλά απλώς να θέλει αυτός να ξεσπάσει εκεί που τον παίρνει απλά.

καταλήγουμε - και δεν ξέρω αν συμφωνείς - ότι δεν έχει καμία ουσία η ενέργεια του Δημητρά κι ούτε έχει νόημα να πάρεις θέση. Το μόνο τελικά΄που μένει είναι ο διάλογος και οτι κόντρες που έχουμε μεταξύ μας. Κάπου σε όλο είμαι κι εγώ που έχω πάντα δίκιο :102: :8)
Το πόηντ του Στάθη είναι κρυστάλλινο ρε, σε λέει πιθανότατα θα την φάει ο υπάλληλος, έχει Neumann λοιπόν και σοβαρότατο κιόλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:58

Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.

Το γιατί προτίμησε η αγαπούλα :g094: :g094: :g094: ο Δημητράς τους γύφτους γερμανοπαπάρες (δικός σου προσδιορισμός) δεν το σχολίασες αν και είναι επίσης ενδιαφέρον ζητούμενο. :lol:

Γιατί είναι ένα ίδιο πράγμα με το Γιαννόπουλο ιδεολογικά; :102:

......................................................................................................................................................................................................................

Είχα κάνει νήμα για ελληνικά προϊόντα στο παλιό. Επειδή κατάλαβαν ποιος είμαι μαζί με το λογαριασμό τότε διέγραφαν και τα νήματα που άνοιγες αν ήταν λίγα. και το νήμα ήταν κάτι καλό. Μιλάμε για τέτοια παπαροσύνη σε κάποια κεφάλια. καλούσα χρήστες να ποστάρουν ελληνικές εταιρείες και ότι προϊόντα ξέρουν. Γενικά να καταστήσουν το νήμα ωφέλιμο. βεβαίως μπήκε κι ένα μαλακοσυνάφι και επιχειρούσε να περάσει το γνωστό, ο είσαι μαλάκας και λαϊκιστής πράγμα γουστάρεις μόνο ελληνικά ή ως επί το πλείστον ελληνικά. Ξέρεις αυτούς που νιώθουν ότι απειλείται η τάξη άμα καλείς σε μποϋκοτάζ ξένων προϊόντων κυρίως για ενίσχυση των δικών σου και όχι για τιμωρία κάποιας πολιτικής - που κι αυτό γαμάτο όπλο θα ήταν.

Τέλος πάντων. να ανοίξουμε ένα; Βάζεις κείμενο για εισαγωγή;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:54 Άμα η υπάλληλος είχε υφάκι που τον τσίτωνε πολύ; Έχις υπόψιν σου τι σημαίνει να έχει νεύρα κάποιος και να μην τα έχει με τον ίδιο τρόπο που έχεις εσύ κάποιες στιγμές ενδεχομένως;.
Σαφώς.

Αλλά οι κάλοι του καθενός στην χ ή ψ φάση, δεν έχουν ιδεολογικό αλλά αμιγώς προσωπικό υπόβαθρο.

Καλό είναι να μην εμπλέκουμε την πολιτική με τις ιδιαιτερότητες της ψυχοπαθολογίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:05 Το πόηντ του Στάθη είναι κρυστάλλινο ρε, σε λέει πιθανότατα θα την φάει ο υπάλληλος, έχει Neumann λοιπόν και σοβαρότατο κιόλας.
Ξαναλέω ότι κατανοώ το να νευριάζεις με κάποιον. Από την άλλη αει γαμήσου ρε μαλάκα που μες στα νεύρα σου έχεις την ψυχραιμία να κάνεις μήνυση! Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου αν έρθω σε φάση έτσι όπως την υποθέτω. Μπορεί να το ζηλεύω ως ικανότητα, δεν ξέρω.
Μπορεί απλά να το σιχαίνομαι και να μη βρίσκω δίκαιο λόγο που το σιχαίνομαι. Αλλά μπορεί και να είναι δίκαιο να σιχαίνεσαι τέτοιες συμπεριφορές.
Μήνυση στον υπάλληλο; Όξω ρε!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:08

......................................................................................................................................................................................................................

Είχα κάνει νήμα για ελληνικά προϊόντα στο παλιό. Επειδή κατάλαβαν ποιος είμαι μαζί με το λογαριασμό τότε διέγραφαν και τα νήματα που άνοιγες αν ήταν λίγα. και το νήμα ήταν κάτι καλό. Μιλάμε για τέτοια παπαροσύνη σε κάποια κεφάλια. καλούσα χρήστες να ποστάρουν ελληνικές εταιρείες και ότι προϊόντα ξέρουν. Γενικά να καταστήσουν το νήμα ωφέλιμο. βεβαίως μπήκε κι ένα μαλακοσυνάφι και επιχειρούσε να περάσει το γνωστό, ο είσαι μαλάκας και λαϊκιστής πράγμα γουστάρεις μόνο ελληνικά ή ως επί το πλείστον ελληνικά. Ξέρεις αυτούς που νιώθουν ότι απειλείται η τάξη άμα καλείς σε μποϋκοτάζ ξένων προϊόντων κυρίως για ενίσχυση των δικών σου και όχι για τιμωρία κάποιας πολιτικής - που κι αυτό γαμάτο όπλο θα ήταν.

Όχι, δεν βάζω κείμενο για εισαγωγή.

Εγώ στηρίζω s/m και μαγαζιά της γειτονιάς μου και είμαι υπέρ του Hell σ' αυτήν τη φάση.

Απλώς γιατί πιστεύω ότι όσο καλύτερη είναι η ανθρώπινη επαφή μεταξύ πελατών και εργαζόμενων, τόσο καλύτερο είναι και το προϊόν που θα πάρεις.

Και σαφώς στηρίζω ελληνικά προϊόντα. Ειδικώς στο θέμα των τροφίμων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μάιος 2020, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:08

Καμπουράκης εν όψει.

https://www.liberal.gr/apopsi/poious-pl ... ias/300387
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”