!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2020, 06:44 Αυτό το νεοφιλελε σκουλήκι της ανατολικής Αττικής κάποτε μεγαλοπασόκος τωρα ΝΔδημοκρατης ,το κομπλεξικό ανθρωπάκι,κυκλοφορεί ακόμα?

Εικόνα

Βασίλης Οικονομού”Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του”βίντεο

https://twitter.com/avgerinosx/status/1 ... 3076709379

Φίλε , έχουν περάσει σοβαρά άτομα , και έχουν δοθεί αξιόλογοι αγώνες , στο παρελθόν, για να καταστρέφεις καθημερινά την εικόνα του Κόμματος.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

...και να πεθάνει ήσυχα.

Δυστυχώς αυτή είναι η κυβερνητική νεοπροτεσταντική στρατηγική: κεκαλυμμένη ευθανασία ηλικιωμένων και ασθενών :cry
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:42
Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:39
foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:34 Απλώς το πρώτο μπορούν να σε αναγκάσουν να το κάνεις γιατί φαίνεται. Δεν πειράζει, σου μένει το δεύτερο.
Τι μπορούν; :smt005:
Μπορούν. Κάτσε και δες πόσα πρόστιμα θα κοπούν από Δευτέρα.
Έχω δύο ωραιότατες μάσκες που θα με πάνε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Να δω τι πρόστιμο θα μου κόψουν από Δευτέρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:10
Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:42
Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:39

Τι μπορούν; :smt005:
Μπορούν. Κάτσε και δες πόσα πρόστιμα θα κοπούν από Δευτέρα.
Έχω δύο ωραιότατες μάσκες που θα με πάνε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Να δω τι πρόστιμο θα μου κόψουν από Δευτέρα.
Άρα θα φοράς μάσκα. Τι το παίζεις επαναστάτης;

Εκτός και αν έχεις στο νου σου ότι τα βάζεις με το σύστημα γιατί θα έχεις δυο μάσκες για 3 μήνες οι οποίες θα έχουν τρυπήσει στο δίμηνο αλλά εσένα στα αρχίδια σου γιατί παίρνεις το καρπούζι ολόκληρο

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:40 Ένα πανί, όχι.
Ένα διπλό πανί, όπως είναι οι υφασμάτινες πλέον που ετοιμάζονται, όπου θα έχω 2-3 κατά άτομο και θα τις αλλάζεις μετά από κάποιες ώρες, τις οποίες θα τις πλένεις μόνες τους το βράδυ και μετά θα τις σιδερώνεις, ναι θα κάνουν δουλειά.
Και είναι οικονομικές. Για μια τετραμελή οικογένεια, που υποθέτουμε ότι οοοολα τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιούν 3 μάσκες την μέρα και μετά από ένα μήνα να τις πετάνε και να παίρνουν άλλες, θέλουν 3×2.5 = 7.5 ευρώ
7.5×4 = 30 ευρώ το μήνα.

Να το κάνω πιο υπερβολικό; 4 μάσκες να έχει το κάθε μέλος και να τις χρησιμοποιεί κάθε μέρα;

40 ευρώ το μήνα ή τετραμελής οικογένεια.
Έτσι. Ανατολικό ζήτημα για ένα έξοδο που θα βοηθήσει στην προστασία του συνόλου και των δικών μας και θα το έδινε κάποιος σε μια βδομάδα για καφέδες ή τσιγάρα.

Είναι σοβαρό και αποτελεί προτεραιότητα. Πρέπει να κόψουμε από κάτι άλλο αν δεν περισσεύουν χρήματα, που όντως δεν περισσεύουν σε αρκετούς συμπολίτες μας.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

Έχω το καλύτερο και των δύο κόσμων. Και μηδαμινό έξοδο και το κράτος θα πάρει 150 μύδια.

Μόνη περίπτωση να βάλω μάσκα όπως προβλέπεται είναι να βγουν ωραίες υφασμάτινες στην αγορά με σχέδια κλπ οπότε θα αγοράσω αρκετές για αισθητικούς λόγους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:26 Έχω το καλύτερο και των δύο κόσμων. Και μηδαμινό έξοδο και το κράτος θα πάρει 150 μύδια.

Μόνη περίπτωση να βάλω μάσκα όπως προβλέπεται είναι να βγουν ωραίες υφασμάτινες στην αγορά με σχέδια κλπ οπότε θα αγοράσω αρκετές για αισθητικούς λόγους.
Η γνώμη μου είναι ότι θέλεις ένα χέρι βρωμοξυλο ώστε με τόσους επιδέσμους να μην χρειάζεσαι μάσκα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ευτυχώς που ο Κούλης δεν έχει καπνέμπορους κολλητούς, γιατί με την ανακάλυψη οτι η νικοτίνη προστατεύει απ' τον ιό, θα μας έβαζε να φουμάρουμε σε δρόμους, σπίτια και λεωφορεία.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

απο δερμα νεοδημοκρατη μπορω να φτιαξω μασκα η ειναι τοσο ζωα που δεν κανει ουτε για αυτο?
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:37 Ευτυχώς που ο Κούλης δεν έχει καπνέμπορους κολλητούς, γιατί με την ανακάλυψη οτι η νικοτίνη προστατεύει απ' τον ιό, θα μας έβαζε να φουμάρουμε σε δρόμους, σπίτια και λεωφορεία.
:)

Μην κομματικοποιείτε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Υπάρχουν και χαζοί που διαβάζουν χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν πότε γίνεται πλάκα. Προφανώς δεν απευθύνεται το σχόλιο σε σένα. Μιλάω συνολικά για όλα τα σχόλια που αντιμετωπίζουν με αντιπολιτευτική τακτική τέτοια ζητήματα και κάποιοι από αυτούς φαίνεται να γράφουν σοβαρά.

Αν υπάρχουν θέματα εύνοιας κολλητών επιχειρηματιών, μαυρίστε στις εκλογές. Τώρα όμως κάντε αυτό που πρέπει να προστατευθούμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:29
Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:26 Έχω το καλύτερο και των δύο κόσμων. Και μηδαμινό έξοδο και το κράτος θα πάρει 150 μύδια.

Η γνώμη μου είναι ότι θέλεις ένα χέρι βρωμοξυλο ώστε με τόσους επιδέσμους να μην χρειάζεσαι μάσκα.
Θα μου το δώσει ο βάρβαρος Χαρδαλιάς ή θα φύγει με την ουρά στα σκέλια χωρίς μάσκα όπως έκαναν στον καταυλισμό των Ρομά;

Αν το είχε ζητήσει με σεβασμό το κράτος 99.99% θα το έκανα. Με "ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ.." και 150€ πρόστιμο με τσαμπουκά δεν πρόκειται και τζάμπα να μου δώσουν.

Για να μην αναφέρω ότι σε όσους είμαστε νέοι και υγιείς θα έπρεπε να μας ενθαρρύνουν να κολλάμε τον ιο οργανωμένα για να χτίσουμε ανοσία τώρα που είναι νωρίς πριν το δεύτερο κύμα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Να το πείς αυτό και για τους Ρομά, που ο Τσιόδρας "τους εμπιστεύεται", και για τους λαθρο, και τέλος και για τον Κούλη και τα λοιπά ζούδια που βλέπανε την Πρωτοψάλτη χύμα, κολλητά ο ένας με τον άλλον, και χωρίς μάσκα (βέβαια ο τύπος με το αγροτικό στο Αίγιο, που περιέφερε μόνος του την εικόνα έφαγε πρόστιμο). Άσε τους τσαμπουκάδες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Πάρτε ρε κάνα δυο υφασμάτινες. Για το καλό όλων είναι.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:53

Θα μου το δώσει ο βάρβαρος Χαρδαλιάς ή θα φύγει με την ουρά στα σκέλια χωρίς μάσκα όπως έκαναν στον καταυλισμό των Ρομά;

Αν το είχε ζητήσει με σεβασμό το κράτος 99.99% θα το έκανα. Με "ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ.." και 150€ πρόστιμο με τσαμπουκά δεν πρόκειται και τζάμπα να μου δώσουν.

Για να μην αναφέρω ότι σε όσους είμαστε νέοι και υγιείς θα έπρεπε να μας ενθαρρύνουν να κολλάμε τον ιο οργανωμένα για να χτίσουμε ανοσία τώρα που είναι νωρίς πριν το δεύτερο κύμα.
Τιμή μας να έχουμε στο πχώρουμ έναν επιδημιολόγο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:11 Τιμή μας να έχουμε στο πχώρουμ έναν επιδημιολόγο.
Δεν είμαι, αλλά το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κολλήσω για να ξεμπερδεύουμε. Με πιθανότητα που ξεκινάει από 0.3% να εξελιχθεί στο χειρότερο είναι ένα ρίσκο που θα έπαιρνα ευχαρίστως. Το καλοκαίρι με άδεια τα νοσοκομεία (από όσους ασθενούν απο κορονοιό) και με χαμηλή μετάδοση θα ήταν η ιδανική εποχή να γίνει κάτι τέτοιο με ασφάλεια πριν έρθει ο Σεπτέμβριος και αρχίσει ο συνωστισμός στους κλειστούς χώρους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”