!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλο ο παππούς άλλο ο μπράβος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Άλλο ο παππούς άλλο ο μπράβος
Φυλακή οποιος τραβούσε το βίντεο. Παράνομο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα έχετε βγάλει εσείς από αυτό το βίντεο,πάντως η κορυφαία στιγμή ήταν "αν έχεις τα αρχιδιά βγαλτο το όπλο",μετά κοκοκο
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Golden Age
Γκούλαγκ. Μέχρι εκεί. Μόνο εαν ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος κάποιος θα πήγαινε για εκτέλεση.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:27 Πες μου ξανά σύντροφε Namrail πως θα χειριζόταν το περιστατικό αυτό η NKVD υπό την ηγεσία του Γεζοφ;
Για κάποιο λόγο ο Στάλιν τους ποινικούς, δεν τους αντιμετώπιζε όπως τους πολιτικούς του αντιπάλους. Γι' αυτό και δεν κατάφερε ποτέ να εξαλείψει το οργανωμένο έγκλημα στη Ρωσία, ούτε καν στην πολύ σκληρή δεκαετία του '30. Οι περισσότεροι ήταν έγκλειστοι βέβαια, αλλά...οργανωνόντουσαν εντός των γκούλαγκ. Κι όταν ο Χρουτσώφ έκλεισε τα γκούλαγκ, ξεκίνησαν τις "ευαγείς" δραστηριότητές τους στη Σοβιετική Ένωση.
Αν το έκανε στον πατέρα μου θα του σκότωνα δύο παιδιά, αν είχε μόνο ένα, ένα παιδί και ένα ανίψι. Τον ίδιο θα τον είχα τρεις μήνες σε υπόγειο, ώσπου να σκεφτώ τι θα τον κάνω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Απρ 2020, 16:06 Κορονοϊός: Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο από δημοτικό αστυνομικό την ώρα που του έδινε πρόστιμο
Ordem e Progresso.
Από τις πιό πετυχημένες μαλακίες του Μπουμπη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι, δεν φτάνει να τιμωρείς μόνο το πρόσωπο, πρέπει να γίνει η ζωή εφιάλτης για όποιον με κάποιον τρόπο συνδέθηκε μαζί του, ώστε να πιεστεί το πράγμα από παντού, να τον κάνεις να παρακαλά να αυτοκτονήσει και να μη γίνεται.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Πρώτα ζητάτε περιοσμό της οπλοχρησίας των αστυνομικών και μετά ειρωνεύεστε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:55 Δεν ξέρω τι συμπέρασμα έχετε βγάλει εσείς από αυτό το βίντεο,πάντως η κορυφαία στιγμή ήταν "αν έχεις τα αρχιδιά βγαλτο το όπλο",μετά κοκοκο
- Otto Weininger
Ο μπάρμπας τσαμπουκαλευοταν και πήγε να αρπάξει το μπλοκ.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:33Αν το έκανε στον πατέρα μου θα του σκότωνα δύο παιδιά, αν είχε μόνο ένα, ένα παιδί και ένα ανίψι. Τον ίδιο θα τον είχα τρεις μήνες σε υπόγειο, ώσπου να σκεφτώ τι θα τον κάνω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Απρ 2020, 16:06 Κορονοϊός: Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο από δημοτικό αστυνομικό την ώρα που του έδινε πρόστιμο
Και ο άλλος τον απωθήσει χωρίς καν να τον χτυπήσει.
Καλα κάνανε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Του Μπούμπη, όχι δική μου.Μπίστης έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:35Από τις πιό πετυχημένες μαλακίες του Μπουμπη
- Otto Weininger
+1Golden Age έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:41Πρώτα ζητάτε περιοσμό της οπλοχρησίας των αστυνομικών και μετά ειρωνεύεστε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Απρ 2020, 15:55 Δεν ξέρω τι συμπέρασμα έχετε βγάλει εσείς από αυτό το βίντεο,πάντως η κορυφαία στιγμή ήταν "αν έχεις τα αρχιδιά βγαλτο το όπλο",μετά κοκοκο
Αν το έβγαζε πάλι ο μπουμπης θα έσκιζε την ζαρτιερα του.
Άσε μας, μορέ.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:41Ο μπάρμπας τσαμπουκαλευοταν και πήγε να αρπάξει το μπλοκ.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:33Αν το έκανε στον πατέρα μου θα του σκότωνα δύο παιδιά, αν είχε μόνο ένα, ένα παιδί και ένα ανίψι. Τον ίδιο θα τον είχα τρεις μήνες σε υπόγειο, ώσπου να σκεφτώ τι θα τον κάνω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Απρ 2020, 16:06 Κορονοϊός: Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο από δημοτικό αστυνομικό την ώρα που του έδινε πρόστιμο
Καλα κάνανε.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Ας πήγαινες να τα κάνεις αυτά στην κομμουνιστική Κίνα ή στην Κούβα.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:44Άσε μας, μορέ.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:41Ο μπάρμπας τσαμπουκαλευοταν και πήγε να αρπάξει το μπλοκ.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:33
Αν το έκανε στον πατέρα μου θα του σκότωνα δύο παιδιά, αν είχε μόνο ένα, ένα παιδί και ένα ανίψι. Τον ίδιο θα τον είχα τρεις μήνες σε υπόγειο, ώσπου να σκεφτώ τι θα τον κάνω.
Καλα κάνανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Απρ 2020, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου κάνει μεγάλη έκπληξη η πιθανή σύνδεση αστυνομικών με μπράβους. Πραγματικά, πέφτω από τα σύννεφα. Πρώτη φορά ακούω, μπάτσος να φοβηθεί μπράβο. Δεν γίνεται. Αυτό τουλάχιστον, το υπογράφω. Μπορεί σε άλλα να είμαι καχύποπτος, αλλά εδώ βάζω το χέρι στην καρδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 26 Απρ 2020, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Ε τι άσε μας ;Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:44Άσε μας, μορέ.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:41Ο μπάρμπας τσαμπουκαλευοταν και πήγε να αρπάξει το μπλοκ.Cavaliere έγραψε: 26 Απρ 2020, 16:33
Αν το έκανε στον πατέρα μου θα του σκότωνα δύο παιδιά, αν είχε μόνο ένα, ένα παιδί και ένα ανίψι. Τον ίδιο θα τον είχα τρεις μήνες σε υπόγειο, ώσπου να σκεφτώ τι θα τον κάνω.
Καλα κάνανε.
Ο κάθε μαλακας πουλάει τσαμπουκα και απλώνει χέρι, δε σέβονται τίποτα και μετά αρχίζεται όλοι το καημένο το γεροντάκι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 9 Απαντήσεις