!!! DEVELOPMENT MODE !!!

έκδοση βιβλίου

Πεζογραφία, ποίηση, γλώσσα και γραπτός λόγος, βιβλία
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: έκδοση βιβλίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2018, 18:50 Πάνας

Σε τέτοια προβλήματα καλύτερα να σκέφτεσαι σαν παιδί ....

Και νά παίρνεις καί μιά απόσταση πού λένε .....

Αν δείς τήν Πυραμίδα από 10 χλμ μακριά σάν παιδί .....

με τί μοιάζει ;

Στήν αμερικάνα ανιψιά μου η Ακρόπολη εμοιαζε μέ σπίτι .....

Καταλαβαίνεις τώρα πώς θέλω να σού πώ νά σκεφτείς ;
Ένα παιδί θα το χαρακτήριζε λόφο... μπορεί στο γυμνάσιο να το πει και τύμβο.
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Βάλτο τώρα να δουλέψει ......

Ενας Λόφος .......

Ενας Λόφος μές στήν Ερημο ......

Στέκει σάν Σκέψη ; .....

Εχει μιά Λογική ; .......
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ναι γιατί όχι; Αλλά επιστημονικά έχει αποδειχτεί ότι παλιότερα δεν ήταν έρημος. Οι διαβρώσεις που έχει η σφίγγα έχουν γίνει από νερό... που βρέθηκε; Αν την τοποθετήσουμε σε μιά πιο παλιά εποχή των 10000 ετών αυτή η φθορά θα ήταν φυσιολογική. Με τα δεδομένα όμως που έχουμε... δεν είναι.

Εσύ που θες να καταλήξεις;
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Εγώ Πάνα εχω καταλήξει χρόνια τώρα ......

Αλλά μέχρι νά δημοσιεύσω τήν άποψή μου δέν ανοίγω χαρτιά .....

Μέσα στήν απάντησή σου υπάρχουν στοιχεία πού θά σε βοήθαγαν να πάς τή σκέψη σου παρακάτω ....

Λόφος Νερά Σφιγγες μικρά παιδιά

Και τα 10000 γιά τήν Πυραμίδα πρέπει να είναι λίγα ......

Ο Μύθος λέει οτι μετά τον Κατακλυσμό τό πρώτο πού εφάνη ήταν η κορυφή της Πυραμίδας ........

Καί ποιά είναι τά δεδομένα πού έχουμε ; .......
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Σπύρος έγραψε: 06 Ιουν 2018, 01:13 Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνφορουμίτες και τις συνφορουμίτισσες ότι το πρώτο μου βιβλίο στα Αγγλικά είναι γεγονός. Στην amazοn είναι διαθέσιμο το βιβλίο με τίτλο "Amphion's Secret". Μελετά τον σχεδιασμού των πυραμίδων της Αιγύπτου με βάση βουνά της Ελλάδος, ιερούς τόπους, πόλεις, αλλά και Ελλαδικές πυραμίδες.

Εικόνα
With the help of geographic mountain data, ancient cities and sacred sites in Hellas(Greece)
:smt023
the end
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Πυραμίδες της Γκίζα. Γιατί να σχεδιάστηκαν με βάση την Ελλάδα; Ένας λόγος που δεν υπάρχει στο βιβλίο μου είναι ο εξής:

Εικόνα

Μεσημβρινή τομής της Γης. Η γωνία ορίζει γεωγραφικό πλάτος. Σημείο αναφοράς ο Βόρειος Πόλος. Αίγυπτος: εξάγωνο. Ελλάς: επτάγωνο. Μετράμε κορυφή πυραμίδος Χέοπος και κορυφή Παρνασσού(Λιάκουρα). Το λάθος σε σχέση με το ιδεατό παρατίθενται.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Ιουν 2018, 01:33 Δεν ειμαι πυραμιδολόγος ,
αλλα ο μεγαλύτερος πυραμιδολόγος σήμερα
υποστηρίζει οχι τι ειναι οι πυραμίδες
αλλά τι δέν είνσι....
Λέει οτι " Πάντως δέν ειναι Τάφοι ".

Επειδή εδώ και χρόνια εχω μία ερμηνεία
του τι μάλλον είναι....
που θα τη δημοσιεύσω σέ λίγο καιρό...
Θάθελα βάση του παραπάνω
Τί υποθέτεται οτι ειναι οι Πυραμίδες ;
Mπορεί αυτό που αντιλαμβάνεται κάποιος ως Τάφο, κάποιος άλλος να το αντιλαμβάνεται ως Κιβωτό.
Η Κιβωτός αντίστοιχα μπορεί να γίνει αντιληπτή ως φορέας μιας Διαθήκης ή ως πλοίο.
Και δεν νομίζω ότι αυτό αφορά μόνον στην Αίγυπτο.

Εννοώ, ότι αυτήν τη στιγμή ο πρίγκιπας των κρίνων της Κνωσσού μπορεί να ποτίζει τον κρίνο του σε κάποιον άλλο πλανήτη. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Σπύρο έχω μια ερώτηση... μάλλον δύο. Διάβασα κάπου ότι κάποιοι ερευνητές τοποθετούν την κατασκευή των πυραμίδων ο ένας πριν 25000 χρόνια από σήμερα και ο άλλος πριν από 73000.
Είναι εύκολο να μάθουμε που κοιτούσαν οι αγωγοί της πυραμίδας του Χέοπα εκείνες τις εποχές;
the end
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Πάνας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:40 Σπύρο έχω μια ερώτηση... μάλλον δύο. Διάβασα κάπου ότι κάποιοι ερευνητές τοποθετούν την κατασκευή των πυραμίδων ο ένας πριν 25000 χρόνια από σήμερα και ο άλλος πριν από 73000.
Είναι εύκολο να μάθουμε που κοιτούσαν οι αγωγοί της πυραμίδας του Χέοπα εκείνες τις εποχές;
Δεν είναι σοβαροί τέτοιοι "ερευνητές". Τις πυραμίδες δεν τις ανέγειραν Κρο Μανιόν και Νεάντερνταλ. Το θέμα των αεραγωγών είναι λυμένο.
[/α]
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σπύρος έγραψε: 27 Ιουν 2018, 19:41
Πάνας έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:40 Σπύρο έχω μια ερώτηση... μάλλον δύο. Διάβασα κάπου ότι κάποιοι ερευνητές τοποθετούν την κατασκευή των πυραμίδων ο ένας πριν 25000 χρόνια από σήμερα και ο άλλος πριν από 73000.
Δεν είναι σοβαροί τέτοιοι "ερευνητές". Τις πυραμίδες δεν τις ανέγειραν Κρο Μανιόν και Νεάντερνταλ. Το θέμα των αεραγωγών είναι λυμένο.
Δηλαδή;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Juno έγραψε: 30 Ιουν 2018, 22:27
Σπύρος έγραψε: 27 Ιουν 2018, 19:41
Δηλαδή;
Η θεωρία του Ρόμπερτ Μποβάλ συσχετίζει τις πυραμίδες με φωτεινά άστρα της ζώνης του Ωρίωνα. Με βάση την θεωρία του ιδίου οι αεραγωγοί στόχευαν την άνω καμπή φωτεινών άστρων του Βορρά και του Νότου. Όμως υπάρχουν προβλήματα με την θεώρηση αυτή. Ένα πρόβλημα είναι η ακρίβεια. Το λάθος Δφ για κάθε περίπτωση, αν λάβουμε ως έτος ανέγερση της πυραμίδος του Χέοπα είναι το 2580 π.Χ., είναι(δεδομένα από Stellarium και μετρήσεις μέσου όρου κλίσεων αερ. Gantenbrink ):

Βόρειος αεραγωγός διαμερίσματος Βασιλιά(α Δράκοντα) Δφ = +1° 25' 9"
Βόρειος αεραγωγός διαμερίσματος Βασίλισσας(β Δράκοντα) Δφ = +0° 44' 5"
Νότιος αεραγωγός διαμερίσματος Βασιλιά(ζ Ωρίωνα) Δφ = -0° 24' 34"
Νότιος αεραγωγός διαμερίσματος Βασίλισσας(Σείριος) Δφ = -0° 30' 43"

Όπως βλέπουμε το λάθος κυμαίνεται περίπου μεταξύ μισής και μιάμισης μοίρας. Όμως από τον προσανατολισμό που πέτυχαν οι αρχιτέκτονες για τις πλευρές της πυραμίδες με τα 4 σημεία του ορίζοντα που είναι περίπου 3 λεπτά της μοίρας οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο "απρόσεκτοι".

Το άλλο πρόβλημα σχετίζεται με το ότι ο ίδιος ο Μποβάλ αναγνωρίζει ότι η κατευθύνσεις των δρόμων των 3 πυραμίδων σχετίζονται με την ανατολή του Ηλίου και όχι κάποιου άστρου. Έτσι ειδικά οι Νότιοι αεραγωγοί είναι πιο πιθανό να σχεδιάστηκαν με την ευθυγράμμιση της κατεύθυνσης άνω τροπής του Ηλίου - Μεσημέρι και όχι με κάποιο άστρο.

Τα δεδομένα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι άλλο ήθελαν να μας πουν.

Τώρα το τι ακριβώς, είναι κάτι που θα φανεί με τον χρόνο.
[/α]
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Σπύρο

Πρίν λίγο καιρό νομίζω
Ιάπωνες ανακάλυψαν αίθουσα 30 μέτρων
μέ ακτινοδιαγνωστικά ...
Ξέρεις υποθέσεις πού έγιναν ;

Παιδιά τό πρόβλημα τών Πυραμίδων
πρέπει νά είναι πιό απλό από τά σύνθετα μυαλά μας .....

Τό Γιατί τών φρεατίων νερού είναι πιό ενδιαφέρων πρόβλημα πιστεύω ....

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Επικοινωνία:

Να αναφέρω ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος Αυγούστου το βιβλίο έχει έκπτωση $3. Επίσης έχει ενεργοποιηθεί από την amazon το look inside feature οπότε μπορεί κανείς να διαβάσει δωρεάν τα 2 πρώτα κεφάλαια.
[/α]
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Σπύρο λινκ δεν έβαλες;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

:o κυριοι, ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο, οτι ολες τις αιγυπτιακες πυραμιδες τις εφτιαξαν αιγυπτιοι εργαζομενοι αρχιτεκτονες και τεχνιτες.

οσο για την διαβρωση, αυτη δεν οφειλεται στο νερο, σιγα τωρα μην ειχε και ποταμι στην σφιγγα, αλλα στους σταθερους μονιμους ανεμους που σηκωνουν σκονη απο την αμμο της ερημου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Λογοτεχνία”