!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tσιοδρας: η λαθρομεταναστευση ειναι ευλογια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Tσιοδρας: η λαθρομεταναστευση ειναι ευλογια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

elchav έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:28 Γιατρός και φανατικός χριστιανός είναι ο Τσιόδρας, διδάσκει το "αγάπα τον πλησίον σου", τι περιμένατε ρε παρατράγουδα;
Μόνο που οι πλησίον του δεν είναι Έλληνες, όπως φαίνεται.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:41
elchav έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:28 Γιατρός και φανατικός χριστιανός είναι ο Τσιόδρας, διδάσκει το "αγάπα τον πλησίον σου", τι περιμένατε ρε παρατράγουδα;
για τους φανατικούς χριστιανούς όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, οτιδήποτε άλλο είναι αίρεση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

under έγραψε: 03 Απρ 2020, 21:26 Ο Τσιοδρας ειναι γιατρος.
Οι ημιτρελλοι προφανως περιμεναν απο εναν γιατρο να πει οτι πρεπει να τους παλουκωνουμε.
Μια σιδερένια μπάλα και μια φέτα ψωμί θα έφτανε. Ας μη φτάναμε στο παλούκωμα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

elchav έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:43
για τους φανατικούς χριστιανούς όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, οτιδήποτε άλλο είναι αίρεση
Οπότε για ποιό λόγο τα τέστ γίνονται μόνο στους λαθρο και οχι στους Έλληνες?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:15
τεν τεν έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:10
Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 21:10

Tίποτα, απλά κάθε θέση σε ΜΕΘ που μπαίνει ένας λαθρο, είναι μια θέση λιγώτερη για τον Έλληνα, κάθε τέστ ιού που κάνει ένας λάθρο (αλήθεια, σ' αυτούς γιατί γίνανε κάπου 60 τέστ όταν βρέθηκε ένα κρούσμα, αλλά για τους Έλληνες δε γίνεται κανένα και κλείνονται ολόκληροι οικισμοί?), είναι ένα λιγώτερο για τους Έλληνες.
Αλλά δεν πειράζει, ζήτω η ΝΔ.

Όσο μιλάει ως γιατρός και όχι ως πολιτικός δεν με ενδιαφέρει. Κάνει έργο σαν γιατρός, σαν υπεύθυνος για τον κορονοιο; αν εμπλακεί στην πολιτική τότε να πέσουμε να τον φάμε για τις απόψεις του.
Eγώ σου λέω για την πρακτική της ΝΔ να δίνει καλύτερη περίθαλψη στους λαθρο απ' ό,τι στους Έλληνες, αφαιρώντας, πρακτικά απ' τους Έλληνες, κι εσύ μου λές για το έργο του Τσιόδρα. ΟΚ.

Μα για τον τσιορδα ειναι το θεμα για τι θα συζητάμε;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 23:02
elchav έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:43

Οπότε για ποιό λόγο τα τέστ γίνονται μόνο στους λαθρο και οχι στους Έλληνες?
Γιατί οι μετανάστες είναι πολλοί σε αριθμό και ζουν σε κακές συνθήκες, συνωστισμενοι, ενώ οι Έλληνες έχουν τις σπιταρονες τους στις οποίες μένουν.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:49
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:35

οχι προς θεου δεν ειναι φυτευτοι :giggle:
Ο μετέπειτα της νουδού, ευλογεί το νόμο του 2016, και περηφανεύεται που έχουν οι λαθρο δωρεάν περίθαλψη. Αμ δεν είναι καθόλου δωρεάν Σωτήρη, απλά την πληρώνουμε εμείς οι "πλούσιοι".
Μια ακόμα απόδειξη οτι η σιχαμένη νουδού γαμώ το σπίτι της, είναι ίδια με τον σιχαμένο σύριζα, γαμώ το σπίτι του.
Ναί, αλλά ο Μπαλαούρας...
Ρε είσαι τελείως σκατοψυχος; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ;

Προφανώς και ειμαστε πιο πλούσιοι από τους ταλαίπωρους που έρχονται και που έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Προφανώς και ειμαστε πιο πλούσιοι από τους ταλαίπωρους που έρχονται και που έχουν χάσει τα σπίτια τους.
Αχ τους καημένους. Εσύ μπορεί να είσαι, εγώ δεν είμαι.
Δεν έχω ούτε τελευταίας μόδας κινητό, ούτε μου περισσεύουν 5 χιλιάρικα να δώσω στο λαθροδιακινητή.
Οπότε εσύ βοήθα αυτούς, και δώσε μου κι εμενα κάνα χαρτζιλίκι, οκ?
έρχονται από την ΕΕ.
Μεγάλο παραμύθι αυτό.
Όταν λεμε λεφ΄τα της ΕΕ, εννοούμε λεφτά και της Ελλάδας, κατά ένα ποσοστό περίπου 10%. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν έρχονται στην ώρα τους κονδύλια, με αποτέλεσμα να πληρώνονται απ' τον κρατικό προϋπολογισμό.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν είδα τόνο στον τίτλο οπότε διαβάζω ευλογιά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μπίστης έγραψε: 04 Απρ 2020, 12:56 Δεν είδα τόνο στον τίτλο οπότε διαβάζω ευλογιά
Οχι, ευλογιά δε μας φέρανε. Ψώρα μας φέρανε, και τώρα μας γεμίζουνε κορονοϊό, απλά. Ε, και καμιά φυματιωσούλα, καμιά ηπατιτιδούλα (για τις συντρόφισσες που έχουν πιο... στενές σχέσεις μαζί τους (κοινώς ξεχαρμανιάστρες)).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 12:54
Αχ τους καημένους. Εσύ μπορεί να είσαι, εγώ δεν είμαι.
Δεν έχω ούτε τελευταίας μόδας κινητό, ούτε μου περισσεύουν 5 χιλιάρικα να δώσω στο λαθροδιακινητή.
Οπότε εσύ βοήθα αυτούς, και δώσε μου κι εμενα κάνα χαρτζιλίκι, οκ?
έρχονται από την ΕΕ.
Μεγάλο παραμύθι αυτό.
Όταν λεμε λεφ΄τα της ΕΕ, εννοούμε λεφτά και της Ελλάδας, κατά ένα ποσοστό περίπου 10%. Επιπλέον σε καμία περίπτωση δεν έρχονται στην ώρα τους κονδύλια, με αποτέλεσμα να πληρώνονται απ' τον κρατικό προϋπολογισμό.
Δηλαδή ζεις σε κάτι σαν αυτό ή χειρότερο; :smt017
https://www.facebook.com/1276648504/vid ... 135474515/

Το ποσοστό πρέπει να είναι και μικρότερο από 10% τα περισσότερα λεφτά τα δίνει η γερμανία και οι άλλες μεγάλες χώρες. Φυσικά είναι τραγικό να παραπονιέσαι που δίνουμε ένα τόσο μικρό ποσοστό.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 06:43
Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:49
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:35

Ο μετέπειτα της νουδού, ευλογεί το νόμο του 2016, και περηφανεύεται που έχουν οι λαθρο δωρεάν περίθαλψη. Αμ δεν είναι καθόλου δωρεάν Σωτήρη, απλά την πληρώνουμε εμείς οι "πλούσιοι".
Μια ακόμα απόδειξη οτι η σιχαμένη νουδού γαμώ το σπίτι της, είναι ίδια με τον σιχαμένο σύριζα, γαμώ το σπίτι του.
Ναί, αλλά ο Μπαλαούρας...
Ρε είσαι τελείως σκατοψυχος; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ;

Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
Ας εμεναν στην Τουρκια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Κάποιοι έχουν κατηγορήσει ως ...ρατσιστή τον Τσιορδα γιατί ..είχε κάνει διαχωρισμό των κρουσμάτων του ιού στα κέντρα στην Ριτσώνα και στο κρουαζιερόπλοιο από τον υπόλοιπο ελληνικό πληθυσμό !!!?
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

under έγραψε: 03 Απρ 2020, 21:26 Ο Τσιοδρας ειναι γιατρος.
Οι ημιτρελλοι προφανως περιμεναν απο εναν γιατρο να πει οτι πρεπει να τους παλουκωνουμε.
Η κυβέρνηση δεν αποφάσισε πώς θα διανεμηθούν τα tests;
Και αν έδωσε την εξουσία σε άλλον να το κάνει, δεν μπορεί να επέμβει τώρα που είδαμε όλοι πως τα ξοδεύουν αλύπητα όταν βρεθεί κρούσμα σε λαθρομετανάστη και αποκλείουν ολόκληρους οικισμούς χωρίς test αν βρεθεί κρούσμα σε Έλληνα;

Η ζωή του κάθε λαθρομετανάστη είναι πιο σημαντική από την ζωή της 40χρονης που πέθανε στο σπίτι της αβοήθητη;

Γιατί έχουν δικαιώματα σε έλεγχο οι λαθρομετανάστες και όχι οι Έλληνες; Ποιος πλήρωσε τα test, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ή Διεθνής Αμνηστεία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 04 Απρ 2020, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Το ποσοστό πρέπει να είναι και μικρότερο από 10% τα περισσότερα λεφτά τα δίνει η γερμανία και οι άλλες μεγάλες χώρες. Φυσικά είναι τραγικό να παραπονιέσαι που δίνουμε ένα τόσο μικρό ποσοστό.
Ε, πλήρωσέ τα εσύ που έχεις, εγώ δεν έχω μία.
Όσο για το παράπηγμα, μια χαρά υπάρχουν πολλοί που μένουν σε κανονικά διαμερίσματα (και καλύτερο απ' το δικό μου), ή οικίσκους (και πάλι πιο ωραία και μεγάλα απ' το δικό μου).
Και επειδή εγώ το αγόρασα με δικά μου λεφτά και δε μου το χάρισαν, εκτός απ' το χαρτζιλίκι, να μου δώσεις και ένα σπίτι. Καλά που το ανέφερες.
Περιμένω.
Ας εμεναν στην Τουρκια.
:+1:
Στην Τουρκία είχαν κανονικότατα δουλειά. Αλλά αυτοί θέλουν να τα 'χουν όλα τζάμπα στην Αουρώπα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”