Μήπως ομιλεί για το καποτονησο; λέγω εγώ τώρα.Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μαλιστα - επειδη αναφερεις συνεχως ρωσσιαbluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:37Απο νερόGherschaagk έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:34Βρε μάτια μου, κάνε τη ζωή μου πιο εύκολη. Τι εννοούν; Λίμνη από γλυκό νερό, από αίμα, από κάτι άλλο;bluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:31
Δε τα λέω εγώ αυτά
Και κανείς δε γνωρίζει πότε
https://www.pentapostagma.gr/2016/10/%C ... CE%BD.html
Δεν έχω τη διάθεση να διαβάσω πενταπόσταγμα.
Έτσι γράφει ένα ρωσικό βιβλίο που είχε ένας Πατέρας
Παλιό με προφητείες
Εγώ πάντα το έλεγα
Πιστεύω αλλά σα παραμύθια μου μοιάζουν τα συνομοσιολογικα
Πριν το κορονοιο πχ άρχισε η άλλη
Να μαζέψουμε τρόφιμα
Θα κλείσουν οι τράπεζες
Θα γίνει πόλεμος
Απαπα
Η πιο απαλευτη περιπτωση πιστου που εχω γνωρισει ηταν ενος που ειχε παρε δωσε με μια ουσιαστικα σεχτα ελληνων που ειχαν πολλα παρε δωσε με ρωσσους γεροντες κλπ
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Καθε λιγο μας ανακοινωνε πως σε αυτη την ημερομηνια θα ελθει η συντελεια - που σταματουσαν ομως με προσευχες οι πνευματικοι τους κοκ εδινε ολα τα χρηματα του - εργαζοταν εθελοντικα σαν σκλαβος - εγραφε την οικογενεια του κ ξημεροβραδιαζοταν στα ΄΄κεντρικα ΄΄ ηθελε να τους δωσει την περιουσια του- ευτυχως δεν μπορουσε - η γυναικα του ερχοταν συνεχως κ μας παρακαλουσε να τον βοηθησουμε να ξεμπλεξει .....
Προσεχε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
«Ο Άγιος Πορφύριος το 1985 είχε υπογραμμίσει ότι: Η Αμερική θα σβήσει και θα χαθεί όταν επικεφαλής της θα είναι μαύρος πρόεδρος, που το όνομά του θα αρχίζει από Όμικρον.»
?????????
?????????
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ο Γεροντας μου ανήκει στην ελληνική εκκλησία, είναι ακτήμων, ελεήμων και φωτισμένοςΑγις έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:02Μαλιστα - επειδη αναφερεις συνεχως ρωσσιαbluerose έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:37Απο νερόGherschaagk έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:34
Βρε μάτια μου, κάνε τη ζωή μου πιο εύκολη. Τι εννοούν; Λίμνη από γλυκό νερό, από αίμα, από κάτι άλλο;
Δεν έχω τη διάθεση να διαβάσω πενταπόσταγμα.
Έτσι γράφει ένα ρωσικό βιβλίο που είχε ένας Πατέρας
Παλιό με προφητείες
Εγώ πάντα το έλεγα
Πιστεύω αλλά σα παραμύθια μου μοιάζουν τα συνομοσιολογικα
Πριν το κορονοιο πχ άρχισε η άλλη
Να μαζέψουμε τρόφιμα
Θα κλείσουν οι τράπεζες
Θα γίνει πόλεμος
Απαπα
Η πιο απαλευτη περιπτωση πιστου που εχω γνωρισει ηταν ενος που ειχε παρε δωσε με μια ουσιαστικα σεχτα ελληνων που ειχαν πολλα παρε δωσε με ρωσσους γεροντες κλπ
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ![]()
Καθε λιγο μας ανακοινωνε πως σε αυτη την ημερομηνια θα ελθει η συντελεια - που σταματουσαν ομως με προσευχες οι πνευματικοι τους κοκ εδινε ολα τα χρηματα του - εργαζοταν εθελοντικα σαν σκλαβος - εγραφε την οικογενεια του κ ξημεροβραδιαζοταν στα ΄΄κεντρικα ΄΄ ηθελε να τους δωσει την περιουσια του- ευτυχως δεν μπορουσε - η γυναικα του ερχοταν συνεχως κ μας παρακαλουσε να τον βοηθησουμε να ξεμπλεξει .....
Προσεχε![]()
Ευτυχώς
Σα να κατάλαβα για ποιον λες
Ναι τον ξέρω
Αυτοί στη Ρωσία γίνεται μπέρδεμα
Ναι τον ξέρω
Αυτοί στη Ρωσία γίνεται μπέρδεμα
Γειά σου λεβένταρε, αρχιδαρά ΜαυροβασίληΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
Spoiler
Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 20:16
φίλε Χόρχε, βλέπεις πως οι δεκσχοί είμαστε μεγαλόθυμοι και συγχωρούμε γενναιόψυχα, δε σε έχομε σταυρώσει που την έκανες κατσίκα αντί να τρως καζούρα για τις πομπές του πίκου, και χαιρόμαστε που είσαι πίσω στην παρέα μας![]()
γιατί λοιπόν προκαλείς αντί να τουμπεκιάζεις, γαμώ το χριστό σου;
Πάρε το και σε αρχαιοελληνική έκδοση από συντοπίτη σου να κάνεις γούστα
http://rethnea.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE ... %AF%CE%B1/
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εντάξει, εδώ πέρασε πανούκλα που θέρισε το μισό πληθυσμό της γης και η αποκάλυψη αγρόν ηγόρασε. Σιγά μην έρθει τώρα για τον χλεμπονιάρη τον κορωνοϊό που για να να καταφέρει να σκοτώσει 80άρη πρέπει να πάρει βοήθεια από το κοινό.
- Μαυροβασίλης
καλά όλα αυτά αλλά με το χορχε-μπρεηνστορμ έπαιζε δυνατό μπρομανς και είχα χαρεί πολύ που είχε ξαναμπεί, μη μπερδεύεις το πείραγμα με κρώξιμοΣουβλίτσα έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:22 Πάρε το και σε αρχαιοελληνική έκδοση από συντοπίτη σου να κάνεις γούστα
http://rethnea.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE ... %AF%CE%B1/
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν θυμάμαι να αμφισβήτησα την αντιληπτική σου ικανότητα
- Μαυροβασίλης
κακώς το πήρες έτσι, δεν εξαρτάται από αντίληψη μόνο, δεν οφείλει κάνεις να γνωρίζει τι παρτίδες έχει ο ένας με τον άλλον
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δεν καταλαβαίνω για ποιές παρτίδες μιλάς και μάλλον δεν έχει και σημασία
Είτε κρώξιμο είτε πείραγμα, το θέμα παραμένει
ΥΓ: ο πιο σωστός και δηκτικός τρόπος για να το γράψω θα ήταν: "δεν θυμάμαι να ήταν η αντιληπτική σου ικανότητα αυτό που αμφισβήτησα" αλλά ας μην το συνεχίσουμε
Είτε κρώξιμο είτε πείραγμα, το θέμα παραμένει
ΥΓ: ο πιο σωστός και δηκτικός τρόπος για να το γράψω θα ήταν: "δεν θυμάμαι να ήταν η αντιληπτική σου ικανότητα αυτό που αμφισβήτησα" αλλά ας μην το συνεχίσουμε
- Dwarven Blacksmith
Πέθανε 17χρονος χωρίς ασφάλιση και χωρίς γνωστό υποκείμενο νόσημα, σύμφωνα με το Δήμαρχο του Λάνκαστερ.
https://gizmodo.com/teen-who-died-of-co ... 1842520539A 17-year-old boy in Los Angeles County who became the first teen believed to have died from complications with covid-19 in the U.S. was denied treatment at an urgent care clinic because he didn’t have health insurance, according to R. Rex Parris, the mayor of Lancaster, California. Roughly 27.5 million Americans—8.5 percent of the population—don’t have health insurance based on the latest government figures.
“He didn’t have insurance, so they did not treat him,” Parris said in a video posted to YouTube. The staff at the urgent care facility told the teen to try the emergency room at Antelope Valley (AV) Hospital, a public hospital in the area, according to the mayor.
“En route to AV Hospital, he went into cardiac arrest, when he got to AV hospital they were able to revive him and keep him alive for about six hours,” Parris said. “But by the time he got there, it was too late.”
The name of the urgent care clinic that refused to treat the teen has not been released. Mayor Parris explained in his YouTube video that the 17-year-old is believed to have had no underlying conditions that may have contributed to his death.
“He had been sick for a few days, he had no previous health conditions. On the Friday before he died, he was healthy, he was socializing with his friends,” the mayor explained.
δε συγκρίνεται γιατί είναι τρομερός συνδυασμός πυκνοκατοικημένης μεγαλούπολης και κατοίκων συνηθισμένων όλα αυτά να συμβαίνουν μόνο στην τηλεόραση. Συν φυσικά η απουσία ΕΣΥ όπως το γνωρίζουμε στην Ευρώπη που πολύ σωστά αναφέρει ο Νάνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 18 Απαντήσεις