!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως
:str8jack:
Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δεν μιλάμε
για εξπεριμένταλ μπάντα νεοζηλανδών

άντε τον Δεληβοριά, αλλά να μη ξέρει Έλληνας (που υποθέτω ζει στην Ελλάδα)
Τσανακλίδου και Μάλαμα; να αγνοεί την ύπαρξή τους; έλα τώρα γκάιζ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:05
Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;

Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτο που σου έγραψα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:26
νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:05

Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτο που σου έγραψα παραπάνω.
μ αρέσει που επιμένεις έστω και λακωνικά

δεν είπε ότι δεν έχει βάλει ν ακούσει ποτέ, είπε πως δεν τους έχει ακουστά

με την υπερβολή ασχολήθηκα :zz:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Κατάλαβες τι λέω. Πολύ ψαγμενιαρηδες και εδώ μέσα έχουν πει το αντίστοιχο. Γι αυτο το ανέφερα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως
:str8jack:
ναι όντως, αν είναι τρελός όποιος δεν τους ξέρει, τότε είμαι για ζουρλομανδύα
αλλά για να είμαι ειλικρινής, το όνομα του μάλαμα το έχω ακουστά γιατί πριν χρόνια μια γκόμενα που είχα είχε πάει σε συναυλία του
τους άλλους δύο τους ακούω για πρώτη φορά όμως
τόσο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι δηλαδή;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Το αληθινά καταπληκτικό με το punk rock ήταν τι τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους έντεχνους μουσικούς αφού όλοι μας παίζουμε μουσική

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

πέραν αυτού, το ότι κάποιος είναι γνωστός/πετυχημένος στον τομέα του γιατί σημαίνει ότι η άποψή του για οποιοδήποτε θέμα πέραν αυτού στο οποίο ειδικεύεται, θα πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα έτσι ώστε να μας ενδιαφέρει;
εν ολίγοις, στον πούτσο μας και μας, Κωστής Παλαμάς
Διάσημοι είναι. Η άποψή τους αφορά τα οικονομικά του κλάδου τους, οπότε δε τους λες άσχετους για αυτό που
μιλάνε. Απλώς το θέμα είναι πως οι καλλιτέχνες προστίθενται στη μακρά λίστα των κλάδων που ζητούν κρατική
ενίσχυση, αυτό από μόνο του δείχνει και ποιές είναι οι πιθανότητες εισοδηματικής αποκατάστασής τους.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Sid Vicious έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:48 Το αληθινά καταπληκτικό με το punk rock ήταν τι τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους έντεχνους μουσικούς αφού όλοι μας παίζουμε μουσική 3 ακόρντα

φιξεδ

Ακτσουαλυ και οι ελληνες "έντεχνοι" 3 ακόρντα παίζουν. Δεν καταλαβαίνω που βλέπουν το "έντεχνο"...

Ίσως εννοούν τον στίχο :lol:
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Θεωρώ δεδομένο ότι θα δωθεί βαρβάτη επιδοματάρα και σε αυτούς καθώς μπορεί να μην είναι αριθμητικά μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών και παρατρεχάμενων όμως παίρνουν δυσανάλογα μεγάλη δημοσιότητα και μπορεί να επηρεάσουν αναποφάσιστους στις δημοσκοπήσεις που είναι και το μοναδικό που απασχολεί την παρούσα κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

CRWH έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:09 Θεωρώ δεδομένο ότι θα δωθεί βαρβάτη επιδοματάρα και σε αυτούς καθώς μπορεί να μην είναι αριθμητικά μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών και παρατρεχάμενων όμως παίρνουν δυσανάλογα μεγάλη δημοσιότητα και μπορεί να επηρεάσουν αναποφάσιστους στις δημοσκοπήσεις που είναι και το μοναδικό που απασχολεί την παρούσα κυβέρνηση.
Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
πολιτισμό" οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ζόρικα τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:20 Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
πολιτισμό" οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ζόρικα τα πράγματα.
Ακριβώς. Σχήματα έχουν διαλυθεί και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον. Δηλαδή το χ κατάστημα ξέρει ότι θα ανοίξει σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς είναι τελείως στο σκοτάδι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ο σοφός λαός μας αποφάσισε.
Προς τί όλη αυτή η συζήτηση;
Θα τα ξαναπούμε σε 3 χρόνια.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:24
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:20 Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
Ακριβώς. Σχήματα έχουν διαλυθεί και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον. Δηλαδή το χ κατάστημα ξέρει ότι θα ανοίξει σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς είναι τελείως στο σκοτάδι.
Άρα η λύση δεν είναι να ανοίξει το κατάστημα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κανόνες και ότι άλλο γουστάρουν τα νερντς του ΕΟΔΥ που σήμερα τα λένε έτσι κι άυριο γιουβέτσι ανάλογα με το ραβασάκι του πολιτικού τους προιστάμενου αλλά να δοθεί επίδομα και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”