Δεν την έχουν όλοι οι Αφρικανοί μεγάλη. Και δεν είναι όλοι οι Αφρικανοί μαύροι. Επομένως, βγάλε συμπέρασμα, τι πιστεύω.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:27Tώρα καταλαβαίνω για ποιό λόγο φαντασιώνεστε τους ΧΑτες ως Αφρικανούς.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:25 Το νήμα αυτό θα ασχοληθεί με την συνεισφορά των Ελλήνων εξ Αφρικής, οι οποίοι εμπλούτισαν την γονιδιακή μας ποικιλομορφία. Γίναμε ομορφότεροι, εξυπνότεροι και πουτσαράδες.
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπουδαίοι Έλληνες Αφρικανικής καταγωγής
Re: Σπουδαίοι Έλληνες Αφρικανικής καταγωγής
Είχαμε Έλληνες μετανάστες αλλά κυρίως Ιεραποστόλους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Tους έχεις δεί όλους?Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:24Δεν την έχουν όλοι οι Αφρικανοί μεγάλη. Και δεν είναι όλοι οι Αφρικανοί μαύροι. Επομένως, βγάλε συμπέρασμα, τι πιστεύω.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:27Tώρα καταλαβαίνω για ποιό λόγο φαντασιώνεστε τους ΧΑτες ως Αφρικανούς.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:25 Το νήμα αυτό θα ασχοληθεί με την συνεισφορά των Ελλήνων εξ Αφρικής, οι οποίοι εμπλούτισαν την γονιδιακή μας ποικιλομορφία. Γίναμε ομορφότεροι, εξυπνότεροι και πουτσαράδες.
![]()
![]()
Μωρέ εγώ ξέρω τί πιστεύετε εσείς οι αντιΧΑτες.Επομένως, βγάλε συμπέρασμα, τι πιστεύω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φαίνεται τα δούλευαν τα εργαλεία εκεί.
- Μαύρο Πρόβατο
Ειπε καθως διαβαζε Αυγη και Ριζο.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:57Δεν είναι τόσο τραγικά. Οι λευκοί κομμουνιστές ανεβάζουν το μέσο όρο.
Δεν χρειάζεται. Είναι μια μεταβλητή.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εμείς οι κομμουνιστές είμαστε η αφρόκρεμα της διανόησης.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:57Δεν είναι τόσο τραγικά. Οι λευκοί κομμουνιστές ανεβάζουν το μέσο όρο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Είναι μια αντικειμενική παρατήρηση, καθώς δεν είμαι ΧΑγίτης ούτε κομμουνιστής.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:47Ειπε καθως διαβαζε Αυγη και Ριζο.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:57Δεν είναι τόσο τραγικά. Οι λευκοί κομμουνιστές ανεβάζουν το μέσο όρο.
- κυριος Μακης
εγω θυμαμαι τον Αφρικανο Ελληνικης καταγωγης George Koumantarakis στην Βασιλεια, μαζι με τα αδερφια Yakin(απογονοι των Reisläufer
)
- Μαύρο Πρόβατο
Τι εισαι;Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:53Είναι μια αντικειμενική παρατήρηση, καθώς δεν είμαι ΧΑγίτης ούτε κομμουνιστής.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:47Ειπε καθως διαβαζε Αυγη και Ριζο.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:57
Δεν είναι τόσο τραγικά. Οι λευκοί κομμουνιστές ανεβάζουν το μέσο όρο.
Νεοταξίτης Μασώνος.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 07 Απρ 2020, 14:51Τι εισαι;Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:53Είναι μια αντικειμενική παρατήρηση, καθώς δεν είμαι ΧΑγίτης ούτε κομμουνιστής.![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πρέπει να είναι κάτι ρε Πρόβατο;Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 07 Απρ 2020, 14:51Τι εισαι;Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:53Είναι μια αντικειμενική παρατήρηση, καθώς δεν είμαι ΧΑγίτης ούτε κομμουνιστής.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Μαύρο Πρόβατο
Βαζω στοιχημα οτι δεν ξερεις ουτε κατα που πεφτει η Μεγαλη Στοα της Ελλαδος.Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 20:07Νεοταξίτης Μασώνος.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 07 Απρ 2020, 14:51Τι εισαι;Bipsco έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:53
Είναι μια αντικειμενική παρατήρηση, καθώς δεν είμαι ΧΑγίτης ούτε κομμουνιστής.![]()
- Obi Wan Iakobi
Εκ Σουδαν.Εκει εχουμε ηρωικη παροικια η οποια πολεμησε κατα την πολιορκια του Χαρτουμ.
Το 1885 οι Έλληνες πήραν μέρος στην υπεράσπιση της πόλης του Χαρτούμ, όταν ένας τοπικός ηγέτης Σουδανός, ο αυτοαποκαλούμενος Ελ Μάχντι (Ο Μεσσίας), προσπάθησε να αποτινάξει τον αιγυπτιακό ζυγό.
Οι ‘Ελληνες μέσα στην πόλη του Χαρτούμ αποτελούσαν την επίλεκτη φρουρά του διοικητή της πόλης, του Βρετανού στρατηγού Τσαρλς Τζορτζ Γκόρντον. Ο Έλληνας πρόξενος, Νικόλαος Λεοντίδης, ορίστηκε από τον Γκόρντον ως αναπληρωτής κυβερνήτης και υπεύθυνος για να οργανώσει την άμυνα του Χαρτούμ, ενώ στους συμβούλους του Βρετανού κυβερνήτη ήταν και ο προσωπικός του γιατρός, Ξενοφών Ξενουδάκης.
Λόγω της ανδρείας που επιδείκνυαν οι Έλληνες καθόλη τη διάρκεια της πολιορκίας, ο Γκόρντον τους παρομοίωσε με τους 300 μαχητές του Λεωνίδα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-