Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:59ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δεν μιλάμεΕρμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
για εξπεριμένταλ μπάντα νεοζηλανδών
άντε τον Δεληβοριά, αλλά να μη ξέρει Έλληνας (που υποθέτω ζει στην Ελλάδα)
Τσανακλίδου και Μάλαμα; να αγνοεί την ύπαρξή τους; έλα τώρα γκάιζ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Last Veteran
Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτο που σου έγραψα παραπάνω.νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:05ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δεν μιλάμεΕρμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
μ αρέσει που επιμένεις έστω και λακωνικάΕρμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:26Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτο που σου έγραψα παραπάνω.νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:05ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δεν μιλάμεΕρμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
δεν είπε ότι δεν έχει βάλει ν ακούσει ποτέ, είπε πως δεν τους έχει ακουστά
με την υπερβολή ασχολήθηκα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Κατάλαβες τι λέω. Πολύ ψαγμενιαρηδες και εδώ μέσα έχουν πει το αντίστοιχο. Γι αυτο το ανέφερα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι όντως, αν είναι τρελός όποιος δεν τους ξέρει, τότε είμαι για ζουρλομανδύανύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 09:59ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως![]()
αλλά για να είμαι ειλικρινής, το όνομα του μάλαμα το έχω ακουστά γιατί πριν χρόνια μια γκόμενα που είχα είχε πάει σε συναυλία του
τους άλλους δύο τους ακούω για πρώτη φορά όμως
τόσο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι δηλαδή;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Sid Vicious
Το αληθινά καταπληκτικό με το punk rock ήταν τι τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους έντεχνους μουσικούς αφού όλοι μας παίζουμε μουσική
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Διάσημοι είναι. Η άποψή τους αφορά τα οικονομικά του κλάδου τους, οπότε δε τους λες άσχετους για αυτό πουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως
πέραν αυτού, το ότι κάποιος είναι γνωστός/πετυχημένος στον τομέα του γιατί σημαίνει ότι η άποψή του για οποιοδήποτε θέμα πέραν αυτού στο οποίο ειδικεύεται, θα πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα έτσι ώστε να μας ενδιαφέρει;
εν ολίγοις, στον πούτσο μας και μας, Κωστής Παλαμάς
μιλάνε. Απλώς το θέμα είναι πως οι καλλιτέχνες προστίθενται στη μακρά λίστα των κλάδων που ζητούν κρατική
ενίσχυση, αυτό από μόνο του δείχνει και ποιές είναι οι πιθανότητες εισοδηματικής αποκατάστασής τους.
φιξεδSid Vicious έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:48 Το αληθινά καταπληκτικό με το punk rock ήταν τι τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους έντεχνους μουσικούς αφού όλοι μας παίζουμε μουσική 3 ακόρντα
Ακτσουαλυ και οι ελληνες "έντεχνοι" 3 ακόρντα παίζουν. Δεν καταλαβαίνω που βλέπουν το "έντεχνο"...
Ίσως εννοούν τον στίχο
Θεωρώ δεδομένο ότι θα δωθεί βαρβάτη επιδοματάρα και σε αυτούς καθώς μπορεί να μην είναι αριθμητικά μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών και παρατρεχάμενων όμως παίρνουν δυσανάλογα μεγάλη δημοσιότητα και μπορεί να επηρεάσουν αναποφάσιστους στις δημοσκοπήσεις που είναι και το μοναδικό που απασχολεί την παρούσα κυβέρνηση.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν τοCRWH έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:09 Θεωρώ δεδομένο ότι θα δωθεί βαρβάτη επιδοματάρα και σε αυτούς καθώς μπορεί να μην είναι αριθμητικά μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών και παρατρεχάμενων όμως παίρνουν δυσανάλογα μεγάλη δημοσιότητα και μπορεί να επηρεάσουν αναποφάσιστους στις δημοσκοπήσεις που είναι και το μοναδικό που απασχολεί την παρούσα κυβέρνηση.
πολιτισμό" οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ζόρικα τα πράγματα.
Ακριβώς. Σχήματα έχουν διαλυθεί και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον. Δηλαδή το χ κατάστημα ξέρει ότι θα ανοίξει σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς είναι τελείως στο σκοτάδι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:20 Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
πολιτισμό" οπότε δε νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες ζόρικα τα πράγματα.
Ο σοφός λαός μας αποφάσισε.
Προς τί όλη αυτή η συζήτηση;
Θα τα ξαναπούμε σε 3 χρόνια.
Προς τί όλη αυτή η συζήτηση;
Θα τα ξαναπούμε σε 3 χρόνια.
Άρα η λύση δεν είναι να ανοίξει το κατάστημα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κανόνες και ότι άλλο γουστάρουν τα νερντς του ΕΟΔΥ που σήμερα τα λένε έτσι κι άυριο γιουβέτσι ανάλογα με το ραβασάκι του πολιτικού τους προιστάμενου αλλά να δοθεί επίδομα και μετά βλέποντας και κάνοντας.ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:24Ακριβώς. Σχήματα έχουν διαλυθεί και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον. Δηλαδή το χ κατάστημα ξέρει ότι θα ανοίξει σε 15 μέρες ή ένα μήνα. Κάποιοι από αυτούς είναι τελείως στο σκοτάδι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 12:20 Oι Δελβοριάδες και οι Μάλαμες τραγουδούν κάθε χρόνο στις γιορτούλες που κάνουν οι Δήμοι, δήθεν "για να προβάλλουν το
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις