Δηλαδή δε τη γαμάς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δημοσιογράφος σε αστυνομικό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: δημοσιογράφος σε αστυνομικό
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ναι, ναι, Πορφύριε, κάτι μπορεί να είχε, δεν λέω, όπως και τις προάλλες:
https://www.sportime.gr/extratime/koino ... nomia-vid/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ίδια είναι; Τα σιωνιστικά γουρούνια την έχουν βάλει στο μάτι. Μια πρόστιμο για γυμναστική, μια χωρίς τάχα ΚΤΕΟ. Κάτι πρέπει να γίνει, εξωθούν τις μουνάρες μας στην τρέλλα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:38 Ναι, ναι, Πορφύριε, κάτι μπορεί να είχε, δεν λέω, όπως και τις προάλλες:
Εγώ στο βίδεο συμπάθησα την τύπισσα, οι μπάτσοι που την γράφουν είναι παλαιάς κοπής μπαρμπάδες και πολυ αστείοι (αν δεν ήταν όργανα στυγνής καταστολής)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ειμαι μονογαμικος και παλι καλα η γυναικα μου ειναι πιο ωραια
Ποιες εξηγήσεις ρε κολοκύθα; Για την κατινιά του να ασχολείται κανείς με την εικόνα των άλλων λέω. Στα παπάρια μου τι είναι αυτή κι αν είναι αντιαισθητική ή μουνάρα ή ότι άλλο. Ένα άλλο στοιχείο που παίζει είναι ότι καταφέρεται εναντίον μπάτσων και κάποιοι σπεύδουν... τι σπεύδουν; Αυτόματη αντίδραση είναι. Να κράξουν αυτόν που τους πέφτει χωρίς να ξέρουν καν τι παίζει.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:32 Καλά όλα τα λεφτά ο διάλογος:
-Για ποιο πράγμα ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ;
-Για το ΚΤΕΟ
-Ποιο ΚΤΕΟ ΡΕ!
Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι "θηλυκότητες" (και οι αρσενικότητες βέβαια, αλλά τώρα δεν είναι η περίπτωση)
δεν φύτρωσαν σε κενό, είτε αέρος είτε κοινωνικό...
Όλο και κάποια μερίδια συλλογικής και ατομικής ευθύνης υπάρχουν για να βλέπουμε τόσο υποκοσμίτικη συμπεριφορά σαν και αυτή της κυρίας (και βρίσκεται κι ένας σχολιαστής -Χαοτικός- που σπεύδει να παράσχει "εξηγήσεις" για λογαριασμό της...)
Γενικά το φαινόμενο να τραβάς βίντεο για να εκθέσεις κάποιον στο ίντερνετ το βρίσκω αντικοινωνική καφρίλα και το πολεμάω. Πειράζει;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Βασικά ουρλιάζει επειδή ενώ τη σταμάτησαν για να ελέγξουν αν έχει άδεια μετακίνησης, άρχισαν όπως φαίνεται να ψάχνουν και άδειες, διπλώματα κ.τ.λ. ενώ υποτίθεται αυτά δεν τα πολυψάχνουν τώρα, δεδομένων των συνθηκών. Βέβαια μόνη της το προκάλεσε, με το που είδε αστυνομικούς θα άρχισε σίγουρα να τσιρίζει και να τους τα χώνει όπως είχε κάνει και στην παραλία πριν κάτι μέρες, "δε γουστάρω να βγάζω άδεια, εγώ θέλω να πηγαίνω όπου θέλω" κ.τ.λ. Οπότε κι αυτοί σάλταραν κι άρχισαν να ζητούν άδειες, διπλώματα, ασφάλειες κ.τ.λ. με την ελπίδα ότι θα βρουν κάτι παράτυπο για να της ρίξουν επιπλέον καμπάνα, και πέτυχαν διάνα. Ας πρόσεχε, όταν ξέρεις πως έχεις τη φωλιά σου λερωμένη κοιτάς να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, δεν πας και ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη.sys3x έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:12Λάθος πόρφυ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:47 Δεν έχει περάσει κτεο και ουρλιάζει η παλαβή ότι βρήκανε κάτι επίτηδες. Χαλκιδική ρε μαλάκες, όλοι θεοπάλαβοι.
Δεν είναι θεοπάλαβοι, είναι οι πελοποννήσιοι του βορρά.
Κονφιρμέησο πέντιγκ, Ηράκλειτος.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Κλασικο παραδειγμα γυναικο-αντρα που με απωθει.
Οταν ακουω γυναικα να μιλαει και να συμπεριφερεται σαν βαρυμαγκας, μου ερχεται να κανω εμετο.
Η γυναικα πρεπει να ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ και λεπτεπιλεπτη.
Να εχει στητα οπισθια και βυζαρες και να σεβεται.
Οταν ακουω γυναικα να μιλαει και να συμπεριφερεται σαν βαρυμαγκας, μου ερχεται να κανω εμετο.
Η γυναικα πρεπει να ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ και λεπτεπιλεπτη.
Να εχει στητα οπισθια και βυζαρες και να σεβεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μη χάνεις την αβρότητά σου μαζί μου ανεκλάλητο σαντεκλέρι
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Last Veteran
Εδώ μέσα αποκαλούνε θεόμουνο τη....... Μαρία του μάστερ σεφ. Αυτή που και όνειρο να δει το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βαφτεί.
Δε ξερω ποια ειναι η "Μαρια του μαστερ σεφ" αλλα αυτην εδω δε τη λες σε καμια περιπτωση "μουναρα". Καλη ειναι και αυτο αν δεν ανοιγει το στομα της να μιλησει.Last Veteran έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:15Εδώ μέσα αποκαλούνε θεόμουνο τη....... Μαρία του μάστερ σεφ. Αυτή που και όνειρο να δει το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βαφτεί.
Όλο σε φάση είναι και όλο συναισθηματικά φορτισμένη;Χαοτικός έγραψε: 14 Απρ 2020, 00:36 Τι παπάρας είναι αυτός ο Παβαλος;
Ποια συμπεράσματα ρε κόπανε; Ποια συμπεράσματα. Μία στιγμή είναι της γυναίκας και που ξέρεις σε τι φάση είναι; Είτε συναισθηματικά φορτισμένη είτε οτιδήποτε; Είδε ο βλάκας κάτι ενάντια στους μπάτσους που και οι ίδιοι δεν δεν δίνουν σημασία και κάθεται και το κάνει θέμα. και φυσικά Κατινούλες εσείς εδώ συμπληρώνεται με τις καφενειακού τύπου μαλακίες σας. Κοιτάχτε μία τη μάπα σας ρε. Μια φορά μόνο όχι πολλές.χρήστης Palavos είναι στην πόλη ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ Χαλκιδική.
9 ώρες ·
Η φωνή που ακούγετε είναι κάποιας κυρίας που δηλώνει δημοσιογράφος , δεν αναφέρουμε το όνομα της για ευνόητους λόγους ...
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ...
#krites-tis-dimosias-aisthitikis-kai-simperiforas,
#spoudaioi-antropoi-alla,
#olo-mw-tsouzei-o-kolos-mou-otan-oi-alloi-den-einai-san-ki-emena
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλά αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες. Right? Am I right?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:18Δε ξερω ποια ειναι η "Μαρια του μαστερ σεφ" αλλα αυτην εδω δε τη λες σε καμια περιπτωση "μουναρα". Καλη ειναι και αυτο αν δεν ανοιγει το στομα της να μιλησει.Last Veteran έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:15Εδώ μέσα αποκαλούνε θεόμουνο τη....... Μαρία του μάστερ σεφ. Αυτή που και όνειρο να δει το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βαφτεί.
- Dwarven Blacksmith
Έχει σημασία και το ΠΟΥ τη γράφουν.Μπίστης έγραψε: 14 Απρ 2020, 13:49 Εγώ στο βίδεο συμπάθησα την τύπισσα, οι μπάτσοι που την γράφουν είναι παλαιάς κοπής μπαρμπάδες και πολυ αστείοι (αν δεν ήταν όργανα στυγνής καταστολής)
I beg to differΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:28Καλά αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες. Right? Am I right?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:18Δε ξερω ποια ειναι η "Μαρια του μαστερ σεφ" αλλα αυτην εδω δε τη λες σε καμια περιπτωση "μουναρα". Καλη ειναι και αυτο αν δεν ανοιγει το στομα της να μιλησει.Last Veteran έγραψε: 14 Απρ 2020, 21:15
Εδώ μέσα αποκαλούνε θεόμουνο τη....... Μαρία του μάστερ σεφ. Αυτή που και όνειρο να δει το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βαφτεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 0 Απαντήσεις