Όχι, δικέ μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρείτε μου ένα χόμπυ.
- Otto Weininger
Re: Βρείτε μου ένα χόμπυ.
κόψε τα χέρια σου τότε.
Κάποια στιγμή θα βαρεθείς να γράφεις με την μύτη και τότε θα το κόψεις και το φόρουμ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τότε βρες γκόμενα και άσε το διάβασμα. Με την καραντίνα θα την έχεις όλη μέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:14Γιατί ρε μ' αρέσουν οι γυναικείες κωλοτρυπιδούλες.κορόιδο έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:11Καλύτερα διάβαζε παρά να ασχολείσαι με τις γυναικείες σούφρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 17:36 Σχετικά με το γράψιμο/διάβασμα.
Το πχώρουμ πια το βαρέθηκα. Άσε που δε μου προσφέρει τίποτα.
Θα ήθελα ένα πραγματικό χόμπυ κάτι που να με γεμίζει. Όχι όμως κάτι τυχαίο ή και άνευρο.
Κάτι που θέλει αφοσίωση και φέρνει ευχαρίστηση.
Πάντως το θέμα μου θυμίζει το ανέκδοτο ''δεν μαμάς που δεν μαμάς, δεν πας για ψάρεμα;''.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλύτερα χόμπυ. Πρότεινε κανένα.κορόιδο έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:20Τότε βρες γκόμενα και άσε το διάβασμα. Με την καραντίνα θα την έχεις όλη μέρα.
Πάντως το θέμα μου θυμίζει το ανέκδοτο ''δεν μαμάς που δεν μαμάς, δεν πας για ψάρεμα;''.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ψάρεμα, βγάζεις και κάνα ψάρι τρως εσύ η γάτα σου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Διάβασες το αρχικό ποστ ή επιμένεις να είσαι άχρηστος;
Ήταν το χόμπιτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 11 Απρ 2020, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στρώσε τον κώλο σου, κάθισε να μελετήσεις (κι όχι απλά να "διαβάσεις") λογοτεχνία, νιώσε πώς είναι να αιμορραγεί η ψυχή σου πάνω στο τετράδιο ή τον υπολογιστή, συνειδητοποίησε τις πρώτες φορές ότι έγραψες μαλακία, διόρθωσε τις μαλακίες σου και το επόμενο που θα γράψεις θα είναι καλύτερο. Αν συνειδητοποίησες ότι δεν σου αρέσει η συγγραφή και θες να βρεις άλλο χόμπι, να ξέρεις ότι κι αυτό θα έχει παρόμοιο κόπο. Ό,τι μπορεί να έχει αποτέλεσμα χωρίς δουλειά και πόνο θα το θεωρήσεις ανάξιο λόγου και θα νομίζεις ότι σε τρολάρουν όσοι σου το προτείνουν.
Τέσπα, μία τέχνη που μπορεί να έχει αξιοπρεπή αποτελέσματα πολύ γρήγορα είναι η μαγειρική. Μία τέχνη που μπορείς να ξεγελάσεις όποιον δεν ξέρει, ότι και καλά ξέρεις, χωρίς να έχεις ασχοληθεί πολύ είναι η κιθάρα.
Τέσπα, μία τέχνη που μπορεί να έχει αξιοπρεπή αποτελέσματα πολύ γρήγορα είναι η μαγειρική. Μία τέχνη που μπορείς να ξεγελάσεις όποιον δεν ξέρει, ότι και καλά ξέρεις, χωρίς να έχεις ασχοληθεί πολύ είναι η κιθάρα.
Kostas Kafasis dislikes this
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Γενιά της Αμαρτίας
Ένα τέτοιο ποστ περίμενα (η πρώτη παράγραφος). Εννοείται ότι ξέρω τι πάει να πει πόνος και σκληρή δουλειά. Έχεις κάποιο είδος να προτείνεις. Γιαυτό και ρώτησα.Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:31 Στρώσε τον κώλο σου, κάθισε να μελετήσεις (κι όχι απλά να "διαβάσεις") λογοτεχνία, νιώσε πώς είναι να αιμορραγεί η ψυχή σου πάνω στο τετράδιο ή τον υπολογιστή, συνειδητοποίησε τις πρώτες φορές ότι έγραψες μαλακία, διόρθωσε τις μαλακίες σου και το επόμενο που θα γράψεις θα είναι καλύτερο. Αν συνειδητοποίησες ότι δεν σου αρέσει η συγγραφή και θες να βρεις άλλο χόμπι, να ξέρεις ότι κι αυτό θα έχει παρόμοιο κόπο. Ό,τι μπορεί να έχει αποτέλεσμα χωρίς δουλειά και πόνο θα το θεωρήσεις ανάξιο λόγου και θα νομίζεις ότι σε τρολάρουν όσοι σου το προτείνουν.
Εσύ θα το βρεις αυτό ρε μαν. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:34 Ένα τέτοιο ποστ περίμενα (η πρώτη παράγραφος). Εννοείται ότι ξέρω τι πάει να πει πόνος και σκληρή δουλειά. Έχεις κάποιο είδος να προτείνεις. Γιαυτό και ρώτησα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Έλεγα μήπως είχες καμιά ιδέα.Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:37Εσύ θα το βρεις αυτό ρε μαν. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:34 Ένα τέτοιο ποστ περίμενα (η πρώτη παράγραφος). Εννοείται ότι ξέρω τι πάει να πει πόνος και σκληρή δουλειά. Έχεις κάποιο είδος να προτείνεις. Γιαυτό και ρώτησα.
προσβάλεις τα μέλη του Συλλόγου μας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 521 Προβολές